Benim annem babam bu yaşıma getirdiler, benim üstüme kardeşlerimin üstüne ev aldılar ki hiçbir şeyimiz olmasa bile açta açıkta kalmayalım diye. Ben elime geçen parayla anneme değil ev villa bile alırım Allah izin verir de o parayı kazanırsam. Annesine ev almasını nasıl yadırgarsınız, nasıl kötü bir şeymiş gibi konuşursunuz? Bu yaşına kadar onlar büyüttü tabi, vermişmiş almışmış ta ne demek. Üzgünüm ama annesine ev alması takdire şayan bir davranış. Bu konuda kesinlikle haksızsınız. Evlendikten sonra ikiniz para biriktirir alırsınız bir ev. Çocuğunuz olunca o da size alır bir tane daha.
Ek: Bir de böyle para konularını problem etmeyin. Sizin aileniz istese ona da yardım edermiş. Ben burada bir art niyet göremedim. "Annem yerine koyar" bile demiş daha ne desin? İhtiyaç zamanı kullanılacak elbet. Siz ılımlı olursanız o da ılımlı olur, böyle düşünün.
Aslında düşündüm birazz evet annesine tabiki ev alabilir ben buna birşey diyemem..Bana ev icin para biriktirdigimde sen yoktun demişti.Evi aldıktan sonra zaten tek bizim için birikim yapacağım dedi bende üstüne gitmedim ve halletttik benim korkumm ileride evlendiğimizde sürekli bu madddiyata annesi karışır diye korkuyorum acıkcası yoksa bunlara takılmam