Cok sinirliyim ozellikle aileme karsi oluyo?

Umutsuzay

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
57
38
3
31
Kizlar merhaba 2 sene once bu zamanlar kaygi bozuklugu surekli hasta olcam korkusu ve hasta olup siddetli agrilarim ve panik atagim vardi ilac kullandim ve doktorum biraktirdi cok sukur iyiyim artik onlar hic yok basim bile agrimaz . Eskiden de sinirliydim cok kalp kirardim istemeden ilac kullaninca bu gecmisti hic sinirlenemiyodum .

Simdi sorunum şu 2 3 aydir çok sinirliyim . Örnek vericem annem benim herseyim kalbini hic kirmak istemem ama bazen cok sinirleniyorum ne dese batiyo . Biraz once dedimki anne kizlar gelcek yarin eve liseden arkadaslarim ne yapsam dedim bana sucuklu yumurta yap patates kizart peynir zeytin yap dedi bende sinirlendim anne evde okadar malzeme var dedim ve anneme bisey diyemesemdi icten ice asiri sisnirlendim bisey soylesem pisman olcam biliyorum . Gecen anne ya cok basim agriyo dedim bana olabilir insaniz alisacaksin dedi hani insan anne sefkati bekliyo anne alisacaksin ne demek insan bi ilac icseydin fln der dedim asiri kinleniyorum sinirim yarim saat gitmiyo . Yada ders calisiyorum babam geliyo konusuyo odaklanamiyorum sinirleniyorum . Onlari cok seviyorum allaha sukurler olsun basimdalar ama bu tur sinirler normalmi tekrar depresyonda olmaktan korkuyorum ??
 
Bence normal onlardan biraz daha şefkat ve ilgi bekliyorsun..demekki kırılıyorsun.annenle konuş içine atma böyle yapıyorsun ben çok üzülüyorum ve daha sonra icselleştiriyorum sen bari daha yumuşak ve şefkatli davran anne de.
 
Aslinda bu aralar iletisimimiz kopuk ben biraz sıkıntılı zamanlar geciriyorum o destek olmaya calisiyo ama anne gozuyle baktigi icin kizgin karsi tarafa daha sert yorumlar yapiyo ve bende kendimi acamiyorum ona karsi
 
Ters cevap verecegine sen git kafanin annenin kucagina koy zaten anlar ve sacinla oynar misal.
 
Öyle yapiyorum sohbet olsun diye uarin misafirim var ne yapiyim dedim sucuklu yumurta dedi ciddi ciddi :)))
Bence normal onlardan biraz daha şefkat ve ilgi bekliyorsun..demekki kırılıyorsun.annenle konuş içine atma böyle yapıyorsun ben çok üzülüyorum ve daha sonra icselleştiriyorum sen bari daha yumuşak ve şefkatli davran anne de.

Ters cevap verecegine sen git kafanin annenin kucagina koy zaten anlar ve sacinla oynar misal.
 
Back
X