Çok sinir oldum !!!!

bu arada liliium canım insanlara anında lafını vermezsen hadlerini fazla aşıyolar senin işin bu istediğimi bulacaksın deseydin keşke yada o an ne geliyosa ağzına.bende çalışırken kimseye bişey diyemezdim müşterrilerde bi cazgır oluyolardıki anlatamam sana sonra sonra baktımki olmayacak bende öyle oldum ama böyle yersiz yerlerde değil gerektiği yerde.yani sana böyle yapan kızda cahil midir görgüsüz müdür anlamadım ben yada sorunlu ne demekmiş simsiz olmaz bal gibide var efendim niye yokmuş

Hem benim bahsettiğim renk yokmuş ( öyle bi renk yokmuş ) hem simsiz yokmuş hem uğraşamazmış hem omzumdan tutup beni başka reyona yönleniriyor.

Sorunlu değilde ne ?

Hem benim bahsettiğim renk yokmuş ( öyle bi renk yokmuş ) hem simsiz yokmuş hem uğraşamazmış hem omzumdan tutup beni başka reyona yönleniriyor.

Sorunlu değilde ne ?

Belkide öyle bir rengin varlığından haberi yoktu:35:kaldıki dudak parlatıcada olduğunu bilsin dimi ama cahillik kötü birşey:42: İçin içini yiyior anlıyorum seni ben olsam yarın gider bi daha aynı şeyi sorardım yok dedikçe hergün oldurana kadar arkadaş olacak:27:

Neye bakmıştınız diye gelip başımda kalabalık yapan, bişey sormak istediğim de ortalıkta görünmeyen müşteri temsilcilerinden nefret ediyorum.

Bende bigün kaş maskarası arıyodum. T shop a sordum kaş maskarası varmı diye. Kadın demesin mi kaç yıllık makyaj uzmanıyım hiç duymadım öyle bişey dedi. Bende dedim valla abla o sizin ayıbınız açın google ı bakın bi zahmet bilmiyosanız :1:
Bide sanki ben bi tarafımdan uydurmuşum kaş maskarası diye bişey yokmuş gibi konuşması yokmuu :27::27:

Bende bigün kaş maskarası arıyodum. T shop a sordum kaş maskarası varmı diye. Kadın demesin mi kaç yıllık makyaj uzmanıyım hiç duymadım öyle bişey dedi. Bende dedim valla abla o sizin ayıbınız açın google ı bakın bi zahmet bilmiyosanız :1:
Bide sanki ben bi tarafımdan uydurmuşum kaş maskarası diye bişey yokmuş gibi konuşması yokmuu :27::27:

deseydin ya makyaj uzmanı olduguna emın misin diye:52:
cımbızı duydun mu diye sorsaydın bir de:52:

ben hala aranan ruj rengi soğan kabuğu mu acaba diye düşünüyorum :1: :1: :1:

Ay bide ben nefret ederim tanımadığım bi insanın benim omzuma koluma felan dokunmasından. Geçen yaz tatilde bi rus adam benim sodamı devirdi havuz başında. Sonra geldi özür dilemek amaçlı omzuma dokunuyo. Sorry felan diyo. Dedim dayı next next. Dont touch me :1: sonRa hemen sevgilim arkadaşlarım felAn mudalahe ettiler tabii :1:
Bence yarın tekrar git aynı şeyi sor bakalım ne yapıcak. Sonrada müdürüne şikayet et. Ben geçen haftalarda yurtiçi kargoyla bi sorun yaşadım. Hem telefonda kadınla kavga ettm. Sonra müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Sonra şikayet var diye bi site vAr orada yazı yazdım. Yurtiçi kargodan aradılar yine şikayet ettim. Ben olsam peşini bırakmazdım :52::47:
Çokmu kötüyüm neyim yaww:20:
Ama şikayet var sitesini tavsiye ederim canımm. Alışveriş yaptığın mağazanın ismini arat sitede şikeyetini yaz canım geri dönüş yapıyolar.

