tamam de
anahtarı gıt bırak sımdı sende gıt bıryerelere o evı temızlesın meraklı
Bu kadin hastanede sana neler eder kimbilir.moralini bozmak istemem ama sütün bile kesilebilir.esin kalsin hastanede nolucak.benim iki dogumumda da sadece esim kalmisti.o kadar beceriksiz oldugu halde kendimi rahat hissetmistim.
Biraz hazir cevap ol sen de.cok ezdiriyorsun kendini.her yaşi buyuk insan mutlak saygiyi hakeder diye bisey yok
kavga et demiyorum elbet fakat
hemen nazli bazli icine atma biraz lafini vereceksin
ölürsün dogum masasinda dedigi an cigligi basip aglayacak kizacaktin
tutmayacaktin kendini!!!
esinin ailesi tamam elbet saygi gosterilecek iyide bu kadin resmen el koyuyor esyalariniza
dogum cantani neden vermiyor?
iki oda degistereceksiniz onlari cagiriyorsunuz
iyide siz ayri evi tutmadan Önce zaten tartisarak ayrilmadinizmi otelde kalmadinizmi
arayi duzeltseniz bile boyle seyler icin karistirmayin onlari
cok ezdiriyorsun kendini gercekten
kocandan cok kadinin sozu geciyor
baban seni okula gondersin guvensin yurt evlerinde kaliyorsun birakip
kocaya bir cadinin yaninda iki kayin bir gorumce bir kayinpederin oldugu eve
razi razi gidiyorsun
ahh ahh
uzulen sizsiniz ama "sizi uzmek istemiyoruz" diyorsunuz kadina
desene suna
"gebe halimle neden beni uzuyorsun?" gucunuz banami yetiyor
ne derdiniz var benimle? diye
hastahanedede burnundan getirirse icine atma isteme onu gitmesini soyle
ilk cocugun olacak acemi olacaksin bu yuzden daha beter mudahale eder
nasil giderse oyle olur lutfen biraz agirligini koy!
Annemler gelicekler ancak burada çok fazla kalma şansları yok. küçük kardeşlerim var okula gidiyorlar
doğumda okulun açıldığı sıralara denk geliyor kurban bayramı civarı işte.
Eşim yazık ne yapacağını şaşırdı artık.
Annem gelsede hastanede kayınvalide kalırmış torun onun torunuymuş.
Lütfen beni yanlis anlamayin ama evimizde bi degisiklik yapicaktik onlarada danistik demissiniz de neden danistiginizi anlayamadim sanirim ayri evlerde xyasiyosunuz ve yakinda bi bebeginiz olucak ne olmasi gerekiyosa esinizle beraber yapin.Evde yerini degistireceginiz yatagi,koltugu onlara sorarsaniz onlarda sizi bisey bilmez biseyden anlamaz sanip temizliginize Kadar burunlarini sokarlar.Yanlis anlamayin k.valideniz hakli demiyorum yaptigi bence buyuk terbiyesizlik ve sizde karsisinde oldukca sakinsiniz terbiyenizi bozmadanda tepkinizi belli edebilirdiniz bence.Ben cok istisnai durumlar haric (düsük tehlikesi,kanama gibi)hamilelikte kendi anneside olsa birinin uzun sureli eve gelip yardim amaciyla yerlesmesine yada hastaneye cöreklenmesine karsiyim.Cocugu yapmayi bilen bakmayida Bilir,yada izin verilirse zamanla yavas yavas ögrenir.Ama bizde o adet bu adet k.valide gider anne gelir anne gider görümce gelir yani aile olma yolunda ilerleyen ciftte kendi evlerinde cocuklarina adepte olup o anin tadini bi turlu cikaramazlar hep bi 3.kisi var.bence k.validenizle gerekirse biraz sert bi dille bile konusun siz böyle alttan aldikca daha coook tepenize cikicaktir.allah bi avazda kurtarsin insallah
Torun onunmus ne demek? Siz doguracaksiniz annesi sizsiniz esiniz de babasi. Ben sizi hatali gördüm kusura bakmayin. Böyle herseye cemkiren, kendini üstün gören, dini bütün görünüp hakaret eden, nefret sacan bir kadina niye yaranmaya calisiyorsunuz? Eski konunuzda bebegimin esyalarini topladi götürdü geri vermiyor demenize de kizmistim. Siz müsade ederseniz bebeginizi de randevuyla gidip görürsünüz. Esiniz yaninizda size destek, gitmeyelim görüsmeyelim diyor siz hala yaranma pesindesiniz. Bu kadar laf sayiyor size, anne niye öyle diyorsun niye böyle yapiyorsunun pesindesiniz. Sizi cok pasif görüyorum. Ileri geri mi konusuyor gitmeyin daha evine. Size sayiyor pissiniz temizlikten ne anlarsiniz diyor aksama yine ordasiniz.
