Yok hemen çıkmadı 5 dk neredeyse birsy cikmadi sonradan oldu yarım saat geçince çıktı daha belirgindi kuruyunca böyle kaldıYine görüyorum 2. Çizgiyi hemen çıktı mı?
Negatif canım iki tane yapmışsın üstelik ikisinde de silik de olsa bir şey görünmüyor. Bunlar erken gebelik testi mi? Eğer değilse adet gününe daha 8 gün varken sonuç alman zor zaten. Az sabredin kııızsu damlattim gecmedi tekrar belirdi tekrar su damlattim hâlâ duruyor erken gebelik.testinde kuruma cizgisi olmaz diyorlar bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 3425023
Days doctor yazıyor
Days
Bu da negatif canım. Strese girmeyin hemen bu ay olmaz sonraki ay olur ne ki sanki. Hem adet gecikmeden yapmayın derim çünkü bazen adet gecikse bile geç döllenme olabiliyor. Adet tarihinin 1 hafta kadar gecikmesi en sağlıklı sonucu verirEki Görüntüle 3425474 Benimde yarım saati geçti hayal görür gibi görüyo oluyorum sonra yok diyorum benim adet günüm yarın
İlk denediğim ay 10 gün geciktim :) sormaki ayda 3-4 geciktim sonraki ayda 2 günBu da negatif canım. Strese girmeyin hemen bu ay olmaz sonraki ay olur ne ki sanki. Hem adet gecikmeden yapmayın derim çünkü bazen adet gecikse bile geç döllenme olabiliyor. Adet tarihinin 1 hafta kadar gecikmesi en sağlıklı sonucu verir
Belirsizlik kötü ama yanlış sonuç alıp umudunu kaybetmek daha kötü :) İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızİlk denediğim ay 10 gün geciktim :) sormaki ayda 3-4 geciktim sonraki ayda 2 güngeçen ay tam zamanında oldum bu ayda zamanında olucam sanırım
İnşallah olur
Olucağını bilsem aylarca beklerim ama belirsizlik kötü
Negatif canım iki tane yapmışsın üstelik ikisinde de silik de olsa bir şey görünmüyor. Bunlar erken gebelik testi mi? Eğer değilse adet gününe daha 8 gün varken sonuç alman zor zaten. Az sabredin kııız
Su.damlattın mıEki Görüntüle 3425474 Benimde yarım saati geçti hayal görür gibi görüyo oluyorum sonra yok diyorum benim adet günüm yarın
Yok damlatmadım . Yarın olmam gerekiyodu bugün kahverengi akıntım başladı gerek kalmadı yani adet oldumSu.damlattın mı
Yaa hayırlısı hep.stresten mi oluyoruz nedirYok damlatmadım . Yarın olmam gerekiyodu bugün kahverengi akıntım başladı gerek kalmadı yani adet oldum
Ben çizgi olduğunu da sanmıyorum ki canım:) çok istediğim için bana öyle geldi baktım bi daha yok yaniYaa hayırlısı hep.stresten mi oluyoruz nedir
Ama senden ricam bir su damlatim gözlemlermisin erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz diyorlar eğer sizinki de geçmezse boşuna umutlanmayım
Ben çizgi olduğunu da sanmıyorum ki canım:) çok istediğim için bana öyle geldi baktım bi daha yok yani
Kuruma çizgisi hiç olmadı bu zamana kadat yaptığım hep erken gebelik testiydi
Ama senin daha çok var gününü bekle sıkma canını
Kuruma çizgisi hiç görmediysen doğru demişler bu sayfada hep öyle yazmışlar kuruma olmaz diye bu da bana az umut vermedi değilBen çizgi olduğunu da sanmıyorum ki canım:) çok istediğim için bana öyle geldi baktım bi daha yok yani
Ben çizgi olduğunu da sanmıyorum ki canım:) çok istediğim için bana öyle geldi baktım bi daha yok yani
Aynı test 8 gün kala yaptığımBu yeni test mi canım geçenki negatifti ama biraz silik bir şey var bunda. Yine de az sabret yav
Emin olamıyorum hemen çıkmadı 2.cizgi şüpheliyim bekleyim bakalım size yazarım sonucu fikir olurAma sende var gibi:) gittikçe koyulaşır bence sabretne güzel en azından renk görüyosun
Öyle diyorlar aslında adet başlangıcında sayıp 21 gün sonrasında beta başlarmışİlişki üzerinden 12 gün falan geçmesi gerekiyormuş dimi aslında regle kalan süreden ziyade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?