Çok sıkıntıdayım :(

Sakın engellemeyin. Çünkü bir adamın kum torbası olmak, her gün hakaretlerini duymak her kadının erişebileceği bir mertebe değil. Hakaret ettikçe “ohh ohh biraz da bu taraflarıma hakaret et lütfen eski sevgilim” deyin bence. Dünyanın en güzel hissi olmalı bu.
Bide engellerseki eğer daha tehlıkeli hal alabilir. En azından sımdı ne yaptıgını ne yapacağını yazıyor cızıyor. Obur turlu herseydenn bihaber olacak konu sahıbi. Bence de boyle iyi.

Bide engellerseki eğer daha tehlıkeli hal alabilir. En azından sımdı ne yaptıgını ne yapacağını yazıyor cızıyor. Obur turlu herseydenn bihaber olacak konu sahıbi. Bence boyle iyi.
Hiç bişey olmaz. Bulmuş ezik kızı vuruyor kırbacı. Dik dursa sinecek. Üstelik adam o kadar tehlikeliyse niye affetmesini umuyor konu sahibi? Çok saçma.

Sakın engellemeyin. Çünkü bir adamın kum torbası olmak, her gün hakaretlerini duymak her kadının erişebileceği bir mertebe değil. Hakaret ettikçe “ohh ohh biraz da bu taraflarıma hakaret et lütfen eski sevgilim” deyin bence. Dünyanın en güzel hissi olmalı bu.
Engelleyemiyorum seviyorum çünkü ona nasıl dVranacağımı bulamıyorum sdc

Engelleyemiyorum seviyorum çünkü ona nasıl dVranacağımı bulamıyorum sdc
Git kapısına yalvar, ağla, intihara teşebbüs et. Affetmezsen bileklerimi kesecem de. Elin ergeni için ne hallere sokuyorsunuz kendinizi, her şey müstahak vallahi. Yeni nesil çok acayip.

Niye size her gün hakaret eden bir adamla iletişimde kalmak hoşunuza mı gider?
Ahhh beni yanlıs anladınızz. Sizde zaten engellemeyin demedınızmı? Bende oyle diyorum zaten. Fakat benim bunu deme sebebim Baska. Suan ıcın engel tehlıkeli olabilir diyorum. Bıraz daha zaman gecsin olabılır tabıki. Iyi okuyun yazdıklarımı lutfen.

Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .
Yaşınız sanırım çok küçük.. Çünkü bu muhabbetler bence çok boş, gereksiz muhabbetler... Engelleyin daha da muhatap olmayın olsun bitsin.. Sandığınız kadar zor olmayacak inanın buna

Aldatma fln değil . Çok üzerine gittim bela okudum terbiyesiz davrandım. Psikopat gibi kıskançlık yaptım. Ona yalnış yakıştırmalar yaptım vs
Bu muydu yani? Bu kadar öfkeli insanlar iter beni hep.Ben de direk aldattğınızı düşünmüştüm, ancak ihanet insanın bu kadar gözünü döndürür.He siz yine de istiyorsanız bekleyin diner elbet öfkesi ondan sonra affettirmeye uğraşırsınız kendinizi

Ya söyledim hatalı olduğumu kabul ettiğimi gördüğümü. O da diyo oturdun hesabını yaptın farkındayım . Kanım sana soğumuyo diyo. Seni manevi olarak yıpratıcam diyo. Bi daha evlenmeye kalksan bozarım onu fln diyo 🤦🏻‍♀️
normal bır ınsan bu sekılde konusmaz...bence engelleyın..unutur

Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .
Sizi manipüle edıyor .Sizde ona yardımcı oluosunuz

sanki adam erkek arkadaşı ve kız arkadaşının evine gitmişti ve siz arayarak sürekli taciz edip ulaşamadan engellemiştiniz.. yanlış mı hatırlıyorum. sonra da ısrarla bana yazmıyor diye konu açmıştınız. yanlışsam es geçin beni :-)

sanki adam erkek arkadaşı ve kız arkadaşının evine gitmişti ve siz arayarak sürekli taciz edip ulaşamadan engellemiştiniz.. yanlış mı hatırlıyorum. sonra da ısrarla bana yazmıyor diye konu açmıştınız. yanlışsam es geçin beni :-)
Doğrı evet 🙃 işte ondan sonra bu olaylar oldu maalesef

Back
X