buraya bir soru yazdım yardım alabilmek için istihare ile ilgili buradan bir arkadaş caiz değildir yazdığı için öyle okudum çünkü öyle yazmıştı ce ben yazdığını doğru okduğum için açıklamamı o yönde yaptım ve bu arkadaş yüzünden kapandı konum gerçekten teşekkür ediyorum bu yanlışlığı yaptığı için sizleri de bu konu ile rahatsız ediyorum özür dilerim ama haksız yere konum kapandı gerçekten ben bu duruma çook siinr oldum kızmayn ama kendini anlatmakta ifade edemiyorsanız kelimeyi seçerken yanlış kullanıyorsanız cevap vermeyin yani haksızmıyım eğer kırıcı söz sarf ettiysem özür dilerim mazur görün beni de sinir oldummm
Evet canım istihare caizdir.Birçok hadisi-i şerifte yeri vardır.
Diğer konundan haberim olmaıdğı için birşey diyemeyeceğim.
"Dini konular tartışmaya sebep olduğu için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır."
Konunuzun kapatılma nedeni olan bu uyarıyı okumadınız sanırım
evet cok sinir bozucu haksiz yere konularin kapanmasi. anlamiyorsalar yorum yapmasinlar bence benimde bi konum kapandi nedenini malesef bilmiyorum. ayrica istihare caiz degildir diye bisey yoktur. babamda yapiyor ki kendisi haci ayrica yengem bana kendisi dedi yapabilirsin diye...
Bana göre sizin yüzünüzden kapandı çünkü dini içerikli konu açan sizsiniz, dini içerik yasak. Yakın zamanda bu konu da kapanır.
Konunuz dini içeriğe sahip olduğu için kapandı. Birileri birşeyler yazdı diye değil.
ben yine derdimi anlatamıyorum galiba benim dini konuları burada tartışmaya sürmek gibi bir amacım yok elhamdülillalh müslümanım ben burada sizlerden yardım istiyorum ama birisi geliyor yanlış yazıyor yazıyı bve ben o yanlışa göre cevap veriyorum diye konum kapanıyor anlatabildim mi ben buna kzııyorum yoksa kimseyle din hakkında münakaşya girecek değilim asla yapmam bunu
Bence siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. İstihare dini içerikli bir konudur. Tabi ki dini boyuta taşınacak. Bu yüzden konunuz kapanmış mod da bu yüzden kapattığını açıkça yazmış. Dini içerikli konular neden yasak işte siz caiz olduğunu başka bir kişi de caiz olmadığını düşünüp öyle yazmış bu tür tartışmalar fikir alışverişi bu sitede yasak.
ben yine derdimi anlatamıyorum galiba benim dini konuları burada tartışmaya sürmek gibi bir amacım yok elhamdülillalh müslümanım ben burada sizlerden yardım istiyorum ama birisi geliyor yanlış yazıyor yazıyı bve ben o yanlışa göre cevap veriyorum diye konum kapanıyor anlatabildim mi ben buna kzııyorum yoksa kimseyle din hakkında münakaşya girecek değilim asla yapmam bunu
sende hakikaten anlama güçlüğü varsen tartışmaya girmesende,diğer üyelerin girme ihtimalinin önüne geçmek için konu kapatılıyor.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?