Cok sinir oldummm ama hic bisey diyemedimm

E ne var şimdi bunda bu laf sokma değil ki
kadın takılmış sana
ayrıca sen orada gülsen buna önem vermediğini gösterir
yürüyüp gidince bozulduğunu düşünürler
Takilmadi iste hicbi iyi niyeti yoktu. Bi de soyleme stilini duysan. Yuzume bakmadan bagira bagira soyledi sert bi sekilde. Bakin nasil laf soktum dercesine. Takilmakk isteyen insan guler goz kirpar bisey yapar. Bu fesatligindan satascak yer ariyo. Muhattap oldugum bi insan bile degil samimiyetim yok. Siz samimi olmadiginiz birine takilir misiniz?

Takilmadi iste hicbi iyi niyeti yoktu. Bi de soyleme stilini duysan. Yuzume bakmadan bagira bagira soyledi sert bi sekilde. Bakin nasil laf soktum dercesine. Takilmakk isteyen insan guler goz kirpar bisey yapar. Bu fesatligindan satascak yer ariyo. Muhattap oldugum bi insan bile degil samimiyetim yok. Siz samimi olmadiginiz birine takilir misiniz?
O zaman duymayacaksın bakmayacaksın yüzüne de
muhatabın değilmiş gibi davran işte

O zaman duymayacaksın bakmayacaksın yüzüne de
muhatabın değilmiş gibi davran işte
Zaten oyle davrandigim bi insan bundan sonra da ben ayni sekil devam edicem. Ama yaptigi ayip yani sanki benle bi sorunu varmis gibi. Burda ne kadar sinirden gicik olsam da cevabini veremedigim icin, gayet mutlu gecicem onlerinden. Onceki yorumlarda da verilen tavsiyelere uyucam

:KK70: patates diyemez ki bana cunku biri boyle boyle yapmissin dediginde lafi cevirmek ister kotu soz kullanmaz o yuzden. Oyle de zekice fesatlik yapiyolar. Mahalle karisi yaa issiz kaldikca ugrascak insan ariyo

Bi durur iki durur. Olmazsa bende yanina otururdum rahat bi sekilde.
' anlat bakalim x teyze, ne var ne yok mahallede?' Derdim.
'X teyze senden iyi ajan olurmus beee, herseyide biliyon. Giydigim donun rengi ne soyle bahiyim onu bilecenmi?:KK53:'

Bi durur iki durur. Olmazsa bende yanina otururdum rahat bi sekilde.
' anlat bakalim x teyze, ne var ne yok mahallede?' Derdim.
'X teyze senden iyi ajan olurmus beee, herseyide biliyon. Giydigim donun rengi ne soyle bahiyim onu bilecenmi?:KK53:'
Hahaha kiz guldurdun hee :D

Hahaha :KK70: bi de lanet olasi karilar beni cok kiskaniyo ya ortam gerginliginden istifade bana da satasmaya basladilar. Koca koca kadinlar ya ben daha 20 yasindayim giyimim kusamim dillerinde alin siz de giyinin allah allah bi de kilolular yanlis anlasilmasin ben kilo severim ama kilo alamiyorum 50 kiloyum ona bile nazar degdirdiler kilo alamiyorum dilleri ay ne kadar guzel olmussun diyo ama icleri fesat. Tum kinimi kusuyom burda da kizmayin bana sinirliyim cunku :KK70:
Ne guzel olmussun derlerse bi nazar duasi okuyun gece uyuyamiyorum nazardam de :KK53:

Back
X