çok sinirlendim ama haksızmıyım

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
buraya bir soru yazdım yardım alabilmek için istihare ile ilgili buradan bir arkadaş caiz değildir yazdığı için öyle okudum çünkü öyle yazmıştı ce ben yazdığını doğru okduğum için açıklamamı o yönde yaptım ve bu arkadaş yüzünden kapandı konum gerçekten teşekkür ediyorum bu yanlışlığı yaptığı için sizleri de bu konu ile rahatsız ediyorum özür dilerim ama haksız yere konum kapandı gerçekten ben bu duruma çook siinr oldum kızmayn ama kendini anlatmakta ifade edemiyorsanız kelimeyi seçerken yanlış kullanıyorsanız cevap vermeyin yani haksızmıyım eğer kırıcı söz sarf ettiysem özür dilerim mazur görün beni de sinir oldummm

evet cok sinir bozucu haksiz yere konularin kapanmasi. anlamiyorsalar yorum yapmasinlar bence benimde bi konum kapandi nedenini malesef bilmiyorum. ayrica istihare caiz degildir diye bisey yoktur. babamda yapiyor ki kendisi haci ayrica yengem bana kendisi dedi yapabilirsin diye...

Son düzenleme:
Evet canım istihare caizdir.Birçok hadisi-i şerifte yeri vardır.

Diğer konundan haberim olmaıdğı için birşey diyemeyeceğim.

Bana göre sizin yüzünüzden kapandı çünkü dini içerikli konu açan sizsiniz, dini içerik yasak. Yakın zamanda bu konu da kapanır.

Konunuz dini içeriğe sahip olduğu için kapandı. Birileri birşeyler yazdı diye değil.

"Dini konular tartışmaya sebep olduğu için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır."

Konunuzun kapatılma nedeni olan bu uyarıyı okumadınız sanırım

ben yine derdimi anlatamıyorum galiba benim dini konuları burada tartışmaya sürmek gibi bir amacım yok elhamdülillalh müslümanım ben burada sizlerden yardım istiyorum ama birisi geliyor yanlış yazıyor yazıyı bve ben o yanlışa göre cevap veriyorum diye konum kapanıyor anlatabildim mi ben buna kzııyorum yoksa kimseyle din hakkında münakaşya girecek değilim asla yapmam bunu

ayrıca konu kapanırsa da sorun değil benim kastaım forumu güzel bir şekilde kullnaılması için bir mesajdı yani yazdığımız msjları yazarken düzgün yazmıyorsak dikkat edelim diye eğer bu mesaj alındıysa konum kapanırsa üzülmem de kızmam da ama yine şu an bu ayzımdan dolayı yanlış anlaşılıyorsam kzıarım da üzülürüm de

"Dini konular tartışmaya sebep olduğu için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır."

Konunuzun kapatılma nedeni olan bu uyarıyı okumadınız sanırım

işte ben de tam buna kzııyorum ben dini konuları tatışmaya sunmadım bir arkadaşın değildir yazısı yani yanlış ayzımı ve benim onu doğru okumamdan doğdu herşey ben de bu masktala buraya bunalrı yazdım dini konuları tartışmam ama bunu yapıyormuşum gibi de konumun kapanamsına kızdım sadece yazılırımı dikkatli yazsaydık o sorun çıkmayacaktı

teşekkür ederim canım bilgilendirmen için

Bana göre sizin yüzünüzden kapandı çünkü dini içerikli konu açan sizsiniz, dini içerik yasak. Yakın zamanda bu konu da kapanır.

dini içerikli bir konu açtım evet ama gelin tarışalım demedim heralde masumane bir konu açtığım yapabilirmiyim diye arkadaş oradan da olayı dini boyuta taşıdı ve yanlış bir ayzısı yüzünden yani değildir yazdı ben de öyle okudum kapandı konu anlşatabildim mi benim maksadım dini tartışmaya sürmek değil bunu da burada yapamyın zaten maksadım yazarken ayzılarımızı okuyo tekrardan yanlış varsa düzeltipte gönderelim yoksa yanlış yazımlarımız yüzünden konular durduk yere kapanıyor

Konunuz dini içeriğe sahip olduğu için kapandı. Birileri birşeyler yazdı diye değil.

pekala öyle olsun peki ben anlatmak istediğimi sizlere aksettirebildim mi yani yazarken en azından yazılarımıza özen gösterirsek daha iyi olacak çünkü yanlış anlaşılmalara sebepp veriyor bu da pek hoş olmuyor

Bence siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. İstihare dini içerikli bir konudur. Tabi ki dini boyuta taşınacak. Bu yüzden konunuz kapanmış mod da bu yüzden kapattığını açıkça yazmış. Dini içerikli konular neden yasak işte siz caiz olduğunu başka bir kişi de caiz olmadığını düşünüp öyle yazmış bu tür tartışmalar fikir alışverişi bu sitede yasak.

sende hakikaten anlama güçlüğü var sen tartışmaya girmesende,diğer üyelerin girme ihtimalinin önüne geçmek için konu kapatılıyor.......

Bence sizler anlamak istemiyorsunuz veya ben anlatamıyorum ama anltabildiğimi düşünüyorum. ben konunun kapanmasını da geçtim yazarken yazılarımıza dikkat edelim en azından arkadaş yanlış bir yazı yazdı değildir diye ve olay oldu caizdir veya değildir ben bunu bile sormadım zaten arkadaş konuyu oraya getirdi ben içeriğini öğrenmek istedim yine de görüşünüzden dolayı teşekkür ederim

ya bende bişeyi,anlamadım ..sadece dini içerikte bir konuda değil çoğu konuda tartışma oluyo ve tartışma olan konular kapanmıyo..ozaman her tartışma çıkan konudsa kapatılmalı bence..

Anlamamak ta ısrar ediyorsun ama sorun orada senın tartışma amacın felan değil.
Yada birinin orada gelip yanlış yazması da değil.
Forumda dini içerikli konu açmak yasak.

sende hakikaten anlama güçlüğü var sen tartışmaya girmesende,diğer üyelerin girme ihtimalinin önüne geçmek için konu kapatılıyor.......

şimdi sen bana hakikaten sen de anlama güçlüğü var dersen ben de tartışma yaratırım burada kusura bakmada sen kimsinki benim alma güçlüğümü ölçecek birisi gibi görüyorsun buraya bir konu açtım farkındaysan seviyemi korudum eğer sizlere kırıcı birşey söyleyecek birşey söylediysem konudan ötürü özür dilerim bile dedim ama önceden fkata konuyu uzatıpta benim anlama kapasitemi ölçmek size düşmes keisnlikle

Canım sen cümlelerini düzgün seçebilirsin, ben seçebilirim ancak forumun genelinde böyle değil.
Aslında bir bayan sevgilimle ilişkiye girdim diyor bunu bile yargılıyorlar neden iffetine dahip çıkmıyon vs diye.
Konun asıl noktasına dikkat edilmeyip her kafadan bir ses çıktığı için bu dini konuları açmak yasak.
Seninle bir alakası yok.
Gördüğün gibi biri çıktı ve tartışma yaşandı bunu engelleyemezsin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…