Valla ben o an boşta bulunmuş olsam dahi, sinirimi alamadığım için rahat edemez, ertesi gün gider patlardım.
Ayrıca el kol hareketlerine uyuz olurum.
Bi de etrafımda dolanıp yardım istemediğim halde dibimden ayrılmayanlara sinir oluyorum zaten. Yardım lazım olursa sorarım.
Niye uğraşıyorum ki ne demek ya? Senin işin ne acaba? Ekmek paranı millete laf çarparak agresif tavırlar sergilemek için mi alıyorsun ordan?

ne kadanda güzeeell ne kadanda cuk oturtma cevap vermişin mutluyuz gururluyuz... aslında o cevabı verdikten sonra bide bunları yapaydın kalakalydı orda hepiten:33::35::21:

ya sen ne diyorsun konu sahibi ben o makyaj standlarında duran kadınlardan ölesiye korktuğum için 3 aydır bi kapatıcı alamıyorum

o makyaj o duruş o kendini beğenmiş tavırlar vallahi çok korkuyorum (öyle olmayan danışmanları tabi ki tenzih ediyorum )

arkadaşlar makyajı icat eden kişiler sanırsın, o ne özgüven o :52:

bana da öyle kal gelir o an şok olurum en dayanamadığım ikinci nokta canım diyen türler...sen kimsin kardeşim ahbap mıyız dost muyuz nereden canın oldum ben senın..

herkes tahmın eder sanırım o 'canım'da ki samimiyetsiz aşağılamayı
ama ne yaparsın bazıları da öyle ego tatmin ediyor...

bizimde burada var bir tane öyle,benimde aradığım bir ruj ve allık rengi var ama sırf onların ukala bilmiş tavırlarından dolayı doya doya bakamıyorum bile standlara korkumdan...benim asıl merak ettiğim buradaki çalışanların çoğu ne kadarlık eğitimden sonra bu işe alınıyorlar,daha doğrusu bu iş için eğitim alıyorlarmı,çünkü çoğunun benim kadar bilgisi yok,şundan varmı dediğim zaman uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar...

kzlar bu makyaj uzmanıyım! tavrında kişilerin suratına bir bakın 1 kilo boya vardır.
o yüzden cat diye yapıstırın o boyalı surata cevabınızı:52:
bir keresinde pudra alacagız arkadasla üstünde povder yazıyor kadın diyor ki bu pudra degil ya hu dıyoruz azıcık ingilizcemiz de var yani okuyabılıyoruz dıye yoookkk orda yazdıgına bakmayın dıyor
ölür müsün öldürür müsün:52::52:

.........................

Son düzenleyen: Moderatör:
kzlar bu makyaj uzmanıyım! tavrında kişilerin suratına bir bakın 1 kilo boya vardır.
o yüzden cat diye yapıstırın o boyalı surata cevabınızı:52:
bir keresinde pudra alacagız arkadasla üstünde povder yazıyor kadın diyor ki bu pudra degil ya hu dıyoruz azıcık ingilizcemiz de var yani okuyabılıyoruz dıye yoookkk orda yazdıgına bakmayın dıyor
ölür müsün öldürür müsün:52::52:
''orda yazdığına bakma'':36::36::36: yıkıllldıımmm:52::52::52::52: bu cümleyi hangi verilere göre kuruyor çok meraklandım şimdik:51:

Çok bilir onlar...Hep karşılaştığım bir durumdur..Sonunda da utandıklarıyla kalırlar...Ben %40 lık oksidandan bihaber bir kozmetik mağazası çalışanı bile gördüm..

Ama bu kadının yaptığı sınırı epey aşmış....
O şekilde söylenerek gittiyse, sen de arkasından gidip, bütün mağazaya rezil edecektin onu...
Hadsiz...

Hani ukala ve ters davrandığını söylesen, sen de hatalısın gözüyle bakacağım ama ses çıkarmadım diyorsun...

bende çok gerilirim böyle şeylere hayu senin maaşın bizler ordan alış veriş yaptığımız sürece ödenir, işini gerektiği gibi yapmak zorunda herkez
bence sen mutlaka bir mail at o şirkete yada telefon aç
bak ben benzer bir olayı büyük bir kozmetik alışveriş firmasında yaşadım ve o anda uğraşıcak halim yoktu diye çıktım ve akşam mail yolladım firmaya uzun uzun yazdım
ertesi gün sabahın köründe aradılar genel müdürlükten hemde ve binlerce kez özür dileyip mesul kişiyide tekrar eğitime yolladılar tabi ben yaka kartına bakıp isminide yazmıştım :)
ve cabaı adresime bir hafta içinde bir hediye epeti yollandı
yani bu tür olayları ben bir kaç kez yaşadım hepsinde de firmaların merkezleriyle görüştüm ama ve hepside geri döndü inan önemsiyolar bence sende ara yoka o kız başkalarınada böyle davranmaya devam eder

Back
X