Çok sinirliyim yanlış bir şey yapmak istemiyorum yardım edin lütfen...

kesinlikle çok gıcık bir durum ya...ben de neler çektim hatta çok da çektirdim bu konuda.takıntı haline dönüşmez umarım ama sevgilinin üstüne çok gitme derim ben.yapıcağı yoksa da inat yapıp yada bi anlık kızgınlıkla araması bile o yüzsüz hatun kişinin gereksiz yere olaylara dahil olmasına neden olabilir.bence sorununu sevgiline anlat.bundan huzursuz olduğunu belirt.ama bunu güzellikle dile getir.tabiki önlemini al.her zman kontrolü bırakmadan devam et.yani sevgilinin çekincesi olsun senden.çünkü erkekler biz önemsemeyince farketmiyoruz sanıyorlar.hislerine de her zaman güven ;)

:14:Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim ben yarım saat önce kızı msj attım ve o bana geri döndü gayet güzel bir konuşma yaptık bnm yazdığım msja rağmen tüm efendiliğiyle benimle konuştu benim düzgün sorunsuz evlilik yolunda giden bi ilişkim var bn onun bi ilişkisi olduğunu bilmiyordum face ten bana msj attı diyarbakırda olduğumu öğrenmiş nasıl olduğumu sordu daha sonra telefon numaramı istedi dostane bir konuşmamız oldu daha sonra beni o aradı bi ilişkisi oldunu bilseydim böyle olmazdı artık ne cvp yazarım ne de ararsa açarım seni rahatsız edicek hiçbişey olmaz sizin adınıza sevindim mutluluklar diliyorum dedi tabi dünya başıma yıkıldı sonra sevgilime aradım onunla son konuşmamı yaptım söylediklerime tek kelime cevap vermedi sustu benim için kızla konuştuğum an o koca 3 sene kalbimden yok olmuştu zaten ewet ben aldatıldım yalansız bir ilişki yaşıyorum sanarkn aldatıldım... iyikide aramışım evet belki küçüldüm ama en azından kendime olan saygımı yitirmedim herşeyin farkına vardım

sen ii bir insanmışsın ki ciddi adımlar atmadan mutsuzluğuna gideceğin yoldan döndün.Afferim cnm sana.Cesur kız.Zaten evlilik içinde yaşının genç olduğunu düşünüyorum.Bi süre dinlen,keyfine bak,yapamadığın ve yapmak istediğin şeyleri yap.Bol şans:)

cnm gerçeğin bu şekilde olması beni gerçekten çok üzdü. kıza mesaj atarak en doğrusunu yapmışsın. ne kadar kötü olursa olsun gerçeği bilmek en iyisi. İnşallah bundan sonra herşey senin için çok güzel olur.:34:

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim ben yarım saat önce kızı msj attım ve o bana geri döndü gayet güzel bir konuşma yaptık bnm yazdığım msja rağmen tüm efendiliğiyle benimle konuştu benim düzgün sorunsuz evlilik yolunda giden bi ilişkim var bn onun bi ilişkisi olduğunu bilmiyordum face ten bana msj attı diyarbakırda olduğumu öğrenmiş nasıl olduğumu sordu daha sonra telefon numaramı istedi dostane bir konuşmamız oldu daha sonra beni o aradı bi ilişkisi oldunu bilseydim böyle olmazdı artık ne cvp yazarım ne de ararsa açarım seni rahatsız edicek hiçbişey olmaz sizin adınıza sevindim mutluluklar diliyorum dedi tabi dünya başıma yıkıldı sonra sevgilime aradım onunla son konuşmamı yaptım söylediklerime tek kelime cevap vermedi sustu benim için kızla konuştuğum an o koca 3 sene kalbimden yok olmuştu zaten ewet ben aldatıldım yalansız bir ilişki yaşıyorum sanarkn aldatıldım... iyikide aramışım evet belki küçüldüm ama en azından kendime olan saygımı yitirmedim herşeyin farkına vardım

Çok üzüldümmm:59:
Karşındaki seni hiç hak etmeyen bi insanmışş....
Şükret ki evlenmeden farkına vardın bunun... Geçmiş olsunn...:59:

tşk ederim kızlar evet çok geç olmadan döndüm ama kolay değil atlatmam onun bana sevgisine ilgisine arkadşlarım imrenerek bakardı bana her durumda destek olurdu fedakardı ama bana ve düşüncelerime saygısı yoktu hep kendi bildiğini yapardı bn düzelir dedim mücadele ettim ama anlattğm gbi daaha büyük sorunlarla karşıma çıktı ve ben bana söylediği yalanları bni aldattığını bildiğimi kızla konuştuğumu söyledim tek kelime etmedi ve snrada geri aramadı kendini zeki sanıyo affediceğimi düşünüyo biliyorm biraz zaman geçsin siiniri yatışsın diyo ama farkına varıcak katii bi şekilde bu ilişkinin bittiğini saolsun dün canm arkadşm yanmdaydı bana destek oldu toparlanmam zaman alıcak:14:

canım gerçekten çok geçmiş olsun bende aynılarını yaşadım 3 yıllık ilişkimde hep birşeylerini yakalardım ama konduramazzdım ama ne yazıkki hep doğruydu ve dün sevgilim bana arkadaşım diye yutturduğu biriyle birlikte olduğunu duydum çok acıı sen atlatabildin mi

Back
X