Çok sinir oldum !!!!

eğer adı belli bi mağzaysa yinede şikayet edin..mutlaka dikkate alırlar..
geçen acelem vardı bişey diyemedim ama çok rahatsız oldum diyin bence..dengesizn teki bellki

siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)

bende aynı işi yapmıştım zamannda..
akşama kadar ayakta durmak onca gelenin kaprisini çekmek kolay değil tabi..
paspasıda erkenden atmazsa,sonraki saatler hiç yapamaz çünkü gelen giden hiç eksik olmuyor sonradan

genelde büyük marka mağzalarda yapıyolar bu ukalalığı .yüz kere deneyip almadığımda oldu bir kere denemeden aldığımda .kime ne ki .bence mağaza çalışanları iyi bir eğitimden geçmeli .tamam kolay iş değil anlıyoruz ama ukalalık yapmak ilgisiz olmak hoş birşey değil .bazı markalarda müşteri çağırınca ilgileniliyor böyle bir politikası var tamam bizde biliyoruz ama yüz kere bakar mısın diyoruz yaa anca bakılıyolar .kimseyi şikayet etmedim ama edicem bundan sonra .

alacagınla ılgılı bı fıkrın yoksa genel alısverıs yapmaya gıdıosan ne dıosun ''sizde şey varmı ımmmmmmmmm bana yakısıcak bişey şey işte ımmmmm bluzzz '' mu diosun :27: ayrıca konu zaten elemana bişey sordugunda sankı babasının hayrına yardımcı oluomuş gibi agresifleşip'' X hanııııııııııııııım ilgilenirmisinizzzzz'' die dıer elemana yırtınması hanı urasamıcam sen at sunu basımdan gibi . konuyu bı daha okumalısın bence :27:

al işte o insan seni neden başından atsınki sen kimsin o insan sana ürün sattığı kadar para alır sen ön yargıyla gittiğin için onun seni diğer arkadaşa yönlendirmesi bile batmış sana orda onun işi vardır o yüzden söylemiştir yada sen müdüre falan denk gelmişsindir müdür müşteriyle ilgilenmez :)

ha evet oda ayrı mesele senın bu magazadan almaya gucun mu yeter gibi bi bakış :27: hayır cıns musterıler yok demıorum var en basta benım gorumcem :27: ama bu ukalalıgı yapan musterı kadar hatta ondan kat kat fazla elemanlar yapıo ya tabıkı de bakıcam alıyım yada almıyım bakıcam yanı bu baktıklarımı saga sola fırlatırım anlamına gelmıo ama ben bakarken de öyle cıns cıns bakmıycak haddını bılıcek biraz görevını bılıcek . ee ben bıseye bakmazsam direk alıp cıkarsam kendım raflara yerlestırırsem aradımı kendım bulursan elemanlara ne gerek var onu anlayamadım ? . bana kurban olsunlar valla ben baktıgı urunleri raflara katlayıp koyan ornek bi muşteriyim:27: ama bakıorum die trip atan oldugu zamanda ne kadar dagatabılıosam dagıtırım .

hem diyosunki aradığımı bulursam satıcıya ne gerek var hemde diyosunki yanıma gelmesin oraya girdiğinde o senin köpeğin olmuyo gel dediğinde gelsin tamam git dediğinde gitsin müşteri kapıdan girer ordakiler karşılar sorar yardımcı olabilceğim bişey varmı diye sen yok dersen bile o senin arkadan gelir bilirki yok dediğin halde alacağın ürün hakkında bilgin yok mağzanın ortasında bakarmısınız diye bağırma diye tabi siz bunları bilmediğiniz için ay bana hırsız muamelesi yaptılar kötü baktılar bilmem ne diye akıl oyunları oynuyorsunuz

al işte o insan seni neden başından atsınki sen kimsin o insan sana ürün sattığı kadar para alır sen ön yargıyla gittiğin için onun seni diğer arkadaşa yönlendirmesi bile batmış sana orda onun işi vardır o yüzden söylemiştir yada sen müdüre falan denk gelmişsindir müdür müşteriyle ilgilenmez :)
ürün katlayan ve satış temsılcısı yaka kartı olan bi müdür şaşırtıcı:27:

hem diyosunki aradığımı bulursam satıcıya ne gerek var hemde diyosunki yanıma gelmesin oraya girdiğinde o senin köpeğin olmuyo gel dediğinde gelsin tamam git dediğinde gitsin müşteri kapıdan girer ordakiler karşılar sorar yardımcı olabilceğim bişey varmı diye sen yok dersen bile o senin arkadan gelir bilirki yok dediğin halde alacağın ürün hakkında bilgin yok mağzanın ortasında bakarmısınız diye bağırma diye tabi siz bunları bilmediğiniz için ay bana hırsız muamelesi yaptılar kötü baktılar bilmem ne diye akıl oyunları oynuyorsunuz
yazdıgım mesajla yaptıgın yorum arasındaki baglantıyı kuramadım da neyse.1 azımın ıcıne dusecek gibi bu nasıl bu nasıl dıen prim kapma pesınde olan elemanlardan hoslanmam 2 sorudugm halde beni tersleyen elemanladan hiç hiç hoslamam 3 daha magazanın ortasına geçıpde bakarmısıııııın dıe gorgusuzce bagırmıslıgım yoktur cunku oranın pazar deıl magaza oldugunu bilirim. bakım musterıler nasıl guzel hadlerini bılıo bı zahmet sızde biliverin artık :34:

Son düzenleme:
müdürlerinde yaka kartı var müdür zandettiğiniz insan da orda çalışan müdür sizin sandığınız gibi general elbisesiyle dolaşmıyo normal kıyafetli genel işleri isterse oda yapıyor
mudurlerin yaka kartında satış temsılcısı mı yazıyomuş :9::9::9::9:

yazdıgım mesajla yaptıgın yorum arasındaki baglantıyı kuramadım da neyse.1 azımın ıcıne dusecek gibi bu nasıl bu nasıl dıen prim kapma pesınde olan elemanlardan hoslanmam 2 sorudugm halde beni tersleyen elemanladan hiç hiç hoslamam 3 daha magazanın ortasına geçıpde bakarmısıııııın dıe gorgusuzce bagırmıslıgım yoktur cunku oranın pazar deıl magaza oldugunu bilirim. bakım musterıler nasıl guzel hadlerini bılıo bı zahmet sızde biliverin artık :34:

bu yazdıklarınızı mağzaya girdiğinizde söylüyomusunuz ben tek dolaşırım diyomusunuz demiyosunuz derseniz anlarlar emin olun tabi siz hiç bişey demiyosunuz çalışan geliyo yüz ifadesindenne demek istediğini anlıyosunuz 160 liralık ürünü bırakıyosunuz sonra bunu sağda solda hava atarcasına anlatıyosunuz

Ben o an verirdim tepkimi. Hem o kızı benzetirdim hem de mağaza sahibine o an mutlaka ulaşırdım. İşimi halletmeden çıkmazdım. Çünkü o sinirle gün haram olurdu bana. Mutlaka deşarj olmam lazım böyle durumlarda.

bu yazdıklarınızı mağzaya girdiğinizde söylüyomusunuz ben tek dolaşırım diyomusunuz demiyosunuz derseniz anlarlar emin olun tabi siz hiç bişey demiyosunuz çalışan geliyo yüz ifadesindenne demek istediğini anlıyosunuz 160 liralık ürünü bırakıyosunuz sonra bunu sağda solda hava atarcasına anlatıyosunuz
şimdi kım 160 lralık urune braktıgını ıdda etı ve 160 lıralık urunle saga sola hava atıldıgını nerden cıkardın ? ayrıca 160 lıralık urunle hava atıldıgnıda senden duyuyorum :31:

Son düzenleme:
ne munasebet.! omzuma dokunacakta beni cocuk gibi hadi sen oteki tarafta oyna der gibi cirkin bir yonlendirme yapacak..
herkes haddini bilecek bende cok kararsiz bir insanim gittigimde karar vermem uzun surebilir senin isin o. kandirdilar mi ?mudur olacaktinda satis temsilcisi mi oldun?
orda uff yuru gitte bi cene calalim edasiyla davranirsa elbette rahatsizligimi soylerim.

her meslek icin aynisi gecerli illa onlarin isi o tabi kaprisimi cekicek anlaminda demiyorum.
ayrica bazi satis temsilcileri gercekten cok hadsizler sacma sapan kikirdesmeler kapi komsusuyla konusur seviyede samimiyetsizlikler.
sanirsin kaf dagindan asagiya satis yapiyor. oylesine sinir oluyorum...birde suzmeleri yok mu beni benden alan...

bazende tam aksine cok sevimli gercekten yardimci olmaya calisanlara denk geliyoruz o zaman bende onu yormak istemiyorum o da icten oldugu icin yardimci olmaya calisiyor sorun kalmiyor. yani herkes kendini bilecek isin ozu bu.

