- Konu Sahibi ComeOnBaby
Forumdan takip eden arkadaşlar belki denk gelmiştir. Eşim 3 aydır askerde...Neyse aldığımız evin borçları krediler falan bana kaldı...Tabiii ev almadan öncesinden ki kredi borçlarımı eşim biliyodu ama bu kadar olduğunu bilmiyodu :) hala gülüyorum ya halime neyse ben zaten ne ona yansıttım ne de eşimin ailesine. Annem bir süredir benle kalıyodu...Azçok durumumu biliyor...Çünkü faturaları ödemekte feci zorlanıyorum görüyo cebimde de olsa olsa 3-5 yol parası oluyo o da olmazsa bi saat yolu yürüyerek gidiyorum ya da geliyorum...Yalnız bu annem inatla bana beni sinir edercesine faturaları gözüme gözüme sokuyo...Elektrikleri keserlerse gidermişmiş yakıtı öde interneti mi kestiler televizyonun parasını öde öde öde öde...Yani biliyo da beni param olduğunda hem geciktirmem en azından ona veririm ödeyiver diye ve bi de ona da para veririm.Bekarken ekdersmiş falan hep ona verirdim biriktirsin lazım olur ona diye...ama olmayınca nesini vereyim...gerçi kendi kullansın diye verdim kendi parasıyla birlikte 40bine yakın parayı gitti kardeşim olacak neyse...işte ona verdi bi güzel...onla kalmasına kardeşim çalışmasına rağmen şimdiye kadar ekkartım da hep onda oldu sigarasını falan alsın diye...düğün masrafları deseniz onların giyeceklerinden bana taktıkları takıya yol paralarına kadar herşeylerini ben verdim...bir lira harcamadılar ne söze ne nişan ne düğüne.. ben bunları sorun etmedim çünkü ben dağılsam da gene çalışır çabalar toparlarım eşim bi askerden gelsin daha da iyi olacak. amma velakin bugün ne olsa beğenirsiniz...dedim ya kayınvalidemlere durumumu yansıtmamaya çalışıyorum diye...2 hafta sonra onun doğum günü bazen bi takıcı geliyo ona dedim sonra ödememi kabul edersen 2 takım birşeyler alıcm tamam dedi...birini anneme aldım kırılmasın diye. eve gittim anne hangisini beğendinse al diğerini hediye vericem..bak bu altın gibi olan güzel kardeşimin düğünü falan olursa takarsın...bana dediki "oğlumua sahte altın mı takıcam kıyamam ben ona" ben tabi şoke...ben onu kendi takar düğünde düşündüm meğer o kardeşime takarsın diye anlamış...hem sen bana ne takacağını hiç düşündün mü de daha ortada birşey yokken oğluna takacağın şeyi düşünüyosun..ki bu arada bana asla kızım falan gibi bir kelime kullanmamıştır...insanlara tanıtırken bile benim kız der kızım demeye dili varmaz...vay be o kadar sinirliyim ki şuan sanki bkunda boncuk bulacak salak oğlunun..şimdiye kadar ne zaman düşse yardım etti ona şimdi de sözde hanımefendi bana yardıma geldi "yaz da geliyo ben artık gideyim" laflarına başladı kışın doğal gazlı evde kalıyolardı sıck su ısınma problemdi şimdi havalar ısınmaya başladı ya...misafirim gelcek olsa ben can hıraş ev temizliğiyle uğraşırken şuranın ucundan da ben tutayım...birşeyleri ben pişireyim huyu hiç yok...zaten misafir geldi mi evden kaçar da habersiz gelen misafirim olsa kaçıyo başka odaya tek başına oturuyo deli olucam ya valla kalbini kırmamak için yazıyorum bunları şuan...yoksa çok kötü laflar edicem en azından rahatlarım diye düşündüm...okuyanlar sağolsun...