- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
Merhaba arkadaşlar 23 mayısta kadıköydeki suat ayakkabıcısından beyaz spor bir ayakkabı almıştım giydiğimde rahattı fakat bir kaç dk sonra ayağımı dikiş yerlerinden sıkmaya başladı iz oluşturdu ayakkabıyı hiç dışarıda giymedim avrupa yakasında oturduğum içinde ayakkabıyı değiştirmeye gidemedim malum ramazan da girdi araya zaman iyice açıldı ama ayakkabışar gıcır gıcır poşetinde bugün değiştirirler belki dedim kalktım gittim karşıya bi beyfendiye sordum tabiki değiştiririz ama fiyatı 25 tlden şuan 20 ye düştü dedi siz ne kadara almıştınız dedi bende fişi çıkarttım bi tane kadın aaa kaç ay geçti biz bunu kesinlikle alamayız değiştiremeyiz vs die bana bağırınmaya başladı çok sinirlendim bende bu ayakkabıyı bu şekilde kullanamayacağımı söyledim istemiyorum sizde kalsın ozmn diip ayakkabıyı bırakıp çıktım alt tarafı 25 liralık ayakkabı tavır hiç hoş değildi sonuçta ayakkabıyı artık satmıo olsalar anlayacağım para iadesi istemiyorum ki hady hepsinide geçtim değiştirmeyecek bile olsan müşteriye karşı olan bu tutum neden ? Sessiz kalayım dedim ama içim içimi yiyiyor bana yapılan bu davranışı da pek sindiremedim açıkçası