Çok sinirliyim İyi yapmış mıyım ?

Yaptığımın arkasındayım . Küçük şeylerden boşanmak isterse de kendi bilir . Bana yaptığını ona yapmaya başladım kısas a kısas sonuç ne olacak bekliyorum

İyi yapmışşınız hem de kötü bir hastalık bu insan düşmanı olsa arar gider.Dünür olarak gelmemişler basit bir bağdemcik ameliyatında sizin gitmenizi bekliyorlar.Size nasıl davranılıyorsa aynısını yapın yoksa kıymetiniz olmaz.Her şeyi yapıyoruz gelin alınmıyor derler herkese hakettiği gibi davranırsanız çekinirler sizden gelin küsecek kırılacak tavır yapacak diye daha dikkat ederler.Aksi halde bu ne yapsak küsmez derler.Saygı duysunlar size

Eski konunu nilmiyorum ama iyi yapmışsın. Benim de anneanem ve başka yakın bir akrabam daha vefat etdi eşimin ailesinden kimse ne baş sağlığı diledi ne de başka birşey. Hadi ailemi geçtim de bana niye başın sağolsun demiyorsunuz? Ama olsun gün gelecek aynı sizdeki gibi kervan dönecek bende aynısını onlara yapcam.

Aleykümselam.Sonuna kadar haklısınız ,hem diğer rahatsızlığın yanında bademcik ameliyatı hastalık bile sayılmaz.Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin

Öncelikle Rabbim şifa versin. Gitme git demem ammmaaaa eş bu yaaaa insan bir yalandan da olsa arar yaaa nolcak arayıp sorunca eşiniz ve ailesi bu konuda çok kırıcı olmuş kendı yerime koydum siz yıne çok çok iyi davranış sergilemişsiniz sen benım karım diyorsa ınsan eşinin hatrına arar sorar ölümlü dünya yaaa ne var sanki

Ohh yarasın iyi yapmışsınüzme hiç kendini. Alt tarafı bademcik ameliyatı. Böbreğini aldırmıyo ya

Haklısın canım benim
çok geçmiş olsun

Aleykümselam.Sonuna kadar haklısınız ,hem diğer rahatsızlığın yanında bademcik ameliyatı hastalık bile sayılmaz.Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin

Aminn Çok sağolun kızlar Rabbim hastası olana şifa versin

Öncelikle geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
Gitmemekle çok haklısınız.
Eşinize de gayet güzel ifade etmişsiniz.
Onlar kırılmasın, üzülmesin, arada kalmasın diye hep bizden gidiyor.

Şuan şoktayım bunca insan ağız birliği yapmış ve kadının kocasını ve ailesini resmen gömmüşsünüz bi de ettiğiniz hakaretler yetmemiş kadıncağızı kendi yaşadıklarınızın hırsınız çıkarırcasına kocasına karşı doldurmuşsunuz...

hakkında konuştuğunuz şey evlilik bayanlar!! hepimiz kocalarımıza kızıyoruz bağırıyoruz sinirleniyoruz ama biraz da kendimize bi bakalım...

ben burada kocayı suçlu buluyorum elbette yanlış davranmış ama başlığı açan arkadaşa sormak istiyorum...

aileniz kanserle mucadele ederken eşinize hiç sitem ettiniz mi?
aileniz için ne kadar üzüldüğünüzü acaba eşinize yeterince yansıtabildiniz mi?
ya da yorgunluklarınızı eşinize yansıtmak yerine kendi içinizde çözüp güçlü mü göründünüz?

anlaşılan kocanız ve ailesi sizin ne kadar zor günler geçirdiğinizi anlamamış olacak. hadi anlamadı diyelim siz içinizde bu kadar biriktirmek yerine keşke o dönemlerde bunu yansıtmış olsaydınız.

evlilikler böyle böyle bitiyor. insanlar kırgınlıklarını yansıtmak yerine içine atıp biriktirip bir anda parlayarak ve çevresine güzel günlerden değil kötü günlerden bahsedip sürekli dolduruşa getirilerek...

dipnot: kocasının kıymetini bilmeden kocasına boşanma davası açmış boşanmış ve sonra geriye dönüp kendi hatalarını anlayıp evliliğini kurtaran bir kadınım...

ben de sizin yerinizde olsaydım gitmezdim ama kocamla kavga etmezdim ailesine kin ve öfke beslemezdim içimde. kendimdeki eksiklik olarak "demek ki kendimi yeterince ifade edememişim benim ailemin kanserle mucadele etmesini bir bademcik ameliyatından daha küçük görmüşler" derdim.

Çok düşünceli yorum yapmışsınız öncelikle bunun için teşekkür ederim.
Eşimin ailesi öyle insanlar ki evlendiğin zaman kız ailesini öldü saymalı. Ama kendi kızlarına gelince herşeyi yapabilir. Küçük bi örnek vermek istiyorum. Kızı annesinin yanında ve bizim yanımızda kocasını yerin dibine sokup çıkarıyor adamı adam yerine koymuyor bağırıp duruyor kayinvalidem müdahale ediyor sen benim kızıma bişey söylemezsin diye . Yeri geldi oğlunu doldurdu oğlu bana vururken gördü gelip ayırmak yerine .boşver o o nun cahilliği dedı. Arayıp aileme gelip beni alın dedim ailem arayıp siz nasıl insanlarsınız diyince benim aileme suç buldular . Kızının mutlu olması için benim ailem sisacaklarmis bana vurmasına kalktı dedi ki benim oğlum haklı .

