Olur arada böyle şeyler takmayın bu kadar sakin olun.Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
"Cenabet misin kanka?"
edit: taşlamayın taam parodi yapıyom.
Ailenlen mi yaşıyorsun,eğer ailene yaşıyorsan evde ki yemek nasıl bitiyor sana ayırmıyorlar mı?Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
Bunu böyle düşünerek ve yazmak suretiyle daha da güçlü bir enerji yükleyerek hayatınıza kendiniz yerleştiriyorsunuz.
"Benim her işim ters gider" diyen birinin hayatında düz giden bir şey görmedim şimdiye kadar.
Siz öyle olduğu için serzenişte bulunduğunuzu düşünüyorsunuz...
Ama serzenişte bulunduğunuz için böyle oluyor.
Çok klasiktir ve avuntu gibi gelir.
Fakat yalandan da olsa sabah uyanır uyanmaz aynaya bakıp "Çok güzelim, harika bir gün olacak" diyin...
Bunu çok aptalca bulduğu halde deneyip sonuçlarına inanamayan biri yazdı bunları...
Hem de yıllardır...
Şaka bi yana öyle bence de, bu "evren istediklerini verir" zırvalarına öyle secret-fan seviyesinde olmasa da inanmak lazım.
"Kötü düşünürsen kötüyü çağırmış olursun" gibi şeyler. Ne de olsa kökleri şaman olan bi toplumun evlatlarıyız, oluyo böyle şeyler.
Bilemiyorum da konunu okurken telefon 2 kere düştü elimdenSelam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
Bende psikolojiyle ilgileniyorum. bu yöntemi biliyorum. Kendimden başka herkese yardımcı olabiliyorum. Ama talihsizlik konusunda tükendim artık. Meditasyonlar, güzel sözler geçici bir süre işe yarıyor. Sonra aynı hayata devam. Sanırım yıldızım düşük.
Ailenlen mi yaşıyorsun,eğer ailene yaşıyorsan evde ki yemek nasıl bitiyor sana ayırmıyorlar mı?
Ayagınıza iğne batsa dahii.. bunlar dahi birer imtihan :) zira demekki Rabbiniz sizi seviyordur inşallah.. asla buna sanssızlık demeyin. Neleri var.. şükredin Şükür edin :) Selametle ♡♥:)
Yurtta kalmanın imkanı yok mu?Akrabamla yaşıyorum. Okul dolayısıyla. Acı olan tarafta burası. Başkasının evinde kalkıp yemek yapamıyorm. Yoksa ekmek peynire talim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?