Çok sinirliyim.. Çok bunaldım..

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
53
off off.. bu sene üniversiteyi bitirdim şehir dışında okudum yani aileden uzak.. şimdi ev hayatı o kadar zor geliyorki.. alışamadım hala.. bi yandan iş bulamama stresi.. kimseyle konusmak istemiyorum özellikle evden kim seyle.. (tek konusunca rahatladıgım sevgılım o da benden uzakta ve askere gıdecek yakında )kım ne derse hiç düzgün anlamıyorum hep ters anlıyorum ve ters cevap veriyorum bağırarak kızarak ( %95inde ) çok bunaldım hiç memnun değilim bu halimden bi anda parlıyorum kaldıramıyorum bana bisey söylenmesini bi anda sakinken sinirli olabiliyorum nasıl düzeltebilirim bu halimi benım için hiç iyi bişey değil bu.. ha hep böle sinirliydim ama bu aralar yukardada bahsettıgım unsurlardan dolayı ıyıce arttı.. herkese bagırmaktan sınırlenmekten sınırlerımın bozulmasından cok sıkıldım.. ne yapmam gerek.. doktoramı gtmelıyım yoksa kendım halledebılırmıyım?

Bir psikoloğa gidip destek alabilirsiniz.
Mezun olunca ilk zamanlar yaşanabiliyor bu tür durumlar.
Aktiviteler yapıp zihninizi dağıtabilirsiniz.

Bir psikoloğa gidip destek alabilirsiniz.
Mezun olunca ilk zamanlar yaşanabiliyor bu tür durumlar.
Aktiviteler yapıp zihninizi dağıtabilirsiniz.

yapıyorum aslında ama en ufak bı ismimin çağırılması bıle canımı sıkıyo.. bıtek ertesı gun iş görüşmem varsa o gun mutlu oluyorum.

Çalışmayı dene ya da sınavlara hazırlan. Boşluğa düştün birden normaldir

yapıyorum aslında ama en ufak bı ismimin çağırılması bıle canımı sıkıyo.. bıtek ertesı gun iş görüşmem varsa o gun mutlu oluyorum.
Ortada sinirlendirecek birşey yoksa frenleyin kendinizi.
Aileniz neticede, insanları incitmeye hakkınız yok.
Bu agresif tavırlarınız üzüyordur onları.
Bence onlarla daha iyi toparlamalısınız.

tekrar aile yanına dönmek ve işsiz olmak bunaltmış belliki. ama ailen senin kötülüğüne hiç bişey demez sanıyorum kendini bi süre zorda olsa dizginle. bağırıp çağırmak yerine ortam değiştir mesela. onların kalbini kırmak eminim ki seni daha depresif yapıyordur. bi süre sonra daha rahat olacaksın emin ol :)

hoşbuldum.. iibf mezunuyum

Öncelikle kendini suçlama.Aileni de kırma.
Eminim çalışmışsındır,emek vermişsindir.
Ama senin dışında gelişen olaylar var.İradenin saf dışı kaldığı...
Nasip...
3.yılım benim...Biliyorum,içinde fırtınalar kopuyor,yanıyorsun,bağırmak çağırmak istiyorsun.
Biraz kendine zaman ver.

Aynı durumları bende yaşadım canım tavsiyem iyi kötü deme hemen bi işe gir.Bende iyi bir iş olsun diye bekledim ama kısmet olmadı.Şimdi önmuhasebeye bile razı oldum, ona başlıcam kısmetse.Evde insan boğuluyor gittikçe.

hıc bı iş olmuyokı ..

hıc bı iş olmuyokı ..
Haklısın cnm bende yaşadım gayet anlıyorum seni.Çevrende kim varsa iş aradığını söyle niteliği başta önemli değil dersin sona onlar seni arar söyler böyle böyle iş var diye kafana yatarsa çalışırsın.Sabretmek gerek canım ben hep dahaa iyisi olacağını düşünüyorum ve çok dua ediyorum.

herkes iyisini ister ama naip olursa tabiki.. herşeyin hayırlısı olması ümidiyle..

Tabi orda özğürlüge kafana göre yapmaya alıştn bi anda eve ğelince eski düzeni özledin. Şoklandın.

Kendin halledemezsin canım. Aynıları benim de başıma geldi. Evlenip kurtulmakta buldum çareyi ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum :) Destek almalısın mutlaka. Seni en iyi ben anlarım sanırım. Kardeşlerimle tekme tokat birbirimize giriyorduk her gün. Kendine bi meşgale edin. Kurslara falan git. Evde pek kalmamaya özen göster. Bir psikologdan da destek al bence

mezun olup eve döndüğümde,iki ay içinde ağır depresyona girdim ailemin hiç bir baskısı yoktu tamamen kendim boşluğa düştüm. Seni çok iyi anlıyorum,kesinlikle yardım al.

ya arkadaş bağırıyorum huysuz oluyorum bağırmayıp sessiz bi şekilde oturuyorum bu sefer derdin ne oluyo ya arkadaş bi rahat bırakın ne b*k yapsam suç anasını satıyım bu ne yaaa.....
bende insanım yaa bı rahat bırakın yeterrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…