bi ara mağzaya hırsız dadanmıştı tabi giden mallar maaştan kesilince paranoyak olduk müşterinin biri daldı mağzaya tabi takip edemedik hırsız bu falan derken kadına sorduk alarm yok ürün çıkardınızmı içerden kadın delirdi tabi hırsızmıyım falan cazgır numarası çekiyor adam gibi sorduk adam gibi söyle dedim yok kadın anlamıyo bağırdı çağırdı gitti öğleden sonra geri geldi gelişinden anladım zaten olay çıkacağını mağzanında en kalabalık saatini beklemiş başladı bağırmaya ismini ver bana falan kafam attı gözüne soktum isim kartını al ismim diye :) ne oldu sonra hiç bişey sen insansan bende insanım seninde bana saygı duyman lazım bu kadar basit aslında ama insanlar farklı oluyor tabi

ne munasebet.! omzuma dokunacakta beni cocuk gibi hadi sen oteki tarafta oyna der gibi cirkin bir yonlendirme yapacak..
herkes haddini bilecek bende cok kararsiz bir insanim gittigimde karar vermem uzun surebilir senin isin o. kandirdilar mi ?mudur olacaktinda satis temsilcisi mi oldun?
orda uff yuru gitte bi cene calalim edasiyla davranirsa elbette rahatsizligimi soylerim.

her meslek icin aynisi gecerli illa onlarin isi o tabi kaprisimi cekicek anlaminda demiyorum.
ayrica bazi satis temsilcileri gercekten cok hadsizler sacma sapan kikirdesmeler kapi komsusuyla konusur seviyede samimiyetsizlikler.
sanirsin kaf dagindan asagiya satis yapiyor. oylesine sinir oluyorum...birde suzmeleri yok mu beni benden alan...

bazende tam aksine cok sevimli gercekten yardimci olmaya calisanlara denk geliyoruz o zaman bende onu yormak istemiyorum o da icten oldugu icin yardimci olmaya calisiyor sorun kalmiyor. yani herkes kendini bilecek isin ozu bu.
aynen kotona bı gırıorum bı bakıolar bı havalar bı artıslıkler sanırsın kotondan baska yerden alısverıs yapmıolar ehh be kızım altı ustu 750 lıraya calısan bi elemansın sen orda ne bu havalar kaprısler koton un sahıbı gibi . insan kırmak ıstemıo ama oyle bı ınsan gordugumdede haddını bıldırmem lazım hemen yerını bılıcek sesını kesıcek delı oluorum ya..:19:

şimdi kım 160 lralık urune braktıgını ıdda etı ve 160 lıralık urunle saga sola hava atıldıgını nerden cıkardın ? ayrıca 160 lıralık urunle hava atıldıgnıda senden duyuyorum :31:

sen değildin demi o kusura bakma özür dilerim bu konuda başkasıydı işte bak o işi bıraktım hala bi kaç müşteri geliyor aklıma delirtiyolar resmen

arkadasım hala olayı anlamıosun kımsenın durduk yerde elemanları kucumsedıgı yok musterı hep haklıdır dıende yok ! ama sunu sende cok ıyı bılıosun ki kendını ceo sanan elemanlar cokmusterıye kustah tavırlarla tersleyen surat asan eleman cok neden dıretıosun hala ?? sen boylesın denmıo ama kusura bakma sen satıs temsılcısısın dıede yasadıklarımızı yok sayamayız. haddını asan olunca bızde haddını bıldırmek durumunda kalıoruz anladın mı ?

sen değildin demi o kusura bakma özür dilerim bu konuda başkasıydı işte bak o işi bıraktım hala bi kaç müşteri geliyor aklıma delirtiyolar resmen
dogrudur bızı delırttıklerı gıbı senıde delırtenler olmustur ınkar etmıorum ki bunu ama butun elemanlarda melek deıl yanı :10:

aynen kotona bı gırıorum bı bakıolar bı havalar bı artıslıkler sanırsın kotondan baska yerden alısverıs yapmıolar ehh be kızım altı ustu 750 lıraya calısan bi elemansın sen orda ne bu havalar kaprısler koton un sahıbı gibi . insan kırmak ıstemıo ama oyle bı ınsan gordugumdede haddını bıldırmem lazım hemen yerını bılıcek sesını kesıcek delı oluorum ya..:19:

o 750 lira alıyor sende orda o kadar değer göreceksin daha fazlasını istemeye hakkın varmı nabza göre şerbet sen yakın davranırsan o da yakın davranır ciddi durursan sana kimse bulaşmaz kimse seni süzmez birazda kendinizde var kusur

Back
X