- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Canim 14 yaşında oğlun varmış büyük ihtimalle benden yaşça daha büyük olgunsundur akıl vermek gibi olmasindaSorma
Diyorum bizim burda bi fast food var götür yeyin ikiniz diyorum yok
Şimdi oğlum karanlık ta odasında film izliyor
Bende yatak odasında karanlıkta kk dayım
Ya o arabaya zarar, dibinde tortu falan oluyor.
Cimri mi bu adam, isik yanip otmeye baslayinca niye benzin koymuyor ki?
Ben de kizardim.
Ya işte ofkemizi yenmek gerekiyoBende bilemedim zatenne gidebildim ne kalabildim böyle arafta kaldım
İki naz edip gitseydim keşke hepimizin tadı kaçtı
Bencede geç. Zaten kış aylarındayız güneş çekilince anında hava soğuyor. Ama çocuk onu anlayamazki heves etmiş bir kere tün suç sizinmiş gibi olmuş şimdi. Ben yerinşzde olsam geç kaldınız piknik için grö oldu başka yere gidelim derdim. Sırf oğlum için yani. Eşime kızardım ama haklısınız.Hemde nasıl oyunbozandüşman gibi bakıyo çocuk
Ama geç değil mi sizce de daha markete gidilcek yarım saat 45 dk gidecegimiz yer
Ne zaman gidip gelcez
Ben de sinirlenirdim eşime ama çocuğun suçu yok. İlla pikniğe gitmek zorunda değildiniz, yakında hiç mi açık havada yarım saat geçirebileceğiniz bir yer yok?
Anladım.Cnm benim çocuk başka çocuk öyle her şeyi begenmez piknik geç oldu dedik sinemaya diyor daha yeni gittik onuda ben istemedim
Bencede geç. Zaten kış aylarındayız güneş çekilince anında hava soğuyor. Ama çocuk onu anlayamazki heves etmiş bir kere tün suç sizinmiş gibi olmuş şimdi. Ben yerinşzde olsam geç kaldınız piknik için grö oldu başka yere gidelim derdim. Sırf oğlum için yani. Eşime kızardım ama haklısınız.
Bencede geç. Zaten kış aylarındayız güneş çekilince anında hava soğuyor. Ama çocuk onu anlayamazki heves etmiş bir kere tün suç sizinmiş gibi olmuş şimdi. Ben yerinşzde olsam geç kaldınız piknik için grö oldu başka yere gidelim derdim. Sırf oğlum için yani. Eşime kızardım ama haklısınız.
Ya işte ofkemizi yenmek gerekiyo
O degilde çocuk varmış ya ona çok üzüldüm ben
Çünkü buna benzer bilayı küçükken yasamistim
Hatta rahat 3 4 kez
Çok kötü üzüldüm
O cocugu öyle koymayin yaaa.
Anladım.
Keşke sinemaya tamam deseymişsiniz, yazık hevesi kursağında kalmış, babası yüzünden olay da size patlamış
Çocuktur kolay alırsınız gönlünü. Önümğzdeki haftasonu için bir plan yapın.Aynen öyle tüm suçlu benmisim gibi oldu oglumun gözünde
Sinema dediler yeni gittik gher hafta da olmazki
Morelim bozuk çocuk çok yanlız yaa tv Sinema cd izliyor bütün gün bir hava alsın dedim
Çocuktur kolay alırsınız gönlünü. Önümğzdeki haftasonu için bir plan yapın.
Tamam haklısınız da cocuğun ne suçu var?
Çocuğunuza karşı biraz garipsiniz bence.
Portmantoda öyle bekletmişsiniz, inadınızdan gitmemişsiniz.
Her hafta sinema neden olmasın anlamadım, izlenecek film varsa tabii ki olur.
Her hafta gezmek hakkı mı demişsiniz bir de.
Ay bir şey demeyeyim ben, 14 yaşında sizinle vakit geçirmekten mutlu olan bir oğlunuz var, ama bu çocuk beni kasıyor diyorsunuz.
Eşim kasıyor deseniz amenna, sonuna kadar haklısınız.
O zamn maddiyata dayanan disarda biseyler yapmak yerine evde baska aktiviteler yapmayi deneseniz bi hafta disari cikin bi hafta parkta onunla oynayin bi hafta evde birlikte kek yapip cay sofrasi hazirlayin meselaDogru söze ne denirki resmen e..k inadı var bende
Evet oğlum bizle bişiler yapmayı çok seviyor ama devamli sıkıldım lafindan usandım
Gecen hafta sinemaya gitmek inan 100 tl gitti her hafta gezcek maddi manevi güce sahip degilim offf
O zamn maddiyata dayanan disarda biseyler yapmak yerine evde baska aktiviteler yapmayi deneseniz bi hafta disari cikin bi hafta parkta onunla oynayin bi hafta evde birlikte kek yapip cay sofrasi hazirlayin mesela
Ben olsam yinede giderdim oyun bozan cı olmayı hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?