- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Her ne olursa olsun bunları dedirtecek şeyler yaptılar maalesef. Bir insanın evi özelidir. Ben kendi annemi babamı bile hazırlıksız sokmak istemem kimse gelmiyor diye rahattım bir de diyebilirdi önden evi bir kolaçan edebilirdi. Korktuğunu da sanmıyorum eşimin sadece düşüncesizliği canımı sıktıBen evdeyken bile gelmesin dediğiniz için haber vermemiş olabilir mi?
Kv senin evde olmamanı fırsat bilmiş eşinde nolcak anacım evimi görsün demişKızlar direk konuya geçiyorum.
Kv kp ile küstüm 7 aydır şimdi barıştık ama evimizi hiç görmediler kiraya çıkmıştık. Zaten hastalık gibi durum olmadığı sürece gelemezler evime yüzleri Yok. Bizde sık gitmiyoruz. Sinirlendiğim mevzu şu ki eşim ben annemlerdeyken annesini eve sokmuş kendinin işi varmış onu da getirmiş. Ben bunu sorunca öğrendim deliye döndüm. Sonuçta ben kimse gelmiyor diye özel eşyalarım iç çamaşırlarım olsun ortadaydı. Bana bir ev müsait mi diye sorması gerekmez miydi? Kaldı ki ben evdeyken bile ailesinin gelmesini istemediğimi söyledim. Kv şahısı lafçıdır açık arar bir de.
Hamileyim evimde çok temiz değildi konuşmuştur arkamdan açık da aramıştır evde iyice
Tepkimde haksız mıyım?
Eşimin ailesi haksız küslük olayında eşimde biliyor kendisi de mesafe koymayı kabul etmişti bunu da söyleyeyim. Çok sinir oldum çok atamam içimden bu olayı
Resmen eve girdiğini hissettim doğru da çıktı of of
Yeni yıkayıp tele sermiştim gecelik iç çamaşırı felan vardı ortalık derken öyle yaniEve girmesinden çok evi o halde gormesine kizmişsiniz. Kendiniz kvye gidebiliyorken, kvyi evinize sokmamaniz ne alaka? Evinize sokmadiginiz insanin, sizde evine gitmeyin bi zahmet sık olmasa bile. Şu durumda girmesi çok yadirganmaz.
Bizede pek misafir gelmez. Arada bir gelir o da haberli olur ama hiç iç camasirlarim, özel esyalarim ortalarda gezmiyor. Hele ki biyere gidiyorsam evde olmayacaksam şöyle bir ustunden toplarız eşimle.
Ortalık derken yeni yıkanmıştı salonda çamaşır telinde asılıydıKayınvalideden bağımsız olarak sormak istiyorum iç çamaşırlarının ortalıkta ne işi var? Ne zaman böyle konular okusak bir iç çamaşırlarım ortadaydı konusu alıyor yürüyor.
İç çamaşırı çekmecede durmalıdır ortalık yerde değil. Başka ani bir şey de olabilir ne gerek var hazırlıksız yakalanmaya?
Eve girmesini istememe sebebim eşime cool ile birleşirsen ve evini ayırırsan evine adımımızı atmayız demeleriydi. İç çamaşırlarımda yeni yıkandığı için çamaşır teline asıp gitmiştimNe yaşadıysanız yaşadınız bilemem ancak o kadın eşinizin annesi. Ananızı babanızı mı öldürdü ne yaptı bedir bu öfke bu kin. Siz yokken girmiş size görünmemiş daha ne yapsın kadın. Oğlunun evine bile gizli saklı giriyor yazık. Zaten iç çamaşarı olayı tamamen saçmalık kusura bakmayın. Ortalıkta ne işi var onların.
Büyütmedim zaten haklısınız sadece uygun bir dille eşime anlattım o da beni haklı bulduEv sadece sizin değil. Siz varken de davetsiz bir şekilde gelmiş, annesini tutup getirmiş. Büyütecek bir şey göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?