çok sinirliyim haksızlık bu, intikam almak istiyorum ama nasıl.

bu sancılı donemlerı hepımız yasadık hepımızın bırılerını bogmak

oldurmek ıntıkam alma hırsları donem donem olmustur .

ama bu hırsların karsı tarafa degıl bıze acı verdıgını ,acımızın suresını

uzatmaktan baska hıc bı faydasını olmadıgını gorduk .sımdı agla kendı kendıne

bagır çagır bırseyler yumrukla ama ıntıkam alacagım hırsına sakın dusme .

senın tek ıhtıyacın olan sey ; zaman ! zaman herseyın ılacıdır klışe bı soz ama

gercekten oyle .3 ay oncesı ben de ıntıkam hırsıyla yukluydüm .suan da

nefret bıle edemıyorum .bir cumlende demıssın kı "degısme kararını bana degıl de

bır baskası ıcın yapıyor "demıssın .emın ol öyle degıl .erkekler ılıskının ılk baslarında

dunyanın en mukemmel erkegını oynarlar .rolde yapmazlar aslında ,yenı bırını tanımanın

verdıgı heyecanla öyle davranırlar .ama zamanla özlerıne donerler .kısı 7sınde ne ıse

70inde de aynıdır unutma bunu;)

Son düzenleme:
Bu 4 yıl boyunca zaten tek sen çabalamışsın yani ne olduğunu biliyormuşsun ama görmek istememişin sanırım.
En iyi intikamı onu unuttuğun zaman alıcaksın...

Bir erkeği hayatınızın merkezi yapıp her konuda onu kendinden daha çok düşünürseniz, ayrılınca da intikam duygularıyla dolarsınız.
Yapmayın! Hep biz kadınların yüzünden erkekler kendilerini birşey sanıyorlar. Ulaşamadıkları onlara daha iyi görünüyor.
Hem nasıl bir yüz verdiniz ki sizin kilonuzla dalga geçebiliyor?

Anlam veremiyorum çünkü sürekli güzellikle ilgili takıntısı vardı ve bu konuda üstüme geldi. Hiç ona yetmedim. Ben gidip çok güzel bir kız bulmasını beklerken kaşını bile almayan bakımsız bir kız buldu. Ve bu kızla çıkmadan da benimle konuştu. Ayrıldık mı gerçekten dedi, benimle dalga mı geçiyorsun sana asla dönmem diyen sendin dedim. Bu kızdan bahsetti ama ben ciddiye aldığını düşünmemiştim çünkü zor bir karakteri var. Ama benden önce ve benimleyken ilişki istemeyen adam birden ilişki ister oldu, bence kızla da alakası yok resmen bana inat değişti. Resmen insan edip başka birine iyilik yaptım. Biliyorum benim suçum ama emeğin hiç mi önemi yok gerçekten?

Bir erkeğin güzellik takıntısı varsa derinlerde bir yerde bir kompleksi vardır bence..zaten sen bu konuda ona yetmediğini düşünüyorsan o hiç seni sindirememiş demektir. Şimdiki kız arkadaşı için de yaptıkları: adına kader diyebilirsin kız çirkin ya da güzel olabilir, kilolu ya da zayıf olabilir ama kader olduktan sonra bunların önemi yoktur. Bu kızı bir köşeye bırak. Diyelim ki hasbelkader seninle evlendi; ömür boyu güzellik olarak ona yetmediğini sana hissettirerek bir ömür geçirmek ne kadar mutlu eder seni. Bırak zamana elbet yeniden çiçek açacak hayat.

Çok afedersin ama 4 S kuralını bilir misin?
Açık açık yazarsam banlanırım, o yüzden yazamıyorum...İşte senin yaşadığın bu 4S kuralına cuk diye oturuyor....

İnatla kurtulmak istememişsin..Şimdi kurtulduğuna dua et ve lütfen değerinin farkına var...
Umarım yeni sevgilisi tez zamanda şişme bebek gibi kilo alır..:35:

Teşekkür ederim yorumun için. hayırlısı olsun güzel günler de gelecek artık, en azından ne istediğimi öğrendim bir ilişkiden diye avutuyorum kendimi...

herseyin hyrlısı cnm üzülme sıkmada kendini rabbim yolunu bahtını gönlünü acık eylesin inşş güzel günler bulsun seni...

Bir erkeği hayatınızın merkezi yapıp her konuda onu kendinden daha çok düşünürseniz, ayrılınca da intikam duygularıyla dolarsınız.
Yapmayın! Hep biz kadınların yüzünden erkekler kendilerini birşey sanıyorlar. Ulaşamadıkları onlara daha iyi görünüyor.
Hem nasıl bir yüz verdiniz ki sizin kilonuzla dalga geçebiliyor?

katılıyorum hep biz yapıyoruz ...

Nasil intikam alacagini soyleyeyim.... kendine bakicaksin , kendini gelistireceksin, mutlu olacaksin, olamiyorsan bile karsi tarafa mutluymussun imaji cizip unutmus gibi yapacaksin. Senin mutlu oldugunu ve uzulmedigini goren karsi taraf haliyle sasiracak nasil bu kadar rahat olabilir diyerek kafani bulandirmaya calisacak. Eger geri donmek isterse de tekmeyi vuracaksin ,geri donmek istemese bile o kizla olsa bile aklinin bir kosesinde nasil bu kiz uzulmez beni cok seviyordu karmasasi olucacak. Er veya gec gardini dusundugunu anlarsin. Yanliz dikkatli ve sabirla oyna oyununu...

Back
X