çok sinirlendim ama haksızmıyım siz söyleyin

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
Arkadaşlar merhaba direkt konuya gireceğim
5 yıllık evliyim bir kızım var önümüzdeki hafta sonu 3. yaş gününü kutlıycaz konunun aslı doğum günü partisinden kaynaklanıyor...

Bugün kv ye gittik her hafta sonu oldugu gibi tabi... eşimin amcaları falan orda tabi amca çocuklarıda
görümcem de doğum gününden konuyu açtı mutfaktaydık bende dedimki abla konuyu kapat ben amca çocuklarını çağırmak istemiyorum bilmesinler ayıp olur sonra konuşuruz detayları
neden dedi istemiyorum işte dedim doğum yaptım gelmediler aramadılar
ev aldım gelmediler kızım ameliyat oldu gelmediler şimdi ne diye ben onları çağırayım ne alaka 5 senedir tenezzül edip bikez evime gelmemişler
ayrıca o kişilerin muhabbetlerinide sevmiyorum zaten çok sıkı fıkıda değiliz
ve kızım kalabalıktan nefret ediyor tanımadığı kişiler olmasın huzursuz olmasın o gün onun günü kızımın mutlu olmasını istiyorum ben çoğu arkadaşlarımı bile çağırmıyorum

sanki ben değilim bunu diyen içerdekiler mutfağa geldiler görümcem başladı işte bu hafta sonu doğum günü partimiz var sizde gelin.
işte vay efendim x kişiyide arayalım y kişiyide arayalım başımdan aşağı kaynar sular döküldü bişey diyemedim tabi onların yanında
amca kızlarından biri dediki ama ben cumartesi çalışıyorum gelemem kusura bakma diye görümcemde diyoki ay canım biz zaten gece geç saate kadar orda olucaz
akşam gelin sizde
ayyyy deli oldum ya sen kim oluyorsun da benim evime istemediğimi bildiğin halde insanları davet ediyorsun

çıkarkende kulağına dedimki çok kızdım sana gerçekten konuşucaz bu konuyu daha sonra yüksek sesle diyorki aaa banamı kızdın niye doğum gününe x-y leri davet ettim diyemi
bende ne diyeyim saçmalama ne alakası var başımın üzerinde yerleri var başka bişey diyorum ben sana dedim çıktım ama hala ellerim titriyor sinirden
eşimde bana hak verdi çok kızdı oda
eşime dedim ablan yarın kesin beni arar bak ben susmıycam bu kez dedim haberin olsun sonra niye tartıştınız deme bana dedim
kavga etmeden sorununuzu halledin sen haklısın dedi eşimde

şimdi görümcemde yarın kesin arıycak ne desem nasıl konuşsamda hem buna hakkı olmadığını anlasa hemde kavga çıkmasa

Son düzenleyen: Moderatör:
kıyamam canımm yaa ne diye burunlarını sokarlar anlamammmm boşuna dememişler görümce görmeyeyim ömrümce sıkıvercen orda gırtlagını :SSS

Arkadaşlar merhaba direkt konuya gireceğim
5 yıllık evliyim bir kızım var önümüzdeki hafta sonu 3. yaş gününü kutlıycaz konunun aslı doğum günü partisinden kaynaklanıyor...

Bugün kv ye gittik her hafta sonu oldugu gibi tabi... eşimin amcaları falan orda tabi amca çocuklarıda
görümcem de doğum gününden konuyu açtı mutfaktaydık bende dedimki abla konuyu kapat ben amca çocuklarını çağırmak istemiyorum bilmesinler ayıp olur sonra konuşuruz detayları
neden dedi istemiyorum işte dedim doğum yaptım gelmediler aramadılar
ev aldım gelmediler kızım ameliyat oldu gelmediler şimdi ne diye ben onları çağırayım ne alaka 5 senedir tenezzül edip bikez evime gelmemişler
ayrıca o kişilerin muhabbetlerinide sevmiyorum zaten çok sıkı fıkıda değiliz
ve kızım kalabalıktan nefret ediyor tanımadığı kişiler olmasın huzursuz olmasın o gün onun günü kızımın mutlu olmasını istiyorum ben çoğu arkadaşlarımı bile çağırmıyorum

sanki ben değilim bunu diyen içerdekiler mutfağa geldiler görümcem başladı işte bu hafta sonu doğum günü partimiz var sizde gelin.
işte vay efendim x kişiyide arayalım y kişiyide arayalım başımdan aşağı kaynar sular döküldü bişey diyemedim tabi onların yanında
amca kızlarından biri dediki ama ben cumartesi çalışıyorum gelemem kusura bakma diye görümcemde diyoki ay canım biz zaten gece geç saate kadar orda olucaz
akşam gelin sizde
ayyyy deli oldum ya sen kim oluyorsun da benim evime istemediğimi bildiğin halde insanları davet ediyorsun

