Çok sinirliyim İyi yapmış mıyım ?

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Hemen konuya gireceğim. Annem kanser hastasıydi annem iyileşti şimdi babam öyle ayardır tedavi görüyor. KV ve kp ne aradı ne sordu bu zaman diliminde ne ziyaret ettiler .

Bir önceki konumda bahsetmiştim. Eşim annemlerde otururken babam rahatsızlandı biz hazırlandık annem ben eşim ben gelmiyim dedi. Babamın ve annemin hastalığı boyunca arayıp bi kere nasıl oldun anne veya nasıl oldun baba demedi bu zamana kadar ! Kvler daha bi kaç gün önce babamı ziyarete gittiler . Eşim dahil ailesi ablası vs hickimse arayıp nasıl oldun demediler aileme .

Eşimin ablasının eşi bugün bademcik ameliyatı olmuş. Kv ler aradı biz geçiyoruz sizde gelecekmisiniz diye . Eşim sordu gidelim mi diye . Ben de şimdi çıkıyoruz diye aranır mi insan dedim niye önce haber vermiyo lar bide benim de hastam var aylardır dedim niye kimse umursamadı? Neden ağızlarından o kadar bana sordular da bi geçmiş olsin çıkmadı dedim . Herkesin canı kendine dedim ben gelmiyorum istersen git sen dedim .

Sen benim karımsn farkında mısın diyor hala . Her işte tamda bunu söylüyorum dedim ne sen ne ailen dedim benim hatrm için bi telefonu bile çok gördünüz dedim siz önce benim senin karın olduğumu idrak edin sonra bakarız dedim . Ama çok sinirlendim . Artık kararlarımdan geri adım atmayı düşünmüyorum eşim mutlu olsun diye . Hep alttan aldım onu da ailesini de . Sinir hastası oldum iyice . Arada bayılmaya Başladım şuan da titriyorum sinirden . İyi yapmis miyim ? Gitmeli miydim yoksa?

Önce bi kendinden emin ol hala gitmeli miydim diye soruyorsun.

Gitmemelisin. Geri adım atma ;çünkü haklısın. Biri kanser öbür taraf bademcik ameliyatı asıl gidilmesi gereken senin taraf. Böylelerine insanlıkta yaramıyor. Kafana takmamaya calis yoksa insan kendine yapiyor kimseye bir sey olmuyor.Geçmiş olsun. Sağlıcakla kalın.

Ayy iyi yapmişsiniz tabii.Hersey karsılıklı.Sen benim aileme iyi davran, sonra bende ayni seyi yapmazsam gel yuzume tukur.Hem onlar ne yuzle sızı arıyorlar.Hem nedir bu kendini bilmezlık canım.Siz akarabasınız.İnsan kanlı bıcaklıda olsa, olumun eşiginden dönmus, bı ara bi sor.İncilerin mi dökulecek. Nezaketen.Yarın bir gun senin basınada gelecek.Yoksa sen uzaylımısın?Hayır yani tabikide sizin ailenizin onların aramasına ihtiyacı yok, sonucta sesini duyunca can gelmicek, ama dediğim gibi nezaket denen bişey var, aile bagları denen bişey var.Ha sen elin kizi diye bakarsan, yarın olur o kizda sana elin anası dıye bakar kusura bakma

Acikcasi yazdıklarını tam okumadım . Başladım ama kendimi görüp hemen okumayı bitirmeden yazmaya koyuldum. Annem 3 seneye yakındır rahatsizdi ve sürekli bizim destegimize ihtiyaç duydu. Eşim dünya iyisi annemle allahı var çok ilgilendi. Öz annesine yapmadığı kadar.. bizim kV ile bayramda kandilde benim aramam sonucu yapılan az muhabbet dışında zaten muhatap olmam. Bazı şeyler bitirdi çünkü. O tek tük aramayı da eşimin hatirina yapardım. Annemin hastalığı döneminde bir kez arayip bi geçmiş olsun demediler. Nasıl oldu diye sormadılar. . Ben de " kör allaha nasıl bakarsan allah da Kore öyle bakar" dedim ve o tek tük aramaları da anında bitirdim. Beni umursamayanı umursayarak kaybedecek vaktim yok çünkü. .. yani canım insanlara hakettiği gibi davranmak gerçekten huzur getiriyor. Ama eşim bana müdahale etmedi çünkü belki de hak verdi bilemiyorum. Oturup kunusmadik çünkü beni yargılamiyor. Adildir bilirim..

İyi yapmışsınız ve iyi demişsiniz.
Eşiniz çok bencil.
Ne yapmış aileniz onlara bu durumda arayıp sormamak için, bir açıklaması var mı eşinizin?

Gitme tabiki bir daha kvnin kpnin yuzune bakmasan yeridir

İyi yapmışsınız ve iyi demişsiniz.
Eşiniz çok bencil.
Ne yapmış aileniz onlara bu durumda arayıp sormamak için, bir açıklaması var mı eşinizin?
O hiçbir zaman açıklama yapma gereği duymaz . Konuşmaz yapmaz da ! Çünkü daima o haklıdır. Ben yapmış onu herşeyden ben nefret ettirmişim sözde. Bütün herşey bende onlar sütten çıkmış ak kaşık!

Esin de ailesine dünürlerinizi ziyaret edin diyememiş mi. Esin de bir adam degil diycem olmıycak. Böyle insanlar için bayılmalara sinir hastası olmaya deger mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…