Çok Sinirliyim... Eşim ve Bir Tuhaf Kadın

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Ekim ayı gibi bir konu açmıştım kısaca özetlemek gerekirse işe gitmek için aynı noktadan servise bindiğimiz bir kadın eşime benim için ne alaka hiç yakışmıyorsunuz demişti eşimde cevabını vermişti ama ben sinir olmuştum buraya yazınca arkadaşlar boşver muhatap olma demişlerdi ki öyle yaptım hiç muhatap olmadım zaten kadın bana selam bile vermiyor, selam verirse bile sadece eşime selam veriyor!!!

Ben bu kadından hiç hazzetmedim etmeyeceğim de o ayrı, cidden sinirden kuduruyorum artık.

Eşim de, ben de, kadın da aynı kurumda farklı dairelerde çalışıyoruz. Eşimin işi dolayısıyla farklı dairelerle çalışıyor. 10 gündür de bu kadınla çalışıyor. Kadın bişileri bahane ederek sürekli eşimin yanında eşimden yana şüphem yok ama kadın fazla lakayt arıyorum yanında, uğruyorum yanında, iş yetişsin diye gece çalışıyorlar yanında bide pis pis bakışı var iyice bileniyorum. Yahu dışarıdayız şefi arıyor x hanım geldi şu iş var ardından kadın arıyor ben fıttırıyorum (kamudayız iş şefle yürür) şefle görüşmüşsün ne demeye cepten arıyon.
Geçenlerde arkadan biriyle yürüyor. Yanındakine x'in eşi hahaha diye gülüyor. Dayanamadım döndüm dedim bir sıkıntınız mı var yardımcı olayım gitmiş eşime yanlış anladı falan demiş tabi eşimle tartıştık.
Kadın ikinci evliliğini yapmış çocuğu var. Eşim abarttığımı düşünüyor.
Allah aşkına ben mi abartıyorum.

Son düzenleme:
Ekim ayı gibi bir konu açmıştım kısaca özetlemek gerekirse işe gitmek için aynı noktadan servise bindiğimiz bir kadın eşime benim için ne alaka hiç yakışmıyorsunuz demişti eşimde cevabını vermişti ama ben sinir olmuştum buraya yazınca arkadaşlar boşver muhatap olma demişlerdi ki öyle yaptım hiç muhatap olmadım zaten kadın bana selam bile vermiyor, selam verirse bile sadece eşime selam veriyor!!!

Ben bu kadından hiç hazzetmedim etmeyeceğim de o ayrı, cidden sinirden kuduruyorum artık.

Eşim de, ben de, kadın da aynı kurumda farklı dairelerde çalışıyoruz. Eşimin işi dolayısıyla farklı dairelerle çalışıyor. 10 gündür de bu kadınla çalışıyor. Kadın bişileri bahane ederek sürekli eşimin yanında eşimden yana şüphem yok ama kadın fazla lakayt arıyorum yanında, uğruyorum yanında, iş yetişsin diye gece çalışıyorlar yanında bide pis pis bakışı var iyice bileniyorum. Yahu dışarıdayız şefi arıyor x hanım geldi şu iş var ardından kadın arıyor ben fıttırıyorum (kamudayız iş şefle yürür) şefle görüşmüşsün ne demeye cepten arıyon.
Geçenlerde arkadan biriyle yürüyor. Yanındakine falancanın eşi hahaha diye gülüyor. Dayanamadım döndüm dedim bir sıkıntınız mı var yardımcı olayım gitmiş eşime yanlış anladı falan demiş tabi eşimle tartıştık.
Kadın ikinci evliliğini yapmış çocuğu var. Eşim abarttığımı düşünüyor.
Allah aşkına ben mi abartıyorum.
Huzur bozmaktan haz alıyor belli. Yani delirmekte haklısın. Allah ıslah etsin
Delirdiğinde belli etme iyice zevk alır

ben burda eşlere sinir oluyorum. ben de kamudayım. öyle bir durumla karşılaşsam kurum amirine durumumu anlatsam birimim yerim değişir . kadına değil eşine sinir ol yani. birisi bana gelip eşin sana yakışmıyor hiç dese o kişi benim için görünmez olur artık

Ben olsam esimden onu bozmasini beklerim.Ne curetle guluyor arkandan? Sen zaten tepkini vermissin.Esin de yine boyle bir terbiyesizlik yaparsa haddini bildirmeli.
aslında benim üzüldüğüm konu da şu eşim olayı bana güvenmiyorsuna getirdi

aslında benim üzüldüğüm konu da şu eşim olayı bana güvenmiyorsuna getirdi
Sen esine guvensen de boyle bir saygisizlik karsisinda esin seni savunmali. Ben olsam aralarinda bir sey var konusuna takilmam. Ergen gibi davranan terbiyesiz bi kadina neden cevabini vermedigine takilirim.

Eşiniz kadına bi ayar vermek zorunda, siz yaparsanız olmaz.
bende aynısını düşünüyorum ve söylüyorum ama eşim sadece bana güven diyor
biraz sert tepki göstermeniz gerekiyor sanırım
yakında saçını elime dolayacağım ben kimseye bu denli sinir olmadım
Sen esine guvensen de boyle bir saygisizlik karsisinda esin seni savunmali. Ben olsam aralarinda bir sey var konusuna takilmam. Ergen gibi davranan terbiyesiz bi kadina neden cevabini vermedigine takilirim.
ilk olayda cevabını verdi eşim ama bu olayda sanki ben büyütüyormuşum gibi davranıyor
Ne yapar ne eder o kadını ordan sürdürürüm, ya da eşimi.
ah keşke o kadar kolay olsa

ben burda eşlere sinir oluyorum. ben de kamudayım. öyle bir durumla karşılaşsam kurum amirine durumumu anlatsam birimim yerim değişir . kadına değil eşine sinir ol yani. birisi bana gelip eşin sana yakışmıyor hiç dese o kişi benim için görünmez olur artık
işte bizde yerine geçebilecek biri yoksa o kadar kolay olmuyor

Eşine güveniyosan takma böyle kendini küçük düşüren kadınları erkekler de sevmez ama yinede eşin de rahatsız olduğunu belli etse kadın da geri çekilir

Eşin bostan korkuluğu mu?
Sana horozlancağına kadına "eşime hiçbir şekilde bi imada bulunmazsanız iyi olur. Ayrıca ben zaten şef ile görüşmüşken beni cebimden aramazsanız sevinirim." Dese kadın dank diye kalır zaten. İş eşinde bitiyor.

Eşin bostan korkuluğu mu?
Sana horozlancağına kadına "eşime hiçbir şekilde bi imada bulunmazsanız iyi olur. Ayrıca ben zaten şef ile görüşmüşken beni cebimden aramazsanız sevinirim." Dese kadın dank diye kalır zaten. İş eşinde bitiyor.
aynı fikirdeyim bende bunu bekliyordum eşimden yani bir terslese yetcek bana ama

Back
X