- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
eşinizin takıntısı varsa bagajda bir bidon yakın bulundurmasını tavsiye ederim. bigün aniden yolda kalırsanız büyük sıkıntı olur.
Cook kaldık

Sinirim bu yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizin takıntısı varsa bagajda bir bidon yakın bulundurmasını tavsiye ederim. bigün aniden yolda kalırsanız büyük sıkıntı olur.
Eşinizin suçu çocuğunuzun değil..
Eminim çocuğunuz eşinizden daha çok isteklidir..
Olan çocuğunuza olmuş..
Baba sorumsuzluğu, annenin tribi (haklı da olsanız) ..
Eğer sürekli olan bir şeyse bende fena sinirlenirdim ama çocuğun gönlü olsun, o gerginliği hissetmesin diye giderdim.
en azından evde sandviç hazırlar açık havada yermeye giderdim.
Çekirdek çitlerdik v.s.
Benzin bidonu ile veriliyor mu ya. Yasak diye biliyorumBir saat bekledim
Bidonla evet
E o kadar üzüldünüz de niye gitmediniz madem?
Benzin bidonu ile veriliyor mu ya. Yasak diye biliyorum
Ne bileyim patlama yangın fln olmasın sonra
Ya hep böyle önceden hadi durum yoktu ses etmiyordum şimdi cebinde kartıvar alsın ivir zivir şeyler almayi biliyor o kadar sorumsuz ki suçunu kabul et bari yok
Herkes haftada bir kalıyorMuş biz kırk yılda bir
Haklı degilmiyim alelacele hazirlan çık valla duş bile almadan zink ne oldu bir gr benzin yok
Geri eve gel bir saat bekle saat oldu 16.30 ee piknik olmadı sinemaya eee keyif mi kaldi
Ayrıca sinema yemeğe geCen hafta gittik
Bende gitmedim olan çocuğa üzüldü tek zaten çok sıkılıyor
Pek arkadaşı da yok derse spora ilgisiz bize sarıyor
Bıktım yaaa
Depodaki benzin kadar tehlikeli olur diye düşünüyorum yani azından yolda araba itmek yada bir başınıza beklemek zorunda kalmazsınız. gerçekten sinir bozucu bir durum
14 yasinda oglunuz varmis kimbilir kac yasinda kadinsiniz su hareketlerinize bakin. Birde gidip yatak odasina kapanmissiniz. Cocuk o haliyle kala kalmişbirde beklemiş. Esinizin yaptigi cidden sinir bozucu ve agir cimrilik mi sorumsuzluk mu desem bilemedim ama yeni evli ciftler gibi sacma sapan hareketler yapmamaliydiniz. Neyse bu saatte piknige gidilmez diyip sakince baska plan dusunulurdu. (Çocuk için)
haklısınız...
Zaten mecbur alınacağı için dolu geziyoruz. .
Eşinde sorumsuz sanırım . .
Olan olmuş ama bir ççocugun hevesi böyle kursağında bırakılmaz. Anne babalar kendilerini iki kat kontrol etmeliler.
Belki de hayırlısı böyleymiş ancak oğlunuzun gönlünü alın..
14 yaşındaki bir delikanlı zaten bir sene sonra yalvarsaniz da pikniğe gelmez sizinle :)
Haklısın kendimi kontrol edemedim eşime inat ettim gitmedim
oğlum için gitmeliydim isteksiz de olsa
Olan olmuş ama bir ççocugun hevesi böyle kursağında bırakılmaz. Anne babalar kendilerini iki kat kontrol etmeliler.
Belki de hayırlısı böyleymiş ancak oğlunuzun gönlünü alın..
14 yaşındaki bir delikanlı zaten bir sene sonra yalvarsaniz da pikniğe gelmez sizinle :)