2 saat çok geç. Kuruma çizgisi olabilir .
Negatif kuruma çizgisiymisTesti tekrarladınız mı sonuç ne oldu
Sağlık olsun bir sonraki ay pozitif olur inşallahNegatif kuruma çizgisiymis
Hayırlı bu ay da duramadım 8 gün önce yaptım erken test silik çıktı yarım saat sonra felan kurumadır diye suya tuttum geri belirdi sonra tekrar yıkadım hâlâ duruyor erken testlerde kuruma çizgisi olur mi bilgisi olan var mı başına gelenSağlık olsun bir sonraki ay pozitif olur inşallah
Hangi marka test bazılarında olabiliyor. Bir de testin fotoğrafı varsa atar mısın biz de bakalımHayırlı bu ay da duramadım 8 gün önce yaptım erken test silik çıktı yarım saat sonra felan kurumadır diye suya tuttum geri belirdi sonra tekrar yıkadım hâlâ duruyor erken testlerde kuruma çizgisi olur mi bilgisi olan var mı başına gelen
Ben bi hayalet çizgi görüyorum sanki ama kaçıncı dakikada çıktığı önemli 10 dk sonrasında çıktıysa kurumadır
su damlattim gecmedi tekrar belirdi tekrar su damlattim hâlâ duruyor erken gebelik.testinde kuruma cizgisi olmaz diyorlar bilmiyorum amaİlk beş dakikada çıkması lazım. Büyük ihtimalle kuruma çizgisidir. Birde testleri böyle sökünce bozulma ihtimali daha yüksek. Varsa zaten normal görünüyor.
Days doctor yazıyorHangi marka test bazılarında olabiliyor. Bir de testin fotoğrafı varsa atar mısın biz de bakalım
DaysHangi marka test bazılarında olabiliyor. Bir de testin fotoğrafı varsa atar mısın biz de bakalım
Ben bi hayalet çizgi görüyorum sanki ama kaçıncı dakikada çıktığı önemli 10 dk sonrasında çıktıysa kurumadır
Elinde test varsa tekrarlasana çok iyi olur anlayamadım inan hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama emin de değilimKuruma suyla gidiyor diyorlar ama ben bunu kaç defa yıkadım gitmedi
Elimde yok şuan eşime belli etmeden tekrar nasıl eczaneden alırım diye düşünüyorum çünkü pozitifse doğum günü sürprizi yapacağım bilmemesi lazım:)Elinde test varsa tekrarlasana çok iyi olur anlayamadım inan hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama emin de değilim
Var çizgi elimde daha belirginElinde test varsa tekrarlasana çok iyi olur anlayamadım inan hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama emin de değilim
Markete diye çıkıp al eczanedenElimde yok şuan eşime belli etmeden tekrar nasıl eczaneden alırım diye düşünüyorum çünkü pozitifse doğum günü sürprizi yapacağım bilmemesi lazım:)
Markete diye çıkıp al eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?