Çok sinirliyim

Aman Allahim su cevaba bak ya. Yurtdisinda benzer bir iste calisiyorum. Bu duruma zaten dusmem de.. dussem ozur dileye dileye evet haklisin sana haksizlik oluyor. Bu is donusumlu olmali der sefim. Ozur icin de 5-10 euro luk hediye ceki verir. Gonlumu yaptigindan emin olmadan pesimi birakmaz.
insanimizin hic degeri yok ya.

bir ust merciiye yazin bun

Aman Allahim su cevaba bak ya. Yurtdisinda benzer bir iste calisiyorum. Bu duruma zaten dusmem de.. dussem ozur dileye dileye evet haklisin sana haksizlik oluyor. Bu is donusumlu olmali der sefim. Ozur icin de 5-10 euro luk hediye ceki verir. Gonlumu yaptigindan emin olmadan pesimi birakmaz.
insanimizin hic degeri yok ya.

bir ust merciiye yazin bunu.
Aynen burda hiç değer yok çalışana ben kızı kasaya çağırdım kasaya biraz bakar mısın bende diğer işleri yapayım dedim hemen yetiştirmiş sorumlusu sorumlu geldi yanına bende mağaza içine vikmak için çağırdım dedim sen kasada kal deyip gitti ve inanın yeni eleman doğru düzgün bişey bile yapamıyor. Bende inat yapıp hiç birine yardım etmeyip uzak duruyorum.

Bende iş yerinde en yoğun vatandaşın olduğu yerde çalışıyorum hemde 4 yıldır.Diğer birimdekiler bana göre daha rahat her sene yerim değişir diye bekliyorum ama nafile.Kafaya taktımmı daha sinirli ve kırıcı oluyorum o yüzden artık düşünmemeye takmamaya ve bu sürecin illaki bir gün tersine döneceğini düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Yoksa gene bana zarar bence sende öyle yap.

Bende iş yerinde en yoğun vatandaşın olduğu yerde çalışıyorum hemde 4 yıldır.Diğer birimdekiler bana göre daha rahat her sene yerim değişir diye bekliyorum ama nafile.Kafaya taktımmı daha sinirli ve kırıcı oluyorum o yüzden artık düşünmemeye takmamaya ve bu sürecin illaki bir gün tersine döneceğini düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Yoksa gene bana zarar bence sende öyle yap.
Teşekkür ederim cevabin öyle yapmaya caliscam

o zaman herşeyi göze alıp , daha dibe vuramam diyerek daha büyük oynayacaksınız.
Arti bolge sorumlusunun akrabasi olmasi daha iyi senin icin sana haksizlik edildigini dusunuyorsan merkeze bildirecegim senide bolge sorumlusunuda de. Seni kayiriyorki sen boyle adaletsiz davranabiliyorsun diyebilirsn0

İş konusunda sizi pasif görüyor olduğu için sürekli kasada kalıyor olabilirsiniz. Benimde market geçmişim var. Genelde en son işe giren personeli hep kasaya kitliyorlar. Evet hiç adil olmuyor...

Tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. Kasa, mal indirmekten daha kolay değil midir?

Olu

Yapar ..yüksek duzeydekiler elamanin sözüne pek tabir etmezler birbirlerini kollarlar hiç yoktan aran bozulur.. sessiz kal ihtiyacın varmış. iş ara o arada bulduğun zaman da çık yada bu şekilde yaparsanız cikicam de ..
Çıkışını istediğimde zor ikna etmişlerdi beni sonra magazami değiştirip 6ay sonra tekrar buraya verdiler.

Selam kizlar ben şok ta çalışıyorum.beni sürekli kasaya atıyorlar nefret ediyor kasadan gelen musteriyle hep ben muhattap oluyom. Geri kalanlar arkada hem mal atıyor hemde kendi aralarinda muhabet edip eğleniyorlar.magazadaki bütün işleri bildiğim halde benden sonra gelen kızı yanlarına aldılar.bu durumdan artık bıktım.cok mutsuz calisiyom bu yüzden değiştirmeli kasaya geçsek hiç problem yapmam.ama sadece ben gecinde bu sefer sinir yapıyorum. Sorumlumuz hep bna geç diyor sizce ne yapmalıyım?
müdürünle konuş anlat derdini sırayla geçin

Selam kizlar ben şok ta çalışıyorum.beni sürekli kasaya atıyorlar nefret ediyor kasadan gelen musteriyle hep ben muhattap oluyom. Geri kalanlar arkada hem mal atıyor hemde kendi aralarinda muhabet edip eğleniyorlar.magazadaki bütün işleri bildiğim halde benden sonra gelen kızı yanlarına aldılar.bu durumdan artık bıktım.cok mutsuz calisiyom bu yüzden değiştirmeli kasaya geçsek hiç problem yapmam.ama sadece ben gecinde bu sefer sinir yapıyorum. Sorumlumuz hep bna geç diyor sizce ne yapmalıyım?
müdürünle konuştun mu?

Tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. Kasa, mal indirmekten daha kolay değil midir?
Benim çalıştığım markette kasada sandalye vb bulundurmak yasak. Ayakta çalışıyorsun. Tüm gün ayakta olmak nerede, mal atarken aktif olmak pek yormuyor insanı. Herşey dönüşümlü olsa daha güzel geçiyor. Ki konu sahibinin de dediği gibi, kasada pek aktif görmüyorlar sizi bu yüzden yükselme durumlarında arka planda kalıyor kisi.

Arkada mal atmak daha zor değil mi
Ben olsam kasanın tadını cıkarırdım

Back
X