Cok silik bir ikinci cizgi var gören varmi .2 saat sonra felan fark ettim ilk yapinca çıkmadı adete 7 gun vardı denemek istedim

Benimde yarım saati geçti hayal görür gibi görüyo oluyorum sonra yok diyorum benim adet günüm yarın

su damlattim gecmedi tekrar belirdi tekrar su damlattim hâlâ duruyor erken gebelik.testinde kuruma cizgisi olmaz diyorlar bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 3425023

Days doctor yazıyor

Days
Negatif canım iki tane yapmışsın üstelik ikisinde de silik de olsa bir şey görünmüyor. Bunlar erken gebelik testi mi? Eğer değilse adet gününe daha 8 gün varken sonuç alman zor zaten. Az sabredin kııız

Eki Görüntüle 3425474 Benimde yarım saati geçti hayal görür gibi görüyo oluyorum sonra yok diyorum benim adet günüm yarın
Bu da negatif canım. Strese girmeyin hemen bu ay olmaz sonraki ay olur ne ki sanki. Hem adet gecikmeden yapmayın derim çünkü bazen adet gecikse bile geç döllenme olabiliyor. Adet tarihinin 1 hafta kadar gecikmesi en sağlıklı sonucu verir

İlk denediğim ay 10 gün geciktim :) sormaki ayda 3-4 geciktim sonraki ayda 2 gün geçen ay tam zamanında oldum bu ayda zamanında olucam sanırım
İnşallah olur
Olucağını bilsem aylarca beklerim ama belirsizlik kötü

Belirsizlik kötü ama yanlış sonuç alıp umudunu kaybetmek daha kötü :) İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

sabredemiyomm biri kaset diğeri erken test

Yok damlatmadım . Yarın olmam gerekiyodu bugün kahverengi akıntım başladı gerek kalmadı yani adet oldum
Yaa hayırlısı hep.stresten mi oluyoruz nedir
Ama senden ricam bir su damlatim gözlemlermisin erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz diyorlar eğer sizinki de geçmezse boşuna umutlanmayım

Yaa hayırlısı hep.stresten mi oluyoruz nedir
Ama senden ricam bir su damlatim gözlemlermisin erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz diyorlar eğer sizinki de geçmezse boşuna umutlanmayım
Ben çizgi olduğunu da sanmıyorum ki canım:) çok istediğim için bana öyle geldi baktım bi daha yok yani
Kuruma çizgisi hiç olmadı bu zamana kadat yaptığım hep erken gebelik testiydi
Ama senin daha çok var gününü bekle sıkma canını

Kuruma çizgisi hiç görmediysen doğru demişler bu sayfada hep öyle yazmışlar kuruma olmaz diye bu da bana az umut vermedi değil
Hayırlısı inşallah 5 gün kaldı bekleyeceğim sabredebilirsem test yapmadan

Eklentiler

• 1000070724.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000070723.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 38
Ama sende var gibi:) gittikçe koyulaşır bence sabret ne güzel en azından renk görüyosun

Bu yeni test mi canım geçenki negatifti ama biraz silik bir şey var bunda. Yine de az sabret yav

İlişki üzerinden 12 gün falan geçmesi gerekiyormuş dimi aslında regle kalan süreden ziyade

İlişki üzerinden 12 gün falan geçmesi gerekiyormuş dimi aslında regle kalan süreden ziyade
Öyle diyorlar aslında adet başlangıcında sayıp 21 gün sonrasında beta başlarmış
Ama. Ben yumurtlama gününü bilmiyorum ovulasyon testleri ile vücudumun değişiklikleri tutmuyor vücut ısısı akıntı mesela o yüzden onları bıraktım gelişi güzel kendimi takip ediyorum neler oluyor diye şuan ilişki hesabı yapamıyorum ovulasyon testine göre 9.10.11 günlerde yumurtlama ama ben kendimde o günlerde degişiklik hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…