Çok sinirliyim !

canım sana şimdi fizyolojik bişeyi söylicem.
bebek ne kadar çok emerse o kadar çok sütün gelir
dolayısıyla ne kadar mama verirsen o kadar doyar ve az emer. böylece daha az sütün olur.
süt gelmesi psikolojiyle çok alakalı.
bol su iç ve kendini yetersiz hissetme.
her annede olur o korku acaba yetmicek mi diye ama buna inanma
sütün emin ol yetiyordur bu korku yersiz.
ayrıca anne sütü kadar iyi bir besin yok bunu sakın unutma
ıLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ VERMELıSıN su bile verme
doktoruna kontrolüne götür o kilo takiplerinden sütünün yeterli olup olmadığını anlar canım
sakın kafana göre mama kullanma.
şimdi bırak mamayı ve bebişine o en kutsal içeceği sun :)

1anne sütünün yetip yetmediğini gayet rahat anlar çocuk aglıyo susmuyo sürekli meme istiyosa o annenin sütü yetersizdir doktorda böyle söylüyo zaten ve sıktıgındada iyi gelmiyosa yapcak bişi yoktur mama takviyesi yapılır

çocuğun sürekli ağlaması başka şeylerinde göstergesi olabilir.malum bebekler vara yoğa ağlar.konuşamadıkları için her sıkıntılarını ağlayarak anlatmaya çalışırlar.hemen demekki süt yetersiz demek yanlış.okuyanlarıda yanlış yönlendirmeyin bence.
doktora gidersiniz,çocuğun gelişimi geriyse,olması gereken kiloda değilse ancak o zaman mama verirsiniz.yoksa ağlayan bebeği susturmak için daya mamayı.
mantıksız...

canım sana şimdi fizyolojik bişeyi söylicem.
bebek ne kadar çok emerse o kadar çok sütün gelir
dolayısıyla ne kadar mama verirsen o kadar doyar ve az emer. böylece daha az sütün olur.
süt gelmesi psikolojiyle çok alakalı.
bol su iç ve kendini yetersiz hissetme.
her annede olur o korku acaba yetmicek mi diye ama buna inanma
sütün emin ol yetiyordur bu korku yersiz.
ayrıca anne sütü kadar iyi bir besin yok bunu sakın unutma
İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ VERMELİSİN su bile verme
doktoruna kontrolüne götür o kilo takiplerinden sütünün yeterli olup olmadığını anlar canım
sakın kafana göre mama kullanma.
şimdi bırak mamayı ve bebişine o en kutsal içeceği sun :)
kelimesi kelimesine katılıyorum.

inanin bebegim oldugunda benim kaynanada cok karisti cok zitlastik ...3 cocuