• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim kızlar akıl verin

Kız ben ilk evlendıgımde 2 senede nişanlı kaldım konuşmadı benle düğünde bıle koluma girip halay cekmıslıgı yok düğün CD de bıle ortalıkta gezıyor hiçbir halayda falan yok gene konusmucaktım kaynana konuşun ayıptır dedı konuştum baktım yok insan degıl hep bır fesatlık peşinde uzak durdum
Aaaaa haspama bak sen konuşmayın onlar evin huzurunu bile bozar

Ay maşallah benimki bana kendisi hamileyken neler yaptı neler ben hamile diye bir şey diyemedim sonra bir şey olurda beni suçlar diye ahım var ona
Allah islah etsin gerçekten nasıl insanlar varya gerçi görümcemle öyleyim bende altı yıldır konuşmuyoruz numarası dahi yok bende eltiyi aratmıyor

Vallahi diğer yengemlere doğal yolla olduğunu söyleyeceğim isterse öğrensinler sonralarda yalancıda çıksam artık umurumda değil 🤷‍♀️ anlamadım bu sefer yeminle kimseye söylemedim ama yine anlaşıldı daha ne yapacam ki ben yasa yengemi tembihleyeceğim söylemesinler diye ama o seçenek aklıma pek yatmıyor
Yalancı çıkamsin.Sen net bir şekilde doğal yoldan olduğunu söyle.Nerden bilecekler tedaviyle olduğunu.

Allah islah etsin gerçekten nasıl insanlar varya gerçi görümcemle öyleyim bende altı yıldır konuşmuyoruz numarası dahi yok bende eltiyi aratmıyor
En iyisi uzak durmak maalesef bizde görüşmüyoruz iki yıllık evliyim bir kere gelmiştir evime öyle söyleyeyim evime dahi almam sınır koymak kadar güzel bir şey yok ne laf ne söz edebiliyorlar

En iyisi uzak durmak maalesef bizde görüşmüyoruz iki yıllık evliyim bir kere gelmiştir evime öyle söyleyeyim evime dahi almam sınır koymak kadar güzel bir şey yok ne laf ne söz edebiliyorlar
Evet ama işte eltim kaynanamın akrabası ona fazla laf ettırmıyor araya eşim giriyor annesine dıyo gelemez bu eve otursun çocuklarına baksın gelıyor bakıyor bızım evde ne var aynısını alıyor gerek yok gelmesin yengem deyınce kaynanam bana ters bakıyor dedim bana ne bakıyorsun oğlun söylüyor ben degıl 🤣🤣

Evet ama işte eltim kaynanamın akrabası ona fazla laf ettırmıyor araya eşim giriyor annesine dıyo gelemez bu eve otursun çocuklarına baksın gelıyor bakıyor bızım evde ne var aynısını alıyor gerek yok gelmesin yengem deyınce kaynanam bana ters bakıyor dedim bana ne bakıyorsun oğlun söylüyor ben degıl 🤣🤣
Ay evet eşlere atmak bazı şeyleri güzel 😂😂 benimkide ben bir şey alacağım dedigim zaman gidip ertesi gün alıyordu veya giydiğim ayakkabının modeline kadar aynısını alıyordu vesaire hoş bir şey aslında kız

Kızlar benim Transferimin 10. Günü bgn daha bişey yokken yengem anlamış anneme söylemiş bgn işte söyle ayağa kalkmasın iş yapmasın felan. Bende kimseye söylemek istemedim bu sefer gizlemek istedim ilkinde öyle hata yaptım yengemler sülaleye duyurmuştu sağolsunlar şimdi ise çok sinirliyim ben söylemeden nasıl anladı ne yapmalıyım onaylamalıymıyım yoksa itirazımı etmeliyim bu sefer kendimce dedim hamilelik olursa ilerki zamanlarda doğal yolla kendiliğinden oldu diyecektim kürtajdan sonra ama endişem şimdi bir yengem öğrenmişse sonra 10 yengeme ulaşıcak 😵‍💫😑 bu sefer istemiyordum kimsenin duymasını ilkte canım çok yandı kaybedince acıyorlarmış gbi bakıyorlardı şimdide ne olacağım belli değil belki bu seferde ileriye gitmez Bilmiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi akıl verin kızlarım🫡
Sorun eşimden kaynaklı olduklarımızda biliyorlardı da eşim istemiyordu tüp bebek konusunu öğrenmelerini ilkte bütün yanlışı yaptık öğrendiler bende kendimce dedim olsa zaten inanırlardı kürtaj sonrası rahim temizlendi kendiliğinden oldu diyecektim.. 🫥
Şu yaşıma kadar tecrübe ettiğim bir şey var ki her işini gizli yapacaksın.Birilerinin duyduğu hiçbir şey ilerlemiyor.Ama gizli tuttukların ilerliyor.Eşimle bir yıl görüşmüştüm annem ve kız kardeşim dışında hiç kimse bilmedi.Üniversite sınavına gizli hazırlanmıştım çünkü insanların sormasından gına gelmişti.Şimdi de tekrar tüp bebek tedavisine başladık annem ve kız kardeşim dışında kimse bilmiyor yine.Görümcem öğrenmek için kırk takla atıyor.Çocuk fikrinden vazgeçtim dedim ona da.Artık soramıyor.Kimse bilmek zorunda değil.Anlatma bence de. Transferin hayırlı olsun canım benim .Hayırla sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🧿

Şu yaşıma kadar tecrübe ettiğim bir şey var ki her işini gizli yapacaksın.Birilerinin duyduğu hiçbir şey ilerlemiyor.Ama gizli tuttukların ilerliyor.Eşimle bir yıl görüşmüştüm annem ve kız kardeşim dışında hiç kimse bilmedi.Üniversite sınavına gizli hazırlanmıştım çünkü insanların sormasından gına gelmişti.Şimdi de tekrar tüp bebek tedavisine başladık annem ve kız kardeşim dışında kimse bilmiyor yine.Görümcem öğrenmek için kırk takla atıyor.Çocuk fikrinden vazgeçtim dedim ona da.Artık soramıyor.Kimse bilmek zorunda değil.Anlatma bence de. Transferin hayırlı olsun canım benim .Hayırla sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🧿
Gerçekten çok doğru bu ne kadar ağızdan ağıza dolaşsa nazar değiyor o iş bozuluyor maallesef

Kıyamam ya sanki erkek çocuk seni cennete götürecek işte cahil kafa ne yapablirsnki Allah ıslah etsin gerçekten bu acılarımızın üstüne böyle konuşmaları yorum yapmaları nefret ediyorum lu herşeyi bilipte hiç bir şeyi bilmeyen insanlardan
Zaten en çokta buna sinir oluyordum rabbım kucağımızı boş bırakmasın ben hıcbır zaman demedim yok oğlum olsun dıye sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın hepimize

İnsanlar ne kadar da üstlerine vazife olmayan konularla ilgileniyorlar hadsiz bir şekilde. Ve nereden anlamış çok saçma. Galiba biraz aileye yakın olunca bu konu zorluyor ben uzakta olduğum için hiç söylemedim kimseye kimseye de anlamadı ama bu süreçte hastaneye git geller çok oluyor yakında yaşıyorsan anlamaları çok normal. Bence sana gelip sormazsa hiçbir şey söyleme gidip de annene de sorunca da annen geçiştirsin eski tedaviyi de tedavi olmuşlardı denediler şimdi saldılar falan desin. İnşallah pozitifi görünce güzel haber verirsin gebeyim diye ama nasıl olduğunu açıklamana gerek yok tedaviyle ve tedavisiz kimseyi ilgilendirmez. Nasıl olduğunu soranlara da dersiniz biz size çocuğu nasıl yaptığınızı sorduk mu diye.

İnsanlar ne kadar da üstlerine vazife olmayan konularla ilgileniyorlar hadsiz bir şekilde. Ve nereden anlamış çok saçma. Galiba biraz aileye yakın olunca bu konu zorluyor ben uzakta olduğum için hiç söylemedim kimseye kimseye de anlamadı ama bu süreçte hastaneye git geller çok oluyor yakında yaşıyorsan anlamaları çok normal. Bence sana gelip sormazsa hiçbir şey söyleme gidip de annene de sorunca da annen geçiştirsin eski tedaviyi de tedavi olmuşlardı denediler şimdi saldılar falan desin. İnşallah pozitifi görünce güzel haber verirsin gebeyim diye ama nasıl olduğunu açıklamana gerek yok tedaviyle ve tedavisiz kimseyi ilgilendirmez. Nasıl olduğunu soranlara da dersiniz biz size çocuğu nasıl yaptığınızı sorduk mu diye.
Hemen söylemesin ama 3 ay gecsın öyle söylesin annenede rica et söylemesin psikolojik olarak etkılenıyorum anne söyleme derse iyi olur 3 ay sonrada adet oluyordum anlamadım ki desin

Zaten en çokta buna sinir oluyordum rabbım kucağımızı boş bırakmasın ben hıcbır zaman demedim yok oğlum olsun dıye sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın hepimize
İnanın ben hep kız evladım olsun diye içimden geçirdim rabbimden bir tane kızı bin tane erkeğe değişmem 🥹💙

Ağzınıza sağlık Cidden yakın oturunca öyle affedersiniz osuruğunuza kadar duyuyorlar anlıyorlar

Back
X