Çok sinir oldum !!!!

o 750 lira alıyor sende orda o kadar değer göreceksin daha fazlasını istemeye hakkın varmı nabza göre şerbet sen yakın davranırsan o da yakın davranır ciddi durursan sana kimse bulaşmaz kimse seni süzmez birazda kendinizde var kusur
valla maaşlarını ben odemıorum bana soylenme hiç. hoş bana kalsa o tavırlarla verecegım sadece 200 300 lira cep haşlıgı olur hatta o bile çok :34:

sana az bile yapıyolar o zaman daha beter ol :)
1 yapar 2 yapar acır şikayet etmem 3de gerekli mercılere sikayet ettıgımde yer totosuna tekmeyi o aldıgı 3 kuruştanda olur havayı afratafrayı görür benim kaybedecegım hıc bısey olmaz cok cok şube deıstırır baska subesınden alısverıs yapmaya devam ederim :9:

Son düzenleme:
tamam da bu huysuzluklarını kendilerine cıkısan yada sinirlerini bozan musteriye yapsınlar madem yok belki baskasına sinirlenmistirde ondandır bu tribi diye dusunmek zorundamıyım kim o ya bana gelicek tavır yapacak benimde oldu bu tarz deneyimlerim ustelik magazada degil standlarda bu isi yapan daha iyi bilir zorlugunu ama kimseye ne surat ne de trip yaptım moralimin cok bozuk oldugu anlarda gelip sacma sapa sorularda soruldu ama cevapladım cunku mecburum isim bu kimse beni cekmek zorunda degil orda ozaman yapma bu isi kardesim diycek yada kimeyse hıncın ondan al tanımadıgınız insanlara oflamak poflamak olmuyor..surekli gittigim bir magaza var yakınımda orda bir kızcagız calısıyordu bir urun almıstım 3-4 kez degisime goturdum ama kız suratını asmak yerine surekli gulerdi sakalasırdık aramızda espri olmustu bu durum yapan nasıl yapıyor iste kimse illa suklum puklum olsunlar samimi olmasınlar gibi seyler demiyoruz guler yuzlu olsunlar zaten musteri dogru duzgunse sorunlu degilse oda calısanla aynı samimiyeti gosterir bizde diyoruz cok fazla sorunlu musteri var diye ama onlar oyleyse sinirini sonra gelenden cıkartmıycak bu kdr basit

Son düzenleme:
1 yapar 2 yapar acır şikayet etmem 3de gerekli mercılere sikayet ettıgımde yer totosuna tekmeyi o aldıgı 3 kuruştanda olur havayı afratafrayı görür benim kaybedecegım hıc bısey olmaz cok cok şube deıstırır baska subesınden alısverıs yapmaya devam ederim :9:

onlarında kaybedecek çok şeyi olduğunu sanmam öyle işlerde emeklilik yok şaka bi yana insanlar birbirlerine saygı duymalı ben bunu bilirim sadece kim olursa olsun iki tarafta hata olmazmı olur ama biraz hoşgörü herşeyi çözer

tamam da bu huysuzluklarını kendilerine cıkısan yada sinirlerini bozan musteriye yapsınlar madem yok belki baskasına sinirlenmistirde ondandır bu tribi diye dusunmek zorundamıyım kim o ya bana gelicek tavır yapacak benimde oldu bu tarz deneyimlerim ustelik magazada degil standlarda bu isi yapan daha iyi bilir zorlugunu ama kimseye ne surat ne de trip yaptım moralimin cok bozuk oldugu anlarda gelip sacma sapa sorularda soruldu ama cevapladım cunku mecburum isim bu kimse beni cekmek zorunda degil orda ozaman yapma bu isi kardesim diycek yada kimeyse hıncın ondan al tanımadıgınız insanlara oflamak poflamak olmuyor..surekli gittigim bir magaza var yakınımda orda bir kızcagız calısıyordu bir urun almıstım 3-4 kez degisime goturdum ama kız suratını asmak yerine surekli gulerdi sakalasırdık aramızda espri olmustu bu durum yapan nasıl yapıyor iste kimse illa suklum puklum olsunlar samimi olmasınlar gibi seyler demiyoruz guler yuzlu olsunlar zaten musteri dogru duzgunse sorunlu degilse oda calısanla aynı samimiyeti gosterir bizde diyoruz cok fazla sorunlu musteri var diye ama onlar oyleyse sinirini sonra gelenden cıkartmıycak bu kdr basit

sen iyi müşterisindir çok alışveriş yapıyosundur sana güler yüzlü davranılır gelip 3 kuruşluk şey alacaksındır bi ton tavır yapıyosundur karşılığını alırsın kimse kimsenin babasının oğlu değil bu işte güler yüz istiyorsan çok alışveriş yapacaksın :)

