• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

nefesayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
26
2
1
38
Bayanlar Ben cok sinirli 've çok asabi biriyim ne yapacamı bilmiyorum herşeye atarlı davranıyorum Sakin olamiyirum bianda patliyorum

Vallaha bende oyleydim. Simdi ki patronumda cok uysal sakin kedi gibi. Bana öğretti sakin kalmayı:) bazen bende de ipler kopuyor ama bayağı azalttim.

Psikiyatriste gidip terapi görmeyi denediniz mi? Deneyin. Eşinizin yıllar önceki eski sevgilisi konusunda saplantınız olduğunu da anlatın. Bu şekilde kendinize zarar veriyorsunuz.

Yesillik , deniz ve gunes birde yaninda cikolata sewerseniz.bunlar beni mutlu ediyor. Birde sukretmet. Yani sakinlestiriyor. Evlimisiniz ?

• Beğen
Reactions: KV_
Derin derin nefes al ver sinirlendigin zaman. Nickin de nefes zaten :)

Denemediğim şey kalmadı doktorada gittim kullandigım haplar bende kilo yaptı hayatım temelli asabileşti hapı kullansam bidert kullanmasam bidert çaresi varmı yokmu hiç bilemez hale geldim artık

Denemediğim şey kalmadı doktorada gittim kullandigım haplar bende kilo yaptı hayatım temelli asabileşti hapı kullansam bidert kullanmasam bidert çaresi varmı yokmu hiç bilemez hale geldim artık
Nasıl bir doktora gittin canım. Senin sinirlenme nedenini bulabildi mi mesela. Şu şu nedenden dolayı bunu yaşıyorsun dedimi. Eger demediyse verdiği ilaçları kullanarak vücuduna yazık etmissin

Bende çok sinirli biriyim... Dra gitmek değilde sinirimi,ziplatan insanları hayatımdan çıkarmak doğru bir karar olacak...

Herşeye kızıyorum aldığım haplarda fayda etmedi tamtersi kiloaldım
Bak buna bende kızıyorum :) ilaç niye kilo yapıyor ya :) o yüzden değiştirdi doktorum ,baskilarima daha fazla dayanamadı. İnsanın birde bu yüzden sinirleri bozuluyor .mevcut problemler yetmezmiş gibi ..yalnız bu kadar sinir normal değil . Şimdi ne desem bana da atarlanacaksin :) ama ilaç yada işinde iyi bir uzman bu durumun üstesinden gelmene yardımcı olur .

Bayanlar Ben cok sinirli 've çok asabi biriyim ne yapacamı bilmiyorum herşeye atarlı davranıyorum Sakin olamiyirum bianda patliyorum
Sinirlenmeye başladığını hissettiğin anda kaşlarını var gücünle kaldırabildiğin kadar yukarı kaldırıp öyle kal 10 dan geriye doğru yavaşça say, kaşlarını bırakma 5-10 dakika o şekilde durmaya çalış.. Bi süre sonra sinirinin hafiflediğini hissediceksin.. Mimiklerin beynine sinyal gönderiyo bu şekilde ;)

Boks gibi bir spor yapabilirsiniz. Icinizdeki negatif duyguları uzaklastirmanizi sağlar.

Back
X