çıkarkende kulağına dedimki çok kızdım sana gerçekten konuşucaz bu konuyu daha sonra yüksek sesle diyorki aaa banamı kızdın niye doğum gününe x-y leri davet ettim diyemi
bende ne diyeyim saçmalama ne alakası var başımın üzerinde yerleri var başka bişey diyorum ben sana dedim çıktım ama hala ellerim titriyor sinirden
eşimde bana hak verdi çok kızdı oda
eşime dedim ablan yarın kesin beni arar bak ben susmıycam bu kez dedim haberin olsun sonra niye tartıştınız deme bana dedim
kavga etmeden sorununuzu halledin sen haklısın dedi eşimde

Haklısınız, görümceniz gerçekten ayıp etmiş.

Siz istemediğiniz halde onları davet etmesi, kulagına kızdım sana demenize ragmen herkese duyurup ,
X leri Y leri davet ettim diye mi demesi falan gerçekten çok ayıp.

İnadınıza yapmış resmen.

Ben olsam partiyi iptal ettiğimi söyler, çocugumun dogum gününü sadece eşimle kutlardım...

Son düzenleme:
ya birde insan düşünür ya ben herşeyi ayarladım pastanın siparişini verdim 20 kişilik diye
zaten görümcemin bugün saydığı kişiler 10 kişi eder çocuklarını saymıyorum bile her birinde 2-3 çocuk deliricem sinirden

Haklısınız, görümceniz gerçekten ayıp etmiş.

Siz istemediğiniz halde onları davet etmesi, kulagına kızdım sana demenize ragmen herkese duyurup ,
X leri Y leri davet ettim diye mi demesi falan gerçekten çok ayıp.

İnadınıza yapmış resmen.

Ben olsam partiyi iptal ettiğimi söyler, çocugumun dogum gününü sadece eşimle kutlardım...

yemin ederim kızım çok istemese iptal ederdim ama o kadar heveslendi ki yavrum
ya benim ailem karşıdan gelicek araçları yok o yüzden her zaman gelemiyorlar zaten benim onları rahat ettirmem lazım bunlarlamı uğraşıcam

bir de amca kızlarından biri dedi ki saat kaç gibi yapıyosun
görümcemde hemen atladı akşam saatlerinde
bende dedim hayır canım ne akşamı gündüz yapıyorum akşam annemlerin bende kalmasını istiyorum bu soğukta 2-2,5 saatlik yolu dönmesinler zaten araçları yok dedim
hala diyoki yok yok akşam annenler kalsın ne olucak ya benim ablam çalışıyor annem yiğenime bakıyor o yüzden ve araç sorunundan dolayı her zaman gelemiyorlar
kolay değil 3 vasıta değişiyor hemde kadıncağız eskisi gibi dinç değil sabah gelicek haliyle yorgun olacak deliriyorum düşündükce

Ama bu saygısızlık,hadsizlik,densizlik:15:
Çok haklısın,ne desen ne söylesen haklısın.
Öyle zor bi durumda bırakmış ki seni,telefonda bir şey desen bile,
o gün kalabalıkta insanların yanında yüzüne vurur,yine yapar yapacağını sanki.
Bence evladının özel gününden önce hiç tartışma,ağzınızın tadını da bozma.
Bekle doğum günü geçsin bi,sonra ara bir güzel ağzının payını ver.
Lafını,sözünü de sakınma hiç.Bu ne kendini bilmezliktir.
Ben bile sinirlendim.Hayır başka bir çözümü de var ama işler karışır işte.
Bir çok şeyi göze almak gerekir.
Arar,iptal ettiğini söylersin gelemezler ama bu görümce varken bu da patlar elinde :(
Boşver sen hiç tadınızı kaçırma,bırak bu sefer de böyle olsun.
Bu da ders olsun,önümüzde ki senelere farklı stratejiler geliştir :)

kızına daha cazip bi fikirle gitsen?
ne bileyim mesela doğum günün için senin istediğin bi yere gidelim mi?hayvanat bahçesine ne dersin gibi.. kızının aklını çelebilecek bişey bulup partiyi iptal edebilirsin belki?
sonra akşam da evde kutlarsınız ailecek..

Ama bu saygısızlık,hadsizlik,densizlik:15:
Çok haklısın,ne desen ne söylesen haklısın.
Öyle zor bi durumda bırakmış ki seni,telefonda bir şey desen bile,
o gün kalabalıkta insanların yanında yüzüne vurur,yine yapar yapacağını sanki.
Bence evladının özel gününden önce hiç tartışma,ağzınızın tadını da bozma.
Bekle doğum günü geçsin bi,sonra ara bir güzel ağzının payını ver.
Lafını,sözünü de sakınma hiç.Bu ne kendini bilmezliktir.
Ben bile sinirlendim.Hayır başka bir çözümü de var ama işler karışır işte.
Bir çok şeyi göze almak gerekir.
Arar,iptal ettiğini söylersin gelemezler ama bu görümce varken bu da patlar elinde :(
Boşver sen hiç tadınızı kaçırma,bırak bu sefer de böyle olsun.
Bu da ders olsun,önümüzde ki senelere farklı stratejiler geliştir :)

ya bu görümcem benim tüm özel günlerimi mahvetti
doğum yaptığımda olay çıkardı
kızımın mevlidinde olay çıkardı
kızımın ilk doğum gününde olay çıkardı
hepsinde özel günlerim benim için öenmli muhatap olmayayım dedim şimdi dikkat ediyorum hep özel günlerin yakınlığında bu kadın resmen aranıyor kavga çıkartmak için

konuyu okuyunca görümcenin boğazını sıkasım geldi walla,ben uyuz oldum düşün
bence yarın kendisine deki,o çağırdığı kişileri arasın ve doğum günü partisi iptal desin,,kesinlikle istemediğini söle hazırlığını 20 kişiye göre falan yaptığını söle
bide bence canına oku telefonda ..........

partiyi görümcenlere dahil iptal ettiğini söyleyip sadece çıcuğumun bi kaç arkadaşı olacak kusura bakmayın desen yani mümkünse sizde gelmeyin anlamında.

kızına daha cazip bi fikirle gitsen?
ne bileyim mesela doğum günün için senin istediğin bi yere gidelim mi?hayvanat bahçesine ne dersin gibi.. kızının aklını çelebilecek bişey bulup partiyi iptal edebilirsin belki?
sonra akşam da evde kutlarsınız ailecek..

kıyamam ki pastasını seçince nasıl mutlu oldu
her sabah kalktığında anne ne zaman iyiki doğdun yapıcaz diyor :(

neyse bunları düşünüp daha da sinirlenmeyin bari
kimsenin yaptığı yanına kalmaz

benim artık sorunum x-y kişilerin gelmesi gelmemesini geçti pasta 20 kişilik hadi gelselerde sadece çocuklara veririm büyükler diğer çeşitlerden yerler
benim bu akşamdan sonraki asıl sorunum o kim oluyor ya benimle dalga geçer gibi insanca uyardığım halde bana bunu yaşatıyor
kendini ne zannediyor resmen beni aptal yerine koydu resmen

ya bu görümcem benim tüm özel günlerimi mahvetti
doğum yaptığımda olay çıkardı
kızımın mevlidinde olay çıkardı
kızımın ilk doğum gününde olay çıkardı
hepsinde özel günlerim benim için öenmli muhatap olmayayım dedim şimdi dikkat ediyorum hep özel günlerin yakınlığında bu kadın resmen aranıyor kavga çıkartmak için

tam saç baş yolunacak bir tip görümcen de yapan yok belli ki:15:
Eşin diğer yaptıklarını hiç görmedi mi?
Ablasıyla konuşsa etkili olur gibi geliyor.
Ve keşke bu çirkinliklere ilk başladığında mesafe koysaydınız.
Edepsizliğini,saygısızlığını ilk gördüğün de çekseydiniz eşinizle kendinizi.
Ne bu canım,kardeş de bi yere kadar.

kıyamam ki pastasını seçince nasıl mutlu oldu
her sabah kalktığında anne ne zaman iyiki doğdun yapıcaz diyor :(

oy yavrum ya..
hala olacak bir de böyleleri..
ne yapılabilir ki başka:44:
dur bakalım kk hatunlarından iyi fikir gelir kesin :)

bu senin problemin değil arkadaşım, o düşünsün yaptığı hatayı

tam saç baş yolunacak bir tip görümcen de yapan yok belli ki:15:
Eşin diğer yaptıklarını hiç görmedi mi?
Ablasıyla konuşsa etkili olur gibi geliyor.
Ve keşke bu çirkinliklere ilk başladığında mesafe koysaydınız.
Edepsizliğini,saygısızlığını ilk gördüğün de çekseydiniz eşinizle kendinizi.
Ne bu canım,kardeş de bi yere kadar.

biz kendi tarafımızdan koyduk mesafemizi
daha önceden bende eşimde çok tartıştık eşimde konuştu anlattı yeri geldi güzellikle yeri geldi tartışarak
evine gitmiyoruz mesela sadece bayramdan bayrama ama kv evinde sürekli görüşüyoruz çünkü yanyana apartmanları

Back
X