Ben kendimi yırttım beni aileme göndermez diye eşime aradaki mesafem 2 saat. Beni 15 gün 21 gün de bir gönderdi el gibi görüp geldim ailemi . Bu süreç içinde hiç götürmek bile bi düşüncesi yoktu defalarca kavga ettim onlar benim ailem ne halde olduğumu Görmüyo musun dedim umursamadı. Allaha havale ettim evi tetketmeye kalktım. Beni ailemden mahrum bırakmaya hakkı yoktu . Yine yuvam yıkılmasın dedim sustum . UmursamadılaR ben defalarca aldım karşıma eşimı konuştum ama Umursamadı benden uzaklaştı soğudu. Bana ailemin bu durumuna üzülmem yetmiyormuş gibi hayatı zehir etti .
O kadar doluyum ki zaten eşime hiçbir zaman yar olmadı bana benim üzüntümü paylaşmadı benimle.
Aşırı bencil Br insan . Ben evliliğimi kurtarmanın derdine düşmüşken hiç bir şeyi sorun yapmamaya çalışırken. Ona niye gitmiyoruz buna niye gitmiyoruz un davasını yapıp günlerce konuşmadı hatta aylarca . Evle benimle alakası olmadı. Bir yuva kolay kurulmuyor. Kolay yıkmaMak için sabrediyorum ama artık haklıyım ben de bir insanım gerçekten sinir hastası oldum susup geçmekten.. neyi nasıl anlatayım o kadar çok şey yaşattılar ki bunlar bana . Geçmiş konularımı okuyabilirsiniz

Son düzenleme:
Pislik insanlar. Bence cok az bile yapmişsin.
Asla gitmem...gitmedim ve hala gitmiyorum (ben annemi kanserden kayip etdim. Gelmeyen sormayan insanlari patir patir cikardim hayatimdan...ölülerine bile gitmiyorum)

Kusur

Sen baya filosofik takilmişsin kuzu.

Anasi babasi kanser olan bir insan sitem edip aglamasina gerek yok.

Empati sahibi insan kendiliginden destek verir. Köpekler bile sahinini üzgün görünce sevimlilik yapar.

Konu sahibinin kocasi ve dangalak ailesi insan sifatini hak etmiyor malesef.

Tamam geçmişte ne yaşadığınızı bilmiyorum. size neler kattı neler kaybettirdi bilmiyorum. en azından şunu biliyorum ki,

dik durmayan özgüveni olmayan kendine değer vermeyen kadınlar hep kocası tarafından küçümseniyor ve ailesiyle de görüşmesine izin verilmiyor, söz hakkı da olmuyor ya da derin bi acı yaşadığı zaman destekçisi de olmuyor...

ben de eşime çok kızdım beni sindirdiğini düşündüm ve günlerce uykusuz kaldım acı çektim...

o işler öyle boşanmayla olmuyor maalesef. bugün boşanın hayatınıza alacağınız yeni bir insan da size aynı şekilde davranacak. çünkü siz değişmediğiniz müddetçe karşınıza yine aynı tipler çıkacak.

Siz bi kendinize bakın, özgüveninize, eşinizin ve ailesi karşısındaki duruşunuza ve bi seçim yapın. ya kocanızı boşayın ya da kocanızı avcunuzun içine alın...

ben boşandım bi işe yaramadı. şimdi eşimle ilişkilerimi daha sağlamlaştırmayı deniyorum.

ne mi yapıyorum? kendimi daha çok seviyorum, kendime daha çok zaman ayırıyorum, aileme daha çok değer veriyorum ve o değeri eşimin de vermesini bekliyorum. eşimin ailesine karşı yaklaşımım daha iyimser ve her yaptığım jesti de eşimin görmesini sağlıyorum ve mesaj veriyorum, aynısını senden de bekliyorum diye...

erken kalkıyorum ve eşime güzel sofralar hazırlıyorum kapıyı bakımlı ve mutlu açıyorum. kolyemi takıyorum enerjik olmaya çalışıyorum ve onu olumlu yüklemeye çalışıyorum...

yani haketmiyro diye düşünmeyin, ne olursa olsun hakediyor çünkü çocuklarınızın babası o.

ya bilemiyorum akıl vermek gibi olmasın ben boşanmanın silip atmanın doğru bi seçim olduğunu düşünmüyorum.

siz değişin ve bu evliliğin kahramanı olun. eşinizi avucunuzun içine alın. çocuklarınızı boşanmış bir ailenin mutsuz bireyleri yapmayın...

siz bu satırları yazarken bile içinizde eşinize karşı sevgiyi görüyorum ben. ondan beklentileriniz hala var. ilgi istiyorsunuz ipler kopmamış. bi yerden asılın evi ev yapan yuvayı yuva yapan kadındır. erkekler doğru kadın karşısında oyun hamuru gibidir. siz nasıl isterseniz öyle şekil alırlar.

kocanız "sen benim karımsın karım gibi davran" derken aslında şunu söylemek istemiş, "sen benimsin ve benim istediğim şeyi yapacaksın".

siz de ona sen benim kocamsın benim gibi davranmalısın mesajını vermelisiniz. o gayet kendinden emin duyguları ve kartları açık bir şekilde davranıyor. siz neden onun kadar açık değilsiniz. eminim bu olayları yaşarken eşinizin ailenizle ilgilenmek aklına bile gelmemiştir. çünkü ihtiyacınız var gibi hissetseydi emin olun yapardı.

bu evlilikte duygu eksikliği var, iletişim sorunu var.

çok biliyomuşum gibi düşünmeyin lütfen. insan yaşadığını bilir. yalnızlık şu yaşadığınız sorunlardan daha derin bir acı hissettiriyor emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…