• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Saygı denen birsey olmali.ben 43 yasindayim.
Bana göre saygı hak edilen bir şey mesela hanımefendi benden önce doğdu diye kimseye körü körüne aaaa benden yaşı büyük diye saygı duyamam.
Babanız da eski eşinizden büyüktü ama babanızı dövdüğünde babam da haketmişti dediniz

Yok artik.adam parayi vermessen dugun haberimi mi alirsin dedi.hem eski eşin hem cocuk var.Valla ne yazacami bile saairdim.

Bana göre saygı hak edilen bir şey mesela hanımefendi benden önce doğdu diye kimseye körü körüne aaaa benden yaşı büyük diye saygı duyamam.
Babanız da eski eşinizden büyüktü ama babanızı dövdüğünde babam da haketmişti dediniz
+1
👏👏👏👏

Valla masallah elinden de hic bir is gelmiyor pamuk 😂😂
Ne cocuguna ana olabilmissin
Ne dogru duzgun devlet adina calisan memur olabilmissin.
Ne evlat olabilmissin.
Bir insanin hic mi seveni olmaz ? :))
Burada bile yok.
O kadar antipatik bir insansin ve yorucusun ki.
Mesela kurumda senden hazzetmeyen mudurlerine ve is arkadaslarina cok buyuk hak verip saygi duyuyorum.
Gercekten nasil desem bu dunyada ise yaramayan ve anca sorundan ibaret olan uc insan say deseler birisi sen olursun.
Evladina da yazik mesela.
Akil ve muhakeme konusunda yetersiz bir annesi var.
Hatta eski esinin bile ara ara alay konusu haline getirdigi bir insan tipine donusmussun.
Adam iyi geyigini geciyor.
Sonra da sevgilisiyle tatile gidiyor 😁

Back
X