Çok Sinir Etti Yine Beni

desteğin için teşekkür ederim canım. bundan sonra tavrımı koymaktan duymazdan gelmekten başka düşüncem yok zaten. benden saygı beklemesin bitti.

Bu arada gerçekten sabrınıza hayran kaldım.. Sizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum :) Ben olsam heralde susamazdım..

bence başından beri belli bu kadın sizi hiç bir zaman sevmemiş kabul etmemiş gelinim diye...
hamilesin bir de ne alıp veremeiği varsa kadının senle,
ben anlamıyorum böyle kayınvalideleri...

desteğin için teşekkür ederim canım. bundan sonra tavrımı koymaktan duymazdan gelmekten başka düşüncem yok zaten. benden saygı beklemesin bitti.

Eşine de söyle sizi üzen huzurunuzu bozan ne varsa sessizce uzaklaşın onlardan.. Hayatınıza bakın, mutluluğunuza bakınn :* Kıyamam ya böyle hamile hamile nasıl üzebiliyor.. Bu kadında kalp yok mu ya

Eşine de söyle sizi üzen huzurunuzu bozan ne varsa sessizce uzaklaşın onlardan.. Hayatınıza bakın, mutluluğunuza bakınn :* Kıyamam ya böyle hamile hamile nasıl üzebiliyor.. Bu kadında kalp yok mu ya

sanırım ne kalp ne vicdan hiç birşey yok.

Kim olursa olsun kendinize bu kadar hakaret ettirmeyin. . Belliki kayınvalidenizin gözünde zerre kadar değeriniz yok. . Herşeyi alttan alarak olmayan değerinizide yerle bir ediyorsunuz bence. .

Haklı olduğunuz konularda kırmadan kendi düşüncelerinizi belirtmenin saygısızlık olduğunu düşünmüyorum doğrusu

sanırım ne kalp ne vicdan hiç birşey yok.

Ben böyle insanlra cok güzel dua ediyorum.. İşi gücü olmayan sağa sola saran..! Allah ona öyle bi dert versin ki, sana bulaşamasın laf söyleyemesin inşallahhh. Kendi derdiyle uğraşsın. Görür o zaman bi insanı üzmek nasıl oluyomuş. :/

evleneli de daha 7 ay olmuş şimdi farkediyorum..
demekki daha kayınvalidene hamaratlığını ispatlayamamışsın
şöyle bi gün mutfağına gir de döktür marifetlerini o da rahatlasın

saygı duymak başka bir şey, üzüldüğünü kırıldığını hissettirmek başka bir şey.
gerçi hissettirsen de anlamayacak, umursamayacak gibi ya neyse..

cnm bu kadında dominantlık var baksan kocasınıda parmağında oynatıyordur adam onun lafının üstüne laf söleyemiordur.bence sen çok saygılısın bu kadına.böleleri karşısında deli görünce sopasını saklıorlar.sessiz sakin herşeyine evet diyen insanları eziorlar.kedinin bacağını baştan ayırıcaktın cnm ki yerini haddini bilecekti.

Bu arada gerçekten sabrınıza hayran kaldım.. Sizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum :) Ben olsam heralde susamazdım..

ben 2-3 beklerdim 4 .de elimden zor alırlardı.sanane beee salak karı ağzını burnunu dağıtırım bak aptalllll al oğlunuda sok bi tarafına.sonuç böle olurdu.bi daa ya o saygı duruşuna geçerdi ya da görüşmezdik.çok saygılıyım çok iyiyim ama karşı taraf öle olduğu için.saygısızsada ben yanlış anlamışsımdr die susarım sora baktm iş ciddiye bndi Allah ne verdiyse durduramıom kendimii:))

