Çok sinirliyim çok

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar
Biz bu pazari evde geçirelim dedik
Oturuyoruz saat 14.30 oldu. Çocuk pikniğe gidelim dedi. Ben alelacele hazırladım.
Bir çıktık arabanın benzini bitmiş. Eşim hemen alırım dedi ama bir saat bekledim soyundum ben.
Geldiler saat 16.30 bu esnada. Ben gitmiyorum dedim ikiside surat beş karış beni sucladilar . Eşimle tartıştık sorumsuzsun dedim
Dipnot. Daha önce yolda da birçok kez basimiza geldi

Dışarı cikmamakla benmi hatalıyım
Canim cok sıkıldı

Bu saatten sonra da pikniğe gidebilirdiniz. Çocuğunuzun ve eşinizin gönlünü kırmaya hiç gerek yokmuş ben sizi hatalı buldum. Önceden planlanmış bir durum olmadığı için benzinin bitmiş durumda olması da gayet normal.

Cnm günlük kullandığı araba benzini son damlasina kadar kullanır başıma sık sık gelir

Neden geç kalmışlar sebepleri neymiş? Biraz oyunbozan bir tepki olmuş. Çocuğunuz hayal kırıklığına uğramıştır o açıdan üzüldüm.

Hemde nasıl oyunbozan düşman gibi bakıyo çocuk
Ama geç değil mi sizce de daha markete gidilcek yarım saat 45 dk gidecegimiz yer
Ne zaman gidip gelcez

Parayı bahane ediyor ama sorumsuz luk 1 değil 2 değil inan sayısını unuttuğumkadar yolda kalmisligimiz var
İşin ilginç tarafı sorumsuzlugunu kabul etmiyor

E elalemin arabasını alıp benzin almaya gitmek tasarruflumuy muş? Biri gelse arabamı bundan dolayı istese ne diyo bu derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…