Cok silik bir ikinci cizgi var gören varmi .2 saat sonra felan fark ettim ilk yapinca çıkmadı adete 7 gun vardı denemek istedim

2 saat çok geç. Kuruma çizgisi olabilir .
Ben adet gününe 5 gün kala yapmıştım 20 dk sonra çıkmıştı . İlk 10 dk geçerli diyorlar ama bence adete daha var ise 20 dkda da çıkabiliyor .
Siz yarın bir test daha yapın bence . Prodoctor erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmuyor onu deneyin derim

Sağlık olsun bir sonraki ay pozitif olur inşallah
Hayırlı bu ay da duramadım 8 gün önce yaptım erken test silik çıktı yarım saat sonra felan kurumadır diye suya tuttum geri belirdi sonra tekrar yıkadım hâlâ duruyor erken testlerde kuruma çizgisi olur mi bilgisi olan var mı başına gelen

Hangi marka test bazılarında olabiliyor. Bir de testin fotoğrafı varsa atar mısın biz de bakalım

İlk beş dakikada çıkması lazım. Büyük ihtimalle kuruma çizgisidir. Birde testleri böyle sökünce bozulma ihtimali daha yüksek. Varsa zaten normal görünüyor.
su damlattim gecmedi tekrar belirdi tekrar su damlattim hâlâ duruyor erken gebelik.testinde kuruma cizgisi olmaz diyorlar bilmiyorum ama

Hangi marka test bazılarında olabiliyor. Bir de testin fotoğrafı varsa atar mısın biz de bakalım
Days doctor yazıyor
Days

Kuruma suyla gidiyor diyorlar ama ben bunu kaç defa yıkadım gitmedi

Elinde test varsa tekrarlasana çok iyi olur anlayamadım inan hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama emin de değilim
Elimde yok şuan eşime belli etmeden tekrar nasıl eczaneden alırım diye düşünüyorum çünkü pozitifse doğum günü sürprizi yapacağım bilmemesi lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…