Çok sinirlendim :(

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
Merhaba arkadaşlar 23 mayısta kadıköydeki suat ayakkabıcısından beyaz spor bir ayakkabı almıştım giydiğimde rahattı fakat bir kaç dk sonra ayağımı dikiş yerlerinden sıkmaya başladı iz oluşturdu ayakkabıyı hiç dışarıda giymedim avrupa yakasında oturduğum içinde ayakkabıyı değiştirmeye gidemedim malum ramazan da girdi araya zaman iyice açıldı ama ayakkabışar gıcır gıcır poşetinde bugün değiştirirler belki dedim kalktım gittim karşıya bi beyfendiye sordum tabiki değiştiririz ama fiyatı 25 tlden şuan 20 ye düştü dedi siz ne kadara almıştınız dedi bende fişi çıkarttım bi tane kadın aaa kaç ay geçti biz bunu kesinlikle alamayız değiştiremeyiz vs die bana bağırınmaya başladı çok sinirlendim bende bu ayakkabıyı bu şekilde kullanamayacağımı söyledim istemiyorum sizde kalsın ozmn diip ayakkabıyı bırakıp çıktım alt tarafı 25 liralık ayakkabı tavır hiç hoş değildi sonuçta ayakkabıyı artık satmıo olsalar anlayacağım para iadesi istemiyorum ki hady hepsinide geçtim değiştirmeyecek bile olsan müşteriye karşı olan bu tutum neden ? Sessiz kalayım dedim ama içim içimi yiyiyor bana yapılan bu davranışı da pek sindiremedim açıkçası

çok uzun zaman geçince almıyolar canım. keşke bırakıp çıkmasaydın belki bir işe yarardı.

Türkiyede nasil bilmiyorumama almanyads 14 gün gectikten sonra asla ama asla degistirmiyorlar ..

Tabiki kadin güzel bi ifadeyle söyleyebilirdi..

Sonradan bende ona üzüldüm en azından onlara bırakacağıma ihtiyacı olan birine yardımcı olabilirdim

Türkiyede nasil bilmiyorumama almanyads 14 gün gectikten sonra asla ama asla degistirmiyorlar ..

Tabiki kadin güzel bi ifadeyle söyleyebilirdi..
Türkiye de 1 ay değiştirme süresi diye biliyorum hatta tüketiciyi korumak amaçlı tüketici hatlarıda var bu konuda ama tavır çok kötü iade almayabilirsin tabi ama bağıra bağıra benimle konuşması çok itici bir davranış

Ayrıca fişte kesmiyorlar alışverişte ben kartla ödeme yaptığım için onun slibi elimdeydi fiş vermediler kartla ödeme yapmasam bi ispatım bile yoktu

Ben bide geri vermek istemiorum zaten değiştirmek istiyodum aynı ayakkabının bi numara büyüğüyle değiştirmenin bi zaman sınırı var mı bilmiyorum

neden ayakkabıyı bıraktınız kactınız onu anlamadım
fısı cıkarmayacaktın 5 tl ucuzuna baska ayakkabı alacaktın

neden ayakkabıyı bıraktınız kactınız onu anlamadım
fısı cıkarmayacaktın 5 tl ucuzuna baska ayakkabı alacaktın
Açıkçası bu kadar problem yaratıcaklarını düşünmedim bide kadının tavrına cidden sinirlendim çocuk dio değiştirebilir o dio kesinlikle değiştiremez inat etti resmen değiştirtmemek için Bende kızdım istemiorum ayakkabınızı alın dedim Bırakıp çıktım

Deichmann'da 6 ay icinde ayakkabilari geri vere bilirsin :-)
Deichmann'dan geçen sene 2 tane ayakkabı aldım ikisi de 1 ayda parçalandı akıllanmadım bu sene gene aldım o da 1 ay olmadan eskidi emin misiniz böyle bir şey olduğuna :KK70: ya da markalı ayakkabılarda mı geçerli acaba

Deichmann'dan geçen sene 2 tane ayakkabı aldım ikisi de 1 ayda parçalandı akıllanmadım bu sene gene aldım o da 1 ay olmadan eskidi emin misiniz böyle bir şey olduğuna :KK70: ya da markalı ayakkabılarda mı geçerli acaba
Hayir Hayir kesinlikle tüm ayakkabilarina gecerli bu :KK70:

X