• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Sinirliyim.Gidip Hepsini Parçalamak İstiyorum.

Tam bitmedi ya insan utanır o evde ben yaşayacaktım nasıl yılbaşı eğlencesi yapabiliyor.Orada birisi de evli belki oda böyle birşey yaşayabilirdi.
Sizin aranızda olan biten sizi ilgilendirir, insanların bir dahli yok. Kimsenin umrunda değil yani haklı olarak.

Kendi işine gücüne baksaydı, çoktaaan ortadan ikiye ayrılmışlardı.
Ben birini delirtmek istesem ve delirdiğini görsem en mutlu insan olurum. Öyle küfürler hakaretler hoşuma bile gider yani amacıma ulaştığım için. 🤷🏿‍♀️

O aileden bazı kişiler var.Birak diyor o seni kaybettiğine üzülsün aksine son 1 senedir benimle iddialasiyor.
Bak halen ne hissettigiyle ilgileniyorsun ne yaptıklarıyla ilgileniyorsun söyledikleriyle ilgileniyorsun. KENDİ HAYATINA BAK

Lütfen sakin ol, böyle tepkini göstererek üste çıkamazsın. Bırak, rahatla
Bir an görünce deli oldum.Dusunsenize eşya almışsınız binbir zorlukla ben kalkıp İzmir'e gittim Ankara'dan.Esyamizi seçtik binbir zorlukla aldık.Binbir zorlukla herşeye rağmen yuva kurmaya çalıştık.

O naptı daha beni tanımadan bana soğuk davranan kuzenlerimle rakı sofrası kurdu.

Ben birini delirtmek istesem ve delirdiğini görsem en mutlu insan olurum. Öyle küfürler hakaretler hoşuma bile gider yani amacıma ulaştığım için. 🤷🏿‍♀️
Bu kendi hayatına baksaydı nasıl kudururlardı var ya. Şimdi durumlarına bakıp bakıp eğleniyorlardır. Hshshss

Biri bana küfür etse benim hoşuma gitmez.Evet bazısının hoşuna gidiyor.Hatta mahkeme süreci olmazsa mesaj atıp arayacaktım.Nasil böyle birşey yaparsın diye.

Başkasının da tiksiniyorum herkesten tiksiniyorum.Baskasinin mutsuzluğu üzerinden mutluluk kurmaya çalışan herkesten tiksiniyorum.
Biraz kendini nadasa bırak. Başka şeylerle ilgilen. Sürekli stalk halindesin. Mesela neden halen numaraları var? Onlar silmese bile silmen lazımdı.

Bakamıyorum İşte.
Ama o bakıyor. Bunu kabullenemiyorsun, sana inat yapıldığını düşünüyorsun, ama adam hayatına bakıyor. Sen bütün akrabalarınla sürtüşürken o bi ev insan toplamış etrafına eğleniyor.

Biraz kendini nadasa bırak. Başka şeylerle ilgilen. Sürekli stalk halindesin. Mesela neden halen numaraları var? Onlar silmese bile silmen lazımdı.
Silemedim işte.Ben tamamen silemedim hala aklımın köşesinde.Ben zor unutan biriyim.

Şuan sadece kafam rahat 1 sene boyunca yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir.Ama unutamıyorum.

Sanki başka biryer yokmuş gibi benim oturacağım kullanacağım eşyalara ex'in kuzenleri gelmiş. Yılbaşı için deli oldum.Gidip hepsini parçalamak istiyorum.Utanmaz arlanmazlar.
Lütfen ayrıldınız demeyin sırf beni sinir etmek için kızacağımı bile bile yapıyor.
Kuzeninin eşi ile biraz samimiydim.Nefret ettim hepsinden.Neden benim görebileceğim şekilde eğleniyorlar.Benim hayalini kurduğum evde.
WhatsApp durumuna bunu yazdım.

Kuzeninin eşiyle samimi miydiniz ? 🥴 Samimiyetin bundan haberi var mı ? Yahu kız için konu açmamış mıydınız KK' da ? Kızın nişanlısı işe gitmiş, kız hâlâ neden onlarla oturuyor, neden kızı eve eşim ve dayısı bırakıyor vs yazmamış mıydınız ?

Adamla boşanmaya karar verdiniz, aynı eve hiç girmediniz; ne yapsın o eşyaları müzeye mi bağışlasın, kullanmasın mı ?

Back
X