Çok sinirliyim, çok şanssızım

Rabbim dua bekliyor benden demekki sürekli bir hal gönderiyor başıma :)
Aynen öyle kardeşim :) ne hoş degilmi.. gelen hal bu olsun başka haller gelmesin. Evet bi abdest alın ya namaz kılın içiniz ferahlar yahut acın kuran okuyun ilaç gibi gelir Bu gece bende yapacagım.♥♡ :) Evet Rabbim senden dua etmeni istiyor ki ondan seni sıkıntıya sokuyor.. Tıpkı tüm sevdiği kullarını sınadıgı gibi Hamdüsenalar olsun :)

Haklısınız, İnşallah benm içime de yerleşir. Ama inanmak çok zor. İnanıyorum. Bir iki sabrediyorum. Üçüncüde yine patlıyorum. Bugün psikologa gittim. Durumun beni aşar doktora git dedi ilaç kullanmam gerekmiş. doktora gittim. O da Seni tanımadan teşhis koyamam 2 haftaya yine gel konuşalım dedi. Ama inanın sadece ben anlattım. Ne dr ne psikolog tek bi kelime yardımda bulunmadı. Boşu boşuna bu soğukta 4 saat dışarda hasta halimle ordan oraya koşturdum.

ayyy aynı ben yaaa bende bir dönem yaşadığın olayları atlattım canım bir örnek vereyim sana bunun gibi ufak büyük birsürü badire atlattım ama bu en büyüğü hala yaşadığıma inanamıyorum
üniversitede oda arkadaşımla birlikte ilçede bir kütüphane vardı hiç gitmemiştik bir kerede biz gidelim bakalım nasıl biryermiş dedik ve gittik. daha gireli 5 dk olmadan içerde çalışan kadının eşi bastı kütüphaneyi kadını bizim önümüzde dövmeye başladı arkadan bir adam geldi döven adamı silahla vurmaya biz arkadaşımla aha böyle bakakaldık. gazetelere falan çıktı o zaman annemler geldi beni almaya sen şansızlığında master yapmaya başladın bu böyle olmaz dedi 2 hafta izmirde tatil yaptım. bunun gibi çok olay var ama sonradan nasıl olduysa geçti

Ha bu arada benım gecmiş konularımı okuyabılırsın özellikle ilk açtığım konuyu.. yaşadıgım badire belki baskasına göre cokta buyuk olmayabılır lakın herkes Cok şanslısın diyor. Ama tabi herkes kabuguna cekıldıgınde birde bunun perde arkası var.. nasıl bı bunalım yasadıgımı en iyi ben bılırım.. yıpranıyosun cok yıpranıyosun bu kadarmı sanssızlık olur diyorsun.. aslında sans degil kısmet oldugunun farkına varamıyorsun. Ama yaraların sarıldıkca zaman gectıkce rahatlıyorsun tıpkı suanki gibi.. zamana bırak Lakın mutlulugu büyük seylerde arama :) Sevgiler..

Sağolun. Elimden geldiğince bu ara bbunları yapmaya çalışıyorum. Çünkü sevgilim ateist. Bir yandan da onun hidayete ermesi için dua ediyorum. Sizde dua edermisiniz onun için.

hmm geçtiyse ne güzel. Anlattığınız tarzda olaylar bana da çok olur. İnşallah benimki de geçer

Sağolun. Elimden geldiğince bu ara bbunları yapmaya çalışıyorum. Çünkü sevgilim ateist. Bir yandan da onun hidayete ermesi için dua ediyorum. Sizde dua edermisiniz onun için.
Öylemi üzüldüm cok üzüldüm.. Elbette kardeşim ederim..

Öylemi üzüldüm cok üzüldüm.. Elbette kardeşim ederim..

Bende çok üzülüyorum. Sürekli aklımda. Onu tanıdıktan sonra dine daha da bağlandım. Namaz kılmazdım, Kuran okumazdım. Şimdi elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıyorum. Ama onun bu hali aklımda oldukça sürekli başıma böyle haller geliyor. Ömrüm boyu istediğim hiçbirşeyi elde edemedim. Şimdi bunu istiyorum Rabbimden. Sevdiğim dine dönsün. Hakkımızda hayırlı olsun diye. İnşallah kabul olur. Büyük bir sınav. Hz. İbrahim oğlunu nasıl kurban etmek durumunda kaldıysa, bende sevdiğimi kurban etmek zorunda kalıcam yoksa

Yurtlar pahalı malesef. akrabama yurda verdiğimden çok daha az bir para veriyorum. Yani mecbur kalıyorum burda.
Akrabana para mı veriyorsun o zaman o evi istediğin gibi kullan peynir ekmeğe talim olma istediğini ye pişir o evde bedava kalmıyorsun paranı veriyorsun.

Ayni bennn:)

Her zaman en gıcık ve en ters durumlar beni bulur. Bazen sokagin ortasina çıkıp avazim cıktığı kadar çiğlik atasim geliyor.ama alistim bu sansizlikla yasamaya

Akrabana para mı veriyorsun o zaman o evi istediğin gibi kullan peynir ekmeğe talim olma istediğini ye pişir o evde bedava kalmıyorsun paranı veriyorsun.

Yemek olunca alıp yiyorum sorun olmuyor ama bittiği zaman çekiniyorum bişeyler hazırlamaya.

Yemek olunca alıp yiyorum sorun olmuyor ama bittiği zaman çekiniyorum bişeyler hazırlamaya.
Çekinme sonuçta bedava kalmıyorsun ama bir akraba evine alıyorsa para almaması gerek sonuçta akraba.

Çekinme sonuçta bedava kalmıyorsun ama bir akraba evine alıyorsa para almaması gerek sonuçta akraba.

Ben kendimi huzursuz hissediyorum o zaman. Neticede su, elektrik herşeyi kullanıyorum. İyice ezik hissederim para vermesem

Feridun Düzağaç ın tesadüfler şarkısı geldi aklma : )) iyi düşün iyi olsun deme öyle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…