aynen katılıorum gwencooper. sevgılısıyle atısır surat 5 karış laf sokar bılmem napar böyleleri sikayet edilmeyıde haddının bıldırılmesınıde sonuna kadar hak edıo. ıyılerıde var ben gratisten yapıorumkozmetik alışverışımı orda bi kız var ben hayatımda boyle tatlı bısey gormedım ya gittigimde giderim yanıma sunu sunu alıcam bana onerdıgın ne var derim oda tamam dur su musterıyle ılgılenıyım sen bakın onları getırım der guler yuzle . o benı anlar ben onu . hatta gecen gidip 30 tlye lorealin kalemni alcaktım deligibi geldi elimden aldı bıraktı yerıne ne gerek var o kdr para vermeye dedı 3 lıraya baska kalem gosterdı bak cok hassa gozlerım dedım benımde oyle cok gzl bu bunu al die ısrar ettı her rengını aldım kalemin . böyle olur işte satış temsılcısı dedıgın ''canım şöyyleeeeeee canım o öyle deiiiil die azını eğerek deil.

siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)

3 tane aynı cevabı yazıp gözüme sokmasaydınız iyiydi..

Taam o halde sabah siz paspas yapıyosunuz diye biz mağzaya gelmeyiz..
ben gezmeden nasıl alışveriş yapıcam pardon?
oturduğum yerden alışveriş yapcak olsam netten yaparım..

(hatun milyonda 1 olur dedim ama oldu satenden çıktı iyimi)

bol bol sevgiler

sen iyi müşterisindir çok alışveriş yapıyosundur sana güler yüzlü davranılır gelip 3 kuruşluk şey alacaksındır bi ton tavır yapıyosundur karşılığını alırsın kimse kimsenin babasının oğlu değil bu işte güler yüz istiyorsan çok alışveriş yapacaksın :)
müşterinin çok alışveris yapmasını ıstıosanız bı zahmet o asık suratlarını deıstırıp gulımsıyceksıniz ve terslemiyceksiniz :34: muşteri senin tavrın yuzunden ayrılır magazadan gider baska yerden alısverıs yapar ama sizin oyle bi luksunuz yok her afra tafranızda 1 musterı kaybedersınız cevresındekı herkesede soyler bı allahın kulu adım atmaz o magazaya :34:

Son düzenleme:

ben diyorumki aldıgım urunu 3-4 defa degistirdim 30 lira biseydi ama hizmette kusur etmedi bizzat gelip bana yardımcı olurdu bu suna gider boyle giyceksen altına sunu giyersin vs diye her degisime gittigimde de gulerdi erkek arkadaslarımızı anlatıyorduk birbirimize o derece samimiyeti kurduk yani ama orda baska bir calısan kadın var nerdeyse musteriyi dovcek yada bilmem de bu gdisle onu baskası oksıycak gelen musteriye iyi davranmıyor o zaman işte umrumda olmuyor toplasın yaa diyorum ama iyiyse eleman kendim katlar goturur yerine koyarım insan gibi davransın insan gibi muamele gorur

müşterinin çok alışveris yapmasını ıstıosanız bı zahmet o asık suratlarını deıstırıp gulımsıyceksıniz ve terslemiyceksiniz :34: muşteri senin tavrın yuzunden ayrılır magazan gider baska yerden alısverıs yapar ama sizin oyle bi luksunuz yok her afra tafranızda 1 musterı kaybedersınız cevresındekı herkesede soyler bı allahın kulu adım atmaz o magazaya :34:

profosyonel satış temsilcileri der ki senin müşteriye etkin yüzde 30 alemi cihan olsan daha fazla kar etmez adam almıcaksa almaz alıcaksada sana zorluk çıkarmaz alır güler yüzden kazandık numarası falan hikaye müşteri koyun gibidir alacağı şey sendeyse gelir senden alır sen iyi davransanda alır ağzına etsende alır alacağı şey sende yoksa bahane üretir almaz beğenmedim almadım demez

aynen katılıorum gwencooper. sevgılısıyle atısır surat 5 karış laf sokar bılmem napar böyleleri sikayet edilmeyıde haddının bıldırılmesınıde sonuna kadar hak edıo. ıyılerıde var ben gratisten yapıorumkozmetik alışverışımı orda bi kız var ben hayatımda boyle tatlı bısey gormedım ya gittigimde giderim yanıma sunu sunu alıcam bana onerdıgın ne var derim oda tamam dur su musterıyle ılgılenıyım sen bakın onları getırım der guler yuzle . o benı anlar ben onu . hatta gecen gidip 30 tlye lorealin kalemni alcaktım deligibi geldi elimden aldı bıraktı yerıne ne gerek var o kdr para vermeye dedı 3 lıraya baska kalem gosterdı bak cok hassa gozlerım dedım benımde oyle cok gzl bu bunu al die ısrar ettı her rengını aldım kalemin . böyle olur işte satış temsılcısı dedıgın ''canım şöyyleeeeeee canım o öyle deiiiil die azını eğerek deil.

