- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
Cahille başetmeyen anlamaz, ömrüm çürüdü benim kv ye laf anlatacam diye. Çekmeyen anlamaz arkadaşım görüyorsun. Benim gerdek gecesi otele gelen kv ye ne laf anlatacan mesela. Buradakiler buna da şaşırmayacak demek ki, aa ne var canım aranıza alıp yatsaydınız diyecekler demek ki. Cahil insan, saygısızdır, 1 günlük iftar için gelinine oğluna yemeği zehir etmez, kötü olmayı göze almaz, evladı için susar, gelinim hazır yesin nolacak der. Benim annem fır dönüyor eşimin etrafında, o yemiyor diye bütün yemekler soğansız, salatası ayrı, eşim 5 dakka kala gidiyor iftara, biz öldürelim adamı o zaman. Nasıl bir toplum olduk ya, kadın kadını düşünemez olmuş, sen bırak balayını yaşa benim gibi bu cahiller yüzünden cinsellikten soğuyup vajinusmus açma başına, 2 haftalık evliyken onun bunun elini öpmeye götürdüler hala yediğim lafları hatırlayınca gözüm dönüyor, be gerek vardı?!! Kendi kızlarının başına gelir inşallah
Kadın kadını düşünmez olmuş deyip aynı şey kendi kızlarının başına gelir inşallah demeniz...
Bu ne samimiyetsizlik.
Siz başka kadını düşünmeyin, beddua edin. Ama size gelince ben kadınım kadınlar beni düşünsün diye ağlayın.
Kendi içinizde çelişiyorsunuz