Kizlar merhaba 2 sene once bu zamanlar kaygi bozuklugu surekli hasta olcam korkusu ve hasta olup siddetli agrilarim ve panik atagim vardi ilac kullandim ve doktorum biraktirdi cok sukur iyiyim artik onlar hic yok basim bile agrimaz . Eskiden de sinirliydim cok kalp kirardim istemeden ilac kullaninca bu gecmisti hic sinirlenemiyodum .
Simdi sorunum şu 2 3 aydir çok sinirliyim . Örnek vericem annem benim herseyim kalbini hic kirmak istemem ama bazen cok sinirleniyorum ne dese batiyo . Biraz once dedimki anne kizlar gelcek yarin eve liseden arkadaslarim ne yapsam dedim bana sucuklu yumurta yap patates kizart peynir zeytin yap dedi bende sinirlendim anne evde okadar malzeme var dedim ve anneme bisey diyemesemdi icten ice asiri sisnirlendim bisey soylesem pisman olcam biliyorum . Gecen anne ya cok basim agriyo dedim bana olabilir insaniz alisacaksin dedi hani insan anne sefkati bekliyo anne alisacaksin ne demek insan bi ilac icseydin fln der dedim asiri kinleniyorum sinirim yarim saat gitmiyo . Yada ders calisiyorum babam geliyo konusuyo odaklanamiyorum sinirleniyorum . Onlari cok seviyorum allaha sukurler olsun basimdalar ama bu tur sinirler normalmi tekrar depresyonda olmaktan korkuyorum ??