Aynen öyle kardeşim :) ne hoş degilmi.. gelen hal bu olsun başka haller gelmesin. Evet bi abdest alın ya namaz kılın içiniz ferahlar yahut acın kuran okuyun ilaç gibi gelir Bu gece bende yapacagım.♥♡ :) Evet Rabbim senden dua etmeni istiyor ki ondan seni sıkıntıya sokuyor.. Tıpkı tüm sevdiği kullarını sınadıgı gibi Hamdüsenalar olsun :)Rabbim dua bekliyor benden demekki sürekli bir hal gönderiyor başıma :)
Bu yöntemi bilmeyen yoktur zaten..
Ama inanarak uygulayan da yoktur neredeyse.
Ben bunu tavsiye edenlerden farklı olarak bizzat uyguluyorum da.
Öyle buhranlı zamanlar geçirdim ki.
Falcılara gittim, moral motivasyon kaynakları aradım.
"Sende büyü var, yıldızın düşük" zırvalarını dinledim.
Kitaplar okudum, insanlarda, hayvanlarda huzur aradım.
Maddi manevi her şey yolunda olmasına rağmen bu denli mutsuzluk normal değildi, huzur bir yerlerdeydi.
O kadar uzun süre aradım ki meğer içimdeymiş...
Yıllar önceki halimi gördüm sizde maalesef sizin de zamanınız gelmeden benim gibi klasik bulacaksınız bunları...
Yani kulak verecek, saygı duyacak ama içselleştiremeyeceksiniz.
Bu okumakla, tavsiyeyle olacak iş değil zaten, yeterince şanslıysanız bu his gelip yerleşecek içinize...
Değilseniz hayat boyu buna inanacak ve bunu yaşayacaksınız maalesef...
Aynen öyle kardeşim :) ne hoş degilmi.. gelen hal bu olsun başka haller gelmesin. Evet bi abdest alın ya namaz kılın içiniz ferahlar yahut acın kuran okuyun ilaç gibi gelir Bu gece bende yapacagım.♥♡ :) Evet Rabbim senden dua etmeni istiyor ki ondan seni sıkıntıya sokuyor.. Tıpkı tüm sevdiği kullarını sınadıgı gibi Hamdüsenalar olsun :)
ayyy aynı ben yaaa bende bir dönem yaşadığın olayları atlattım canımbir örnek vereyim sana bunun gibi ufak büyük birsürü badire atlattım ama bu en büyüğü hala yaşadığıma inanamıyorum
üniversitede oda arkadaşımla birlikte ilçede bir kütüphane vardı hiç gitmemiştik bir kerede biz gidelim bakalım nasıl biryermiş dedik ve gittik. daha gireli 5 dk olmadan içerde çalışan kadının eşi bastı kütüphaneyi kadını bizim önümüzde dövmeye başladı arkadan bir adam geldi döven adamı silahla vurmaya biz arkadaşımla aha böylebakakaldık. gazetelere falan çıktı o zaman annemler geldi beni almaya sen şansızlığında master yapmaya başladın bu böyle olmaz dedi 2 hafta izmirde tatil yaptım. bunun gibi çok olay var ama sonradan nasıl olduysa geçti
Öylemi üzüldüm cok üzüldüm.. Elbette kardeşim ederim..Sağolun. Elimden geldiğince bu ara bbunları yapmaya çalışıyorum. Çünkü sevgilim ateist. Bir yandan da onun hidayete ermesi için dua ediyorum. Sizde dua edermisiniz onun için.
Yurtta kalmanın imkanı yok mu?
Öylemi üzüldüm cok üzüldüm.. Elbette kardeşim ederim..
Akrabana para mı veriyorsun o zaman o evi istediğin gibi kullan peynir ekmeğe talim olma istediğini ye pişir o evde bedava kalmıyorsun paranı veriyorsun.Yurtlar pahalı malesef. akrabama yurda verdiğimden çok daha az bir para veriyorum. Yani mecbur kalıyorum burda.
Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
Akrabana para mı veriyorsun o zaman o evi istediğin gibi kullan peynir ekmeğe talim olma istediğini ye pişir o evde bedava kalmıyorsun paranı veriyorsun.
Çekinme sonuçta bedava kalmıyorsun ama bir akraba evine alıyorsa para almaması gerek sonuçta akraba.Yemek olunca alıp yiyorum sorun olmuyor ama bittiği zaman çekiniyorum bişeyler hazırlamaya.
Ben de tam böyle dicektim"Cenabet misin kanka?"
edit: taşlamayın taam parodi yapıyom.
Çekinme sonuçta bedava kalmıyorsun ama bir akraba evine alıyorsa para almaması gerek sonuçta akraba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?