Çok sinirliyim

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Selam
Benim gibi uyuyamamış var mı bilmiyorum ama bu saatte paylaşacak kimsem yoktu.
Benim 4.5 yıllık sevgilim 2 aydır yurtdışında. Bugün arkadaşları ile yaşadığı şehirden başka bir şehre geziye gitti. Bu arada ingiltere 3 saat geride bizden. Neyse .. moralim oldukça bozuktu ailevi sebeplerden dolayı. Bir-kac birşey konuştuk o yaşadığı şehre dönecekti ve ben çok moralim bozuk olduğunu belirten bir mesaj attım ve iyi geceler diledim saat 1de. Kendisi bu mesajimi hiç okumamış fakat whatsappa girmişti saat 3 gibi. Bu arada yaşadıkları şehre dönünce bi yerlerde oturmak istiyorlardı. Normalde nerede olduğumuzu birbirimize mutlaka bildiririz. Ve eve gelince birbirimize haber veririz.
Kendisi nereye oturduğunu veya eve gittiğini bildiren bir mesaj atmamıştı. 1 saat önce uyandım ve kendisine mesaj attım görmedi birkaç kez aradım. Açmadı. Daha sonra kendisi 04.22 gibi çok özür dilerim uyuyordum yarın sana kendimi affettireceğim diye bir mesaj attı. Dakikasında telefonunu aç diyerek aradım ve açmadı. Mesajimi da görmedi.
Ve sinirden çıldırmak üzereyim.
Dakikasında cevap atıp aradım nasıl görmez? Ve diğer mesaj ve aramalarını görebiliyor ise uyanınca aradığımı nasıl görmez ?
Bugüne kadar ufacık bir şüphem dahi olmadı. Daha bugün dedim fotoğrafına bakıp. Çok güveniyorum böyle bir insan bana hata yapmaz diye.
Ama sizin de içinize az da olsa kurt düşmez miydi arkadaşlar soruyorum.

Selam
Benim gibi uyuyamamış var mı bilmiyorum ama bu saatte paylaşacak kimsem yoktu.
Benim 4.5 yıllık sevgilim 2 aydır yurtdışında. Bugün arkadaşları ile yaşadığı şehirden başka bir şehre geziye gitti. Bu arada ingiltere 3 saat geride bizden. Neyse .. moralim oldukça bozuktu ailevi sebeplerden dolayı. Bir-kac birşey konuştuk o yaşadığı şehre dönecekti ve ben çok moralim bozuk olduğunu belirten bir mesaj attım ve iyi geceler diledim saat 1de. Kendisi bu mesajimi hiç okumamış fakat whatsappa girmişti saat 3 gibi. Bu arada yaşadıkları şehre dönünce bi yerlerde oturmak istiyorlardı. Normalde nerede olduğumuzu birbirimize mutlaka bildiririz. Ve eve gelince birbirimize haber veririz.
Kendisi nereye oturduğunu veya eve gittiğini bildiren bir mesaj atmamıştı. 1 saat önce uyandım ve kendisine mesaj attım görmedi birkaç kez aradım. Açmadı. Daha sonra kendisi 04.22 gibi çok özür dilerim uyuyordum yarın sana kendimi affettireceğim diye bir mesaj attı. Dakikasında telefonunu aç diyerek aradım ve açmadı. Mesajimi da görmedi.
Ve sinirden çıldırmak üzereyim.
Dakikasında cevap atıp aradım nasıl görmez? Ve diğer mesaj ve aramalarını görebiliyor ise uyanınca aradığımı nasıl görmez ?
Bugüne kadar ufacık bir şüphem dahi olmadı. Daha bugün dedim fotoğrafına bakıp. Çok güveniyorum böyle bir insan bana hata yapmaz diye.
Ama sizin de içinize az da olsa kurt düşmez miydi arkadaşlar soruyorum.
sana mesaj attığı an ekranı kitleyip yastığın altına geri koyarsa, sessizde olan bi telefonu istediğin kadar ara görmez
gereksiz kuşkulanıyorsun yorum yapacak bişey bile bulamadım

Uyumuştur belki.ben uyuyorum bazen asla duymam sessizdeki telefonu yanımdaysa bile.o yorgunlukla sizle tartışmaya mecali yoktur açmak istememiştir.bu kadar üstelemek beni bunaltırdı.uzak ilişkide rutin dışına çıkınca birşey olmuş olabilir mi?cevabı evet ama bu sadece bir ihtimal iyice anlayıp dinlemeden bu kadar yükselmeyin.

Tedirginliginizi cok iyi anladim hissettim taa buradan.
Aciklama yapmasini nazikce isteyip şoyle bir analiz edin . Zaten kesin anlarsiniz ne oldugunu. Bedeninize yazik uyumamissiniz.

Adam gayet kibar sizde moraliniz bozuk olduğu için ilgi aradınız,,,bence zorlamayın artık aranızı bozacak işlere kalkışmayın...yoksa bu adamı havada karada kaparlar...

sakin ol..
uyandığında yapacağı açıklamayı bekle..
zaten açıklamanın inandiriciligina göre karar verirsin..
Arkadaşının profiline gizliden baktım 8 saat önce bar gibi bi yerdeymiş muhtemelen sevgilim de ordaydı ve biz gece kulübüne gitmeme konusunda anlaşmıştık. Ben yazdığımda muhtemelen ordaydı

Bu sebepten bitirmek için bahane arayacaksa güle güle. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Öyle düşünüyorsanız bu tavırlar neden?
O zaman neden bu kadar sıkboğaz ediyorsunuz adamı?
Böyle düşünüyorsanız rahat olun biraz hem size hem adama yazık.

Açıklama yapma şeklinden masum olmadığı belli oluyor. Ancak size yazacağım demiş daha fazla üzerine gitmeseniz mi ? Gece klubune gitmemesi için anlaşmışsınız adam gitmek istiyor siz kısıtlamışsınız güveniyorsanız neden kısıtladınız. Muhtemelen kizmamaniz için gittiğini söylemedi. Kısıtlama olmasaydı söyleyecekti.

Back
X