- 19 Mayıs 2020
- 48.348
- 217.800
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Milletin olgunlaşma ve büyüme seviyesini.Tani
L
Neyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milletin olgunlaşma ve büyüme seviyesini.Tani
L
Neyi
Saygı denen birsey olmali.ben 43 yasindayim.Milletin olgunlaşma ve büyüme seviyesini.
Karşındakinin yaşını nereden biliyorsun ve yaşı büyük olanın saygı duymaktan muaf olacağını sana kim söyledi?Saygı denen birsey olmali.ben 43 yasindayim.
Bana göre saygı hak edilen bir şey mesela hanımefendi benden önce doğdu diye kimseye körü körüne aaaa benden yaşı büyük diye saygı duyamam.Saygı denen birsey olmali.ben 43 yasindayim.
Yoo niye çelişeyim. Ben burada ne arıyorum demedim. Siz konu açıp, bundan size ne dediniz.O zaman neden konumdqsin.kendjnle celisme
+1Bana göre saygı hak edilen bir şey mesela hanımefendi benden önce doğdu diye kimseye körü körüne aaaa benden yaşı büyük diye saygı duyamam.
Babanız da eski eşinizden büyüktü ama babanızı dövdüğünde babam da haketmişti dediniz
Ha ha haYoo niye çelişeyim. Ben burada ne arıyorum demedim. Siz konu açıp, bundan size ne dediniz.
Çelişki deyince önünüzde eğilirim. Bence bu noktada kimse elinize su dökemez.
HayirPamukpamuk44 parayı verdiniz mi?
Karşınızda ayna var sanırım. Anca ona hahaha denir çünkü.Ha ha ha
Kimse söylemedi o ne beKarşındakinin yaşını nereden biliyorsun ve yaşı büyük olanın saygı duymaktan muaf olacağını sana kim söyledi?
Yaşını belirterek saygı talep ettin. Ama saygısızlık diye belirttiğin şeyi sen de başkasına yapıyorsun.Kimse söylemedi o ne be
AslaYaşını belirterek saygı talep ettin. Ama saygısızlık diye belirttiğin şeyi sen de başkasına yapıyorsun.