iyi de annen sana gelebilir yani, kaynanam yatiya gelecek detayli temizlik yaptik ne var yani de yalanla bence
manyak midir nedir
ben olsam "sana hakkim helal degil yenge zaten bebegimi kaybettim nasil üzüldüm, ben kendimi toparlamaya calisirken sen olmayan şeyin dedikodusunu yaptin insanlar yine bana bebek soruyor senin yüzünden. agladim ah ettim bilmis ol" derdim:)
biraz da o utansin pisman olsun.
ben kendi hayatimda hic seyime takmamis bile olsam bana ayip edenlere sanki beni cok üzmüş gibi konuşuyorum. ya da misal bir kere biri bana bu nisan dugun surecinde bence gereksiz olan konulara para harcamiyorum diye "o olmadan olmaz, şunu da yap, sacmalama kuafore git mutlaka, cimrilik etme sakın ikinci el alma, bir kere evleniyorsun sakın fotografci tutmamazlik yapma" falan diye
baski yapmisti, beni pintilikle suclamisti. kiza "sen benim cebimde para var mi biliyor musun? belki yol parasi gitmesin diye yürüyecek haldeyim, belki ikiyi uçe denk getirmeye calisiyorum zordayim, belki yok da istemiyorum diyorum. neden insana kendini kötü hissettirecek seyler soyluyorsun?" demistim. oysa hic alakasi yok, fotoğrafci tutmadim ama taylanda gidicez orada kendimiz cekeriz rahat rahat diye dusundum, kasıntı seyleri sevmiyorum. ya da ben zaten kendimi guzel ve özel hissediyorum, ikinci el almisim 3 maasimi vermisim benim umrumda olan seyler degil .
ama kiza oyle dedim cok utandi. hatta icine oturmus sonradan mesajla da ozur diledi

genel olarak hayatta tavrim bu yani.
yerinde olsam yengeye oyle seyler soylerdim ki gece ayip ettim diye vicdan azabindan saga sola doner uyuyamazdi