Çok sıkıntıdayım :(

Bu adam ruh hastasi farkinda degil misin? Senin de ruhi dengen bozulmus, saglikli dusunemiyorsun. Sunu baskasi yapsa sana " aa deli mi ne" dersin bir daha gorusmezsin. Oysa sen ne yapiyorsun? Adam seni ariyor, sana it, k.pek diyor, hakaret ediyor, intikamdan bahsediyor hirsini alip kapatiyor. Ertesi gun tekrar ariyor sen de kuzu kuzu aciyorsun telefonu. Neden?
Adam ruh hastasi. Tehlikeli bile olabilir. Ben olsam coktan savciligin yolunu tutmustum.

Bu adam ruh hastasi farkinda degil misin? Senin de ruhi dengen bozulmus, saglikli dusunemiyorsun. Sunu baskasi yapsa sana " aa deli mi ne" dersin bir daha gorusmezsin. Oysa sen ne yapiyorsun? Adam seni ariyor, sana it, k.pek diyor, hakaret ediyor, intikamdan bahsediyor hirsini alip kapatiyor. Ertesi gun tekrar ariyor sen de kuzu kuzu aciyorsun telefonu. Neden?
Adam ruh hastasi. Tehlikeli bile olabilir. Ben olsam coktan savciligin yolunu tutmustum.
Şimdi de tamamen rahatlamış bugün aradı bana şey dedi, ben sana aşık değildim. Aşık olsaydım asla bırakmazdım tamam sevgim vardı ilgim de vardı ama aşık değildim tam aşk filizleniyodu sen onu koparıp koparıp attın.

Şimdi de tamamen rahatlamış bugün aradı bana şey dedi, ben sana aşık değildim. Aşık olsaydım asla bırakmazdım tamam sevgim vardı ilgim de vardı ama aşık değildim tam aşk filizleniyodu sen onu koparıp koparıp attın.
Siz sustukça, ona adım atıp peşinden koşmadıkça, kendini kurup kurup nasıl canını acıtırım diye düşünüyor.

Bu lafları da ondan.

Dengeni bozuyor. Manilule ediyor seni. Akli sira seni sucluyor. Senin kendinde suc aramani saglamaya calisiyor kendince. Adam tam bir pislik ve salak. Ask oyle zamanla filizlenmez. Ask oyle birsey degil. Seven de birakmaz. Sen de bu 5 para etmezi dinliyor musun ya, deger verir gibi. Ne oyle ya arabesk arabesk... seviyordum da asik degildim..tam askim filizleniyordu da sen kopardin... yesilcam filimlerinden mi ogrenmis nedir bu sozleri?
Gercekten seven gitmez gidemez, bitirmez, bitiremez..ask da oyle zamanla filizlenecek birsey degil. Bu adam da kimseyi sevemez. Sevginin ne oldugunu bile bilmiuor daha.
Ya sana cok kiziyorum ya. Sununla vakit harciyorsun. Su adamin soylediklerini ciddiye aliyorsun. Ruh hastasi bu adam ya. Dengesizin teki. Kendine bir disaridan baksana. Yazik ediyorsin kendine. Kimlerle ugrasiyorsun. Birak su adami. Engelle. Fazla deger vermissin. Ederinden fazla deger soytariyi kral eder. Birak ya birak su 5 para etmez karaktersiz serefsizi. Agzimi bozdum bir de su ruh hastasi icin.

Lutfen bir psikologa git cunku senin de dengen bozulmus, saglikli dusunemiyorsun. Su halin hic normal degil. Adamin sana yaptiklari normal bir insan davranisi degil, senin de bunca yalilana ragmen adamla gorusmeye devam etmen normal degil.

Bir gun gercek sevgiyi tattiginda, sana insan gibi deger veren biri karsina ciktiginda su yasadivin seyin hic de normal birsey olmadigini anlayacaksin. Sevgi de bu degil. Sevgi boyle birsey degil. Sevgi bu kadar cabuk vazgecilecek birsey de degil.

Ah paşam kıyamam sevmiş vah vah nasıl zalimsiniz koparıp atmışsınız cık cık cık :KK12: hey allahım bunlar kendilerini ne sanıyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bir gun gercek sevgiyi tattiginda, sana insan gibi deger veren biri karsina ciktiginda su yasadivin seyin hic de normal birsey olmadigini anlayacaksin. Sevgi de bu degil. Sevgi boyle birsey degil. Sevgi bu kadar cabuk vazgecilecek birsey de degil.
Kıyamam sana 🥰🥰🥰 ne kadar çok yazmışsın benim için çok teşekkür ederim desteğine 🙏🙏 gerçi burda destek olmaya çalışan tüm arkadaşlar sağolsunlar 🙏

Bana fuckbuddy olmayı teklif etti az önceki konuşmada. İyi tamam dedim. Sonra üstüne ağladım ağladım ağladım. Sanırım bu gece içimde kendisi bitti .

Eski kocam da ne evlenirken kıymet verdiğini anlattı bana ne boşanırken duymadığım küfür hakaret tehdit kaldı 🤦🏻‍♀️ Sanırım değersizlik şemam var ve bunun için terapi almalıyım

Eski kocam da ne evlenirken kıymet verdiğini anlattı bana ne boşanırken duymadığım küfür hakaret tehdit kaldı 🤦🏻‍♀️ Sanırım değersizlik şemam var ve bunun için terapi almalıyım
Aslinda daha once evliligi yasayan, ayrilik travmasini, bosanmayi yasayan biri olarak bu iliskide sana bu sekilde davranan birini derhal silip atman daha kolay olmaliydi. Adamla hala gorusup sana teklif ettigi igrenc seye de tamam diyorsan diyecek baska da birsey yok ki. Burada ne yazarsak yazalim pek bir onemi yok. Bir insan kendini bu kadar mi sevmez. Bu hallere sen kendi kendine dusuyorsun kimsede suc arama. Bir insan ancak kendine bu kadar eziyet eder.

Aslinda daha once evliligi yasayan, ayrilik travmasini, bosanmayi yasayan biri olarak bu iliskide sana bu sekilde davranan birini derhal silip atman daha kolay olmaliydi. Adamla hala gorusup sana teklif ettigi igrenc seye de tamam diyorsan diyecek baska da birsey yok ki. Burada ne yazarsak yazalim pek bir onemi yok. Bir insan kendini bu kadar mi sevmez. Bu hallere sen kendi kendine dusuyorsun kimsede suc arama. Bir insan ancak kendine bu kadar eziyet eder.
Hayır benim içimde bitti böyle yaparak bu harekete kadar hep içimde bi umut vardı ama bundan sonra 🤦🏻‍♀️

Gerçekten sadece tamam mı dediniz bu iğrenç teklif karşısında... Diyalogları tam olarak yazar mısınız?
Tamam dedim o bu kadar düşmüşken bana karşı ben bana nasıl söylersin sana aşığım hala mı deseydim 😔 umrumda değilmiş gibi davrandım. Ama onu kalbime gömüyorum. yapacak bişi yok anladım.

Back
X