Çok Sinirliyim!

İyi yapmışsın kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Hoşt sanane be sen mi veriyosun yediğim rızkın parasını deseydiniz . Bana sınır geliyor bu tipler yüzünden ya . Sizde ne diye bu öküze cvp veriyosunuz tüm suç yine sizin 3 haftadır suçlar hep sizde su adama yes no bile yazmayin ya

hala barışmak istiyorsun bence .
bu mesajda ne demek istemiş , sizce umut var mı diye soramamışsın gibi ...

olmayınca olmuyor ... böyle cılkı çıkan ilişkiler mutlaka azdaha ilerlese bile patlak vercek .
aynı durumu yaşadım . hala yaşıyorum . üzücü . umarım çıkar ve kurtuluruuz bu durumdan

Bitmemis hicbir sey.. Sacini da ona gostermek istemissin kusura bakma kendine karşı dürüst ol. Engelle her yerden ya da hesaplarini kapat ki ciddiyetine inanalim. Dönsün gelsin kafasindasin hala.

cevap bile verme, delirsin.
o gidince senin de biteceğini düşünüyordu, baktı ki hayatına gayet güzel devam ediyorsun, çıldırdı.
ben olsam cevap bile vermem, daha da güzel resimlerimi paylaşırım. sil her yerden engellemeye bile değmez.
fazla havalandırmışsın.

Aklınca laf ediyor, sonra iyi niyete yatıp manipülasyona kalkıyor. Yeme bunları. O kendine yedirememiş keyifli olmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…