Odayi esyalari degistireceksiniz onay istiyorsunuz. Size hayir degistirmeyeceksiniz derse yapmayacakmisiniz? Birak evliyi ergenlerin bile odasina esyasina karisamiyorsun artik. Her adimi kayinvalideye danisarak atacaksaniz niye evlendiniz ki?
Gec kalmis sayilmazsiniz. Madem esiniz de arkanizda bu kadina resti cekin. Babaanneligini, kayinvalideligini, haddini bilsin. Net, kesin ve ters konusun böyle sacmaladigi zaman. Ilk kez duyuyorum torun onun torunu olurmus sadece. Benim kayinvalidem de dogumumda ileri geri konusmustu. Zaten agrim var oturup kalkamiyorum; anneme laf sokusturup duruyor, bizim taraf kalabalik olur bebegi görmeye cok gelen olur, sigacakmiyiz bu odaya ne yapsak gibilerinden, vallahi hemsireye kas göz ederek attirmistim kendisini odadan. Sagolsun yardimci oldu biz alisigiz bu duruma siz merak etmeyin istemediginiz sürece kimseyi almam odaniza demisti. Dügünde bile onlarin tarafi cok olurmus diye bize 1/4 davetiye ayirmis kendini ne saniyorsa.
Siz bu kadina dur bakalim gec kenara demezseniz tepenizden inmez. Beklerdim ki gelip buraya " gittim bebegimin bütün esyalarini topladim getirdim, kayinvalidem agzini bile acamadi" diye yazin. Dogum yapan bir kadinin en ihtiyac duyacagi kisi annesidir. Madem anneniz kalamiyor o zaman esinizle beraber kalin. Gelsin görsün bebegi ilk gün kalsin yaninizda sonra gitsin evine.
Annemler gelicekler ancak burada çok fazla kalma şansları yok. küçük kardeşlerim var okula gidiyorlar
annenin nesiymiş peki senin bebeğin?
siz bu insanlarla niye hala görüşüyosunuz ? kendinizi sevmiyosunuz heralde
ya durum çok farklı kadın değişik. yani torun onun torunuymuş çok afedersiniz tohumu onun oğlu ekmiş onların çocuğuymuş.
bi gün böle bi konu geçmişti. annanesi ne kadar torunum torunum desede tohum bizim tohumumuz maya bizim mayamız gibisinden konuşmuştu. daha açık söyledi tabi terbiyesiz.
yo artık mesafe koydum gidip gelmiycem.
:) yok ya. daha simdiden boyle davranmalarina izin verirsen cocugu snn eline koymazlar. sana nacizane tavsiyem koy tavrini. deki bu cocugun annesi benim. kirilirlarsa kirilisinlar.
Kayın valideniz çok kırıcı. Zaten bebek bekliyorsunuz bence çok muhatap olup kendinizi üzmeyin.
Yalnız insan evinin dizaynını değiştireceği zaman neden kayınvalidesine danışır onu anlamadım? Eşiniz yapmış işte ne gerek vardı ki yani?
Torun onun torunu sizinkiler de fasulye sırığı mı ! Ne demek bu ya ! Bu nasıl bir zihniyet nasıl insanlar bunlar ne demek kendi anneni doğumunda senin yanına bırakmamak ne yani ! Arkadaşım sen doğuracaksın ve kimi yanında istiyorsan o O LA CAK ! Annene söyle gelsin doğumunda yanına bu kv.nin zihniyeti nasıl bir zihniyet Allah sana sabır versin okurken sinirimden çatladım ! Laf çarpıtmaları , pissin demeleri vs önemli değil kaynanalık yapacak sonunda , ama bu torun muhabbeti cinlerimi tepeme çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?