Çok sinirliyim...

Kesinlikle bu olayin pesini birakmayin...her zaman gözünüzün kizinizda oldugnu hissettirin okula...yine gidin ve konussun bu sefer biraz daha sert bir dil ile uyarin...daha dikkatli olmalarini söyleyin..bir daha olursa mecburen sikayetde bulunmam gerekiyor deyin..:kahve:

Kizinizda sakin sessiz kalma...böyle birseyde hemen ögretmenine git ve söyle deyin...yazik ya...böyle böyle okuldan soguyacak....

evet okuldan soğumasından korkuyorum artık inşallah çocuğun anneside fark etsede bu endişemi biraz daha dikkatli olsa

kızıma ilk yaptığında anlattım annecim bak XXXX hastaymış biraz yanlışlık yapmış demiştim ama 2.kez yaptığında bu seferde kızım hasta diye sesini çıkarıp yardım bile istememiş.......

ay canım kıyamam yaa..

herkes aynı şeyi söylemiş bu kesinlikle öğretmenlerinin suçu.. nasıl bir dilden anlayacaklarsa onlarla konuşun...

sizi anlaıyorum çok haklısınız evladınızı düşüneceksiniz tabiki de.
burada bana göre suçlu olan çocuk değil; oradaki öğretmen, çocuğun annesi veya hangi görevli varsa o.
sonuçta parmak izi çıkması 1 saniyelik bir olay değildir.
gene bir süre rahatsız olan çocuğun eli sizin çocuğunuzun gırtlağında kalmıştır ki iz çıksın.
okul yönetimiyle görüşüp, o çocuk için gereken gözetimin sağlanmadığını belirtin.

ben de 2 tane bu tarz rahatsızlığı olan yeğenim olduğu için normal çocuklarla birlikte olmalarının önemini biliyorum.
ama mutlaka, kesinlikle göz bile kırpmadan ilgilenilmek şartıyla.
çünkü bu çocuklar sevgilerini ya da oyun oynama isteklerini normal çocuklar gibi gösteremeyip zarar verebiliyolar.

Esmeralda yine son noktayı koymuş sağolsunalkisalkisalkis

Siz elbetteki haklısınız. Ama arkadaşlarında dediği gibi kabahat çocukta değilki, farkında olsa zaten yapmaz. Kabahat öğretmende veya gözetmen olan annede. Onlarla konuşmayı deneyin.

Ayrıca belirtmek istediğim Özel durumdaki çocukların ayrı sınıflarda olması fikri çok itici geliyor bana. Karışık olmaları onlar için o kadar önemliki.

Esmeralda yine son noktayı koymuş sağolsunalkisalkisalkis

Siz elbetteki haklısınız. Ama arkadaşlarında dediği gibi kabahat çocukta değilki, farkında olsa zaten yapmaz. Kabahat öğretmende veya gözetmen olan annede. Onlarla konuşmayı deneyin.

Ayrıca belirtmek istediğim Özel durumdaki çocukların ayrı sınıflarda olması fikri çok itici geliyor bana. Karışık olmaları onlar için o kadar önemliki.

önemli tabikide bence de annede bitiyor herşey....

çocuğa anlayışım sonsuz olurda annesine göztmenine ne diyeceksin sende hiç terddütsüz sert bir şekilde konuş o çocuğa anlayış göstermeyen akılsızdır zatende çocuğa laf söyleyen kim o rahatszısa seninkide savunmasız cnm benim öğretmenler gzetmenler işini yapsın yada kızını sadece özel bir anaokuluna gönder

kızmakta sinirlenmekte haklısınız. bu çocukların ayrı olması gerekmiyor mu demişsiniz bence ayrı olmamaları gerekiyor . burda suçlu var evet ama annesi öğretmeni sorumlu kim ise odur suçlu olan. gerekli kişilerle konuşun ama o çocuğa kızmayın noolur allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin .

kızmakta sinirlenmekte haklısınız. bu çocukların ayrı olması gerekmiyor mu demişsiniz bence ayrı olmamaları gerekiyor . burda suçlu var evet ama annesi öğretmeni sorumlu kim ise odur suçlu olan. gerekli kişilerle konuşun ama o çocuğa kızmayın noolur allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin .

canımsın çocuğa kızarmıyım hiç öyle bir hakkım yok zaten ben sadece annesinin rahatlığına ve dikkat etmemesine üzülüyorum.......

gerçekten çok üzücü bi durum annesinin rahatlığı ve öğretmeninin dikkatsizliğidir bu..

orda ufacık çocuklar emanet ediliyor bu nasıl bir şeydir ya hemde 2 kez iz kalıcak kadar

ciddi şekilde konuşun bi daha tekrarlanısa şikayet ediceğinizi söyleyin.çocuğun bi suçu yok tabi ki.

yalnız çok çok dikkat edilmesi gerekiyor umarım en kısa zmanda yoluna girer..

gerçekten çok üzücü bi durum annesinin rahatlığı ve öğretmeninin dikkatsizliğidir bu..

orda ufacık çocuklar emanet ediliyor bu nasıl bir şeydir ya hemde 2 kez iz kalıcak kadar

ciddi şekilde konuşun bi daha tekrarlanısa şikayet ediceğinizi söyleyin.çocuğun bi suçu yok tabi ki.

yalnız çok çok dikkat edilmesi gerekiyor umarım en kısa zmanda yoluna girer..

inşallah arkadaşım inşallah...........

günaydın arkadaşlar kızımın okulundan şimdi geldim...ama sadece öğretmeni ve müdüre hanımla görüşebildim...çocuk okula gelmedi tabiki anneside......kızımın öğretmeni gerçekten çok üzgün ben okula gelmek istemiyo artık deyince yazık kadıncağız sude gelmezse ben ölmem lazım dedi ben üzüldüm ama ....bu çocuk kızımı mimlemiş kimseyi görmeyince koridorda gidiyomuş annesi hanım nerde allah bilir tabi o sıra...........neyse ben gene allahıma sığınıyorum ve çocuklarımız için onları hep her konuda esirgemesi için dua ediyorum...........

ve korktuğum başıma geldi arkadaşlar kızım okula gitmek istemiyo .........ve her sabah ağlıyo.........

Back
X