Başvurdum ara sınıflar için başladığı ilk gün başvurdum katkı ve öğrenim kredisine de başvurdum burs ve yurt içinde başvurdum bakalım.ağustosta kyk yurt başvuruları olur canım başvur kyk ya git ayda 100 tl paşa gibi kalırsın..
okuduğun yerde devlet yurdu yok mu canım?
Arkadaşlar yorumarınız için teşekkür ederim, siz yaşadıklarımı sadece okuyarak biliyorsunuz bu sebeple sizinde yorumlarına saygı duyuyorum. Geçmişte yaşanılan o kadar şeyler var ki ben sadece sizlere derdimi anlattım.İnsanın içinde neler yaşadığını kimse bilemez herkes sadece kendi içindekini bilir bende herkesin içindekini benim içimdediki gibi sandım ama değilmiş bunun için beni tanımanız ailemin ne günlerden bugüne geldiğini bilemezsiniz ya annemin annesi babası bilmezse siz nasıl bileceksiniz gerçekten moralim çok bozuk moralimin düzeleceğini sanmıştım buraya yazınca ama rahatsızlık hissettm nedne bilmiyorum çok özür dilerim hepinizden meşgul ettm sizleride. Konunun kilitlenmesini istiyorum.Hepinize candan teşekkür ederim . Allah hepinizden razı oldu söylediğiniz inşallahlarlar için Rabbim hiçbirinizi zor durumda bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?