- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Yaptığımın arkasındayım . Küçük şeylerden boşanmak isterse de kendi bilir . Bana yaptığını ona yapmaya başladım kısas a kısas sonuç ne olacak bekliyorumÇokk iyi yapmissiniz iciniz rahat olsun soylenecekleri soylemissiniz. Cok buyuk yanlis yapmislar insan hic sormazmi gitmezmi anneniz babaniz okadar hasta olmus( cok gecmis olsun bu arada insallah babanizda hemen iyilesir). Cok büyük ayip etmisler.
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Hemen konuya gireceğim. Annem kanser hastasıydi annem iyileşti şimdi babam öyle ayardır tedavi görüyor. KV ve kp ne aradı ne sordu bu zaman diliminde ne ziyaret ettiler .
Bir önceki konumda bahsetmiştim. Eşim annemlerde otururken babam rahatsızlandı biz hazırlandık annem ben eşim ben gelmiyim dedi. Babamın ve annemin hastalığı boyunca arayıp bi kere nasıl oldun anne veya nasıl oldun baba demedi bu zamana kadar ! Kvler daha bi kaç gün önce babamı ziyarete gittiler . Eşim dahil ailesi ablası vs hickimse arayıp nasıl oldun demediler aileme .
Eşimin ablasının eşi bugün bademcik ameliyatı olmuş. Kv ler aradı biz geçiyoruz sizde gelecekmisiniz diye . Eşim sordu gidelim mi diye . Ben de şimdi çıkıyoruz diye aranır mi insan dedim niye önce haber vermiyo lar bide benim de hastam var aylardır dedim niye kimse umursamadı? Neden ağızlarından o kadar bana sordular da bi geçmiş olsin çıkmadı dedim . Herkesin canı kendine dedim ben gelmiyorum istersen git sen dedim .
Sen benim karımsn farkında mısın diyor hala . Her işte tamda bunu söylüyorum dedim ne sen ne ailen dedim benim hatrm için bi telefonu bile çok gördünüz dedim siz önce benim senin karın olduğumu idrak edin sonra bakarız dedim . Ama çok sinirlendim . Artık kararlarımdan geri adım atmayı düşünmüyorum eşim mutlu olsun diye . Hep alttan aldım onu da ailesini de . Sinir hastası oldum iyice . Arada bayılmaya Başladım şuan da titriyorum sinirden . İyi yapmis miyim ? Gitmeli miydim yoksa?
Haklısın canım benim
çok geçmiş olsun
Aleykümselam.Sonuna kadar haklısınız ,hem diğer rahatsızlığın yanında bademcik ameliyatı hastalık bile sayılmaz.Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin
Öncelikle Rabbim şifa versin. Gitme git demem ammmaaaa eş bu yaaaa insan bir yalandan da olsa arar yaaa nolcak arayıp sorunca eşiniz ve ailesi bu konuda çok kırıcı olmuş kendı yerime koydum siz yıne çok çok iyi davranış sergilemişsiniz sen benım karım diyorsa ınsan eşinin hatrına arar sorar ölümlü dünya yaaa ne var sanki
Çok düşünceli yorum yapmışsınız öncelikle bunun için teşekkür ederim.Şuan şoktayım bunca insan ağız birliği yapmış ve kadının kocasını ve ailesini resmen gömmüşsünüz bi de ettiğiniz hakaretler yetmemiş kadıncağızı kendi yaşadıklarınızın hırsınız çıkarırcasına kocasına karşı doldurmuşsunuz...
hakkında konuştuğunuz şey evlilik bayanlar!! hepimiz kocalarımıza kızıyoruz bağırıyoruz sinirleniyoruz ama biraz da kendimize bi bakalım...
ben burada kocayı suçlu buluyorum elbette yanlış davranmış ama başlığı açan arkadaşa sormak istiyorum...
aileniz kanserle mucadele ederken eşinize hiç sitem ettiniz mi?
aileniz için ne kadar üzüldüğünüzü acaba eşinize yeterince yansıtabildiniz mi?
ya da yorgunluklarınızı eşinize yansıtmak yerine kendi içinizde çözüp güçlü mü göründünüz?
anlaşılan kocanız ve ailesi sizin ne kadar zor günler geçirdiğinizi anlamamış olacak. hadi anlamadı diyelim siz içinizde bu kadar biriktirmek yerine keşke o dönemlerde bunu yansıtmış olsaydınız.
evlilikler böyle böyle bitiyor. insanlar kırgınlıklarını yansıtmak yerine içine atıp biriktirip bir anda parlayarak ve çevresine güzel günlerden değil kötü günlerden bahsedip sürekli dolduruşa getirilerek...
dipnot: kocasının kıymetini bilmeden kocasına boşanma davası açmış boşanmış ve sonra geriye dönüp kendi hatalarını anlayıp evliliğini kurtaran bir kadınım...
ben de sizin yerinizde olsaydım gitmezdim ama kocamla kavga etmezdim ailesine kin ve öfke beslemezdim içimde. kendimdeki eksiklik olarak "demek ki kendimi yeterince ifade edememişim benim ailemin kanserle mucadele etmesini bir bademcik ameliyatından daha küçük görmüşler" derdim.
Şuan şoktayım bunca insan ağız birliği yapmış ve kadının kocasını ve ailesini resmen gömmüşsünüz bi de ettiğiniz hakaretler yetmemiş kadıncağızı kendi yaşadıklarınızın hırsınız çıkarırcasına kocasına karşı doldurmuşsunuz...
hakkında konuştuğunuz şey evlilik bayanlar!! hepimiz kocalarımıza kızıyoruz bağırıyoruz sinirleniyoruz ama biraz da kendimize bi bakalım...
ben burada kocayı suçlu buluyorum elbette yanlış davranmış ama başlığı açan arkadaşa sormak istiyorum...
aileniz kanserle mucadele ederken eşinize hiç sitem ettiniz mi?
aileniz için ne kadar üzüldüğünüzü acaba eşinize yeterince yansıtabildiniz mi?
ya da yorgunluklarınızı eşinize yansıtmak yerine kendi içinizde çözüp güçlü mü göründünüz?
anlaşılan kocanız ve ailesi sizin ne kadar zor günler geçirdiğinizi anlamamış olacak. hadi anlamadı diyelim siz içinizde bu kadar biriktirmek yerine keşke o dönemlerde bunu yansıtmış olsaydınız.
evlilikler böyle böyle bitiyor. insanlar kırgınlıklarını yansıtmak yerine içine atıp biriktirip bir anda parlayarak ve çevresine güzel günlerden değil kötü günlerden bahsedip sürekli dolduruşa getirilerek...
dipnot: kocasının kıymetini bilmeden kocasına boşanma davası açmış boşanmış ve sonra geriye dönüp kendi hatalarını anlayıp evliliğini kurtaran bir kadınım...
ben de sizin yerinizde olsaydım gitmezdim ama kocamla kavga etmezdim ailesine kin ve öfke beslemezdim içimde. kendimdeki eksiklik olarak "demek ki kendimi yeterince ifade edememişim benim ailemin kanserle mucadele etmesini bir bademcik ameliyatından daha küçük görmüşler" derdim.
Bi yerden sonra bu gerekiyor artıkPislik insanlar. Bence cok az bile yapmişsin.
Asla gitmem...gitmedim ve hala gitmiyorum (ben annemi kanserden kayip etdim. Gelmeyen sormayan insanlari patir patir cikardim hayatimdan...ölülerine bile gitmiyorum)
Bi yerden sonra bu gerekiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?