- 26 Mayıs 2022
- 902
- 366
- 53
- 25
- Konu Sahibi alllahvargamyok
Kızlar benim Transferimin 10. Günü bgn daha bişey yokken yengem anlamış anneme söylemiş bgn işte söyle ayağa kalkmasın iş yapmasın felan. Bende kimseye söylemek istemedim bu sefer gizlemek istedim ilkinde öyle hata yaptım yengemler sülaleye duyurmuştu sağolsunlar şimdi ise çok sinirliyim ben söylemeden nasıl anladı ne yapmalıyım onaylamalıymıyım yoksa itirazımı etmeliyim bu sefer kendimce dedim hamilelik olursa ilerki zamanlarda doğal yolla kendiliğinden oldu diyecektim kürtajdan sonra ama endişem şimdi bir yengem öğrenmişse sonra 10 yengeme ulaşıcak 
bu sefer istemiyordum kimsenin duymasını ilkte canım çok yandı kaybedince acıyorlarmış gbi bakıyorlardı şimdide ne olacağım belli değil belki bu seferde ileriye gitmez Bilmiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi akıl verin kızlarım
Sorun eşimden kaynaklı olduklarımızda biliyorlardı da eşim istemiyordu tüp bebek konusunu öğrenmelerini ilkte bütün yanlışı yaptık öğrendiler bende kendimce dedim olsa zaten inanırlardı kürtaj sonrası rahim temizlendi kendiliğinden oldu diyecektim..

Sorun eşimden kaynaklı olduklarımızda biliyorlardı da eşim istemiyordu tüp bebek konusunu öğrenmelerini ilkte bütün yanlışı yaptık öğrendiler bende kendimce dedim olsa zaten inanırlardı kürtaj sonrası rahim temizlendi kendiliğinden oldu diyecektim..