Lütfen beni yanlis anlamayin ama evimizde bi degisiklik yapicaktik onlarada danistik demissiniz de neden danistiginizi anlayamadim sanirim ayri evlerde xyasiyosunuz ve yakinda bi bebeginiz olucak ne olmasi gerekiyosa esinizle beraber yapin.Evde yerini degistireceginiz yatagi,koltugu onlara sorarsaniz onlarda sizi bisey bilmez biseyden anlamaz sanip temizliginize Kadar burunlarini sokarlar.Yanlis anlamayin k.valideniz hakli demiyorum yaptigi bence buyuk terbiyesizlik ve sizde karsisinde oldukca sakinsiniz terbiyenizi bozmadanda tepkinizi belli edebilirdiniz bence.Ben cok istisnai durumlar haric (düsük tehlikesi,kanama gibi)hamilelikte kendi anneside olsa birinin uzun sureli eve gelip yardim amaciyla yerlesmesine yada hastaneye cöreklenmesine karsiyim.Cocugu yapmayi bilen bakmayida Bilir,yada izin verilirse zamanla yavas yavas ögrenir.Ama bizde o adet bu adet k.valide gider anne gelir anne gider görümce gelir yani aile olma yolunda ilerleyen ciftte kendi evlerinde cocuklarina adepte olup o anin tadini bi turlu cikaramazlar hep bi 3.kisi var.bence k.validenizle gerekirse biraz sert bi dille bile konusun siz böyle alttan aldikca daha coook tepenize cikicaktir.allah bi avazda kurtarsin insallah

Mutfağına asla sokmadı ki beni.
Kızı ve kendi psikolojik olarak sanırım iyi değiller.
asla yemek yapmama izin vermedi.
yaptırmadı. yalvardım bu gün ben yapayım diye. bi şekilde atlattı.

ondan sonra bire bin katıp herkese gelinim beni dövdü falan diye abartır anlatırdı. en iyisi uzak durmak. bu kadın tehlikeli.

Ben çok sabırsızımdır.. Birden tepem atarsa kim gelirse gelsin beni susturamaz.. Zaman, mekan, insanlar umrumda olmaz.. Hiç iyi değil böyle olması biliyorum ama huy işte

sormaktan kastım yani danıştık onlar büyük neyin nasıl olacağını bilirler. kış geliyor oranın oturma odası olması nasıl olur falan diye danıştık...
ama kadın tuhaf işte...

bu arada çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

yani bide gidip evde ağladın mı o kadın yüzünden.. başka işin mi yok Allasen..
bazı insanlara hayret ediyorum, sanki kendilerini üzmek için yer arıyolar..
vallahi o kadın karşımda olsa dediklerinin tek bir kelimesini bile dinlemezdim. öööyle güllük gülüstanlık oturur
güle oynaya kalkar giderdim mis gibi evime. varsın o çatlasın
valla siz işinizi bilmiyosunuz

ondan sonra bire bin katıp herkese gelinim beni dövdü falan diye abartır anlatırdı. en iyisi uzak durmak. bu kadın tehlikeli.

sen btn gün annecim annecim die dolaşsanda anlatır ki o:) sen uzak dur ne git ne gelsin.

Ben çok sabırsızımdır.. Birden tepem atarsa kim gelirse gelsin beni susturamaz.. Zaman, mekan, insanlar umrumda olmaz.. Hiç iyi değil böyle olması biliyorum ama huy işte

sana bişii söliimmii böle olunca iyi oluosun ztn.herkes ya korktuğu için ya da sevmek zorunda kaldığı için sevio ztn seni.senin sevmediklerin çokta umrunda olmaz zaten:)

sana bişii söliimmii böle olunca iyi oluosun ztn.herkes ya korktuğu için ya da sevmek zorunda kaldığı için sevio ztn seni.senin sevmediklerin çokta umrunda olmaz zaten:)

O da doğru.. Sağım solum pek belli olmaz.. >> Delidir bulaşmayınız..

tamam de

anahtarı gıt bırak sımdı sende gıt bıryerelere o evı temızlesın meraklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…