yapan yapıyor valla oyle oluncada daha ckmusteriyi cekiyorlar sanki bazılarını zorla oraya koymussun gibi davranıyolar ben cok dagıttıgım zamanda kusura bakmayın ya dagıttım biraz diye zaten mahcup olurum eger bana mırıldanırsa asık suratıyla icimden dur biraz daha dagıtıyım sen haketmiyorsun iyilik diyorum :9:

profosyonel satış temsilcileri der ki senin müşteriye etkin yüzde 30 alemi cihan olsan daha fazla kar etmez adam almıcaksa almaz alıcaksada sana zorluk çıkarmaz alır güler yüzden kazandık numarası falan hikaye müşteri koyun gibidir alacağı şey sendeyse gelir senden alır sen iyi davransanda alır ağzına etsende alır alacağı şey sende yoksa bahane üretir almaz beğenmedim almadım demez
sayenızde ıste alacagı varsada almıo ınsanlar tavırlarınız yuzunden söyle söyliyim evlenemden once antalyada yasıodum adL şube açtı ve yakndada tek bi adL yoktu 1 gıttım 2 gıttım allaha sukur elemanlar babalarının yerı gıbı yırtına yırtına hahahaha hohohoho gulmeler musterı bısey sorunca ters ters cevaplar falanda filanda 2 ay sonra şube kapatıldı çunku bir allahın kulu gitmiodu o kadar işlek bi yerde olmasına ragmen onun yerıne taaaa bilmem nerdeki adLye gidiolardı umarım anlamıssındır :34:

Son düzenleme:
bi keresinde bluz alıcam eşimle gittik ben bakıorumkızda yanımda duzeltio utanmasa elimden cekip katlayıp yerıne koycak eşim huyumu bilıo hadı hayatım yeter simdi bı laf söylicek sinirlenıceksın dedi bende kızın duyacagı sekılde bagırdım işi ne ya toplıycak tabıkıde oyle suratına bı ton boya surup sacları maslayıp kendınden 2 beden kucuk pantolan giyip erkek elemanlara cilveleşmekle olmuyo die çıtını cıkaramadı defolup gitti hakedene yapıcaksın :31:

Son düzenleme:
yapan yapıyor valla oyle oluncada daha ckmusteriyi cekiyorlar sanki bazılarını zorla oraya koymussun gibi davranıyolar ben cok dagıttıgım zamanda kusura bakmayın ya dagıttım biraz diye zaten mahcup olurum eger bana mırıldanırsa asık suratıyla icimden dur biraz daha dagıtıyım sen haketmiyorsun iyilik diyorum :9:

sen neden dağıtıyosun ki sonrada neden mırıldandı diyosun yazık değilmi ona olayı sen başlatıyosun geliyosun dağıtıyosun sonra bi daha dağıtıyosun sen kimsin alacağında 3 kuruşluk bezdir bundan eminim deli olurum senin gibi müşteriye biri geldi mağzaya aynı senin gibi çocuklarınıda almış ha babam her yeri ellediler senin arkanımı toplıcam ben

sen neden dağıtıyosun ki sonrada neden mırıldandı diyosun yazık değilmi ona olayı sen başlatıyosun geliyosun dağıtıyosun sonra bi daha dağıtıyosun sen kimsin alacağında 3 kuruşluk bezdir bundan eminim deli olurum senin gibi müşteriye biri geldi mağzaya aynı senin gibi çocuklarınıda almış ha babam her yeri ellediler senin arkanımı toplıcam ben
evet işin o cunku magaza duzeni .

ya arkadasım sen soylenenleri hangi tarafdan algılıyosun :31: bir urune bakarken altan usten almak zorunda kalıyosun dagılıyor ondan bahsetmeye calıstım anladınmı acaba..
benim alıcagım 3 kurusluk bez sende orda benim alıcagım 3 kurusluk bezi kaldırıp toplamak zorunda olan calısan kapişşşşşşşşş paraya ihtiyacın yoksa calısmıycan varsada ıklana pıklana yapıcan asıl senin gibi calısanlara mustehak cadaloz musteri hakedersin sen:31:

hayır ıkı saatır dıorumki senın oyle oldugunu soylemıorum butun elemanlar oylede demıorum cins elemanlar oldugu kadar musterılerde var kabul edıorum diorum ama yok hep musterı haksız eleman haklı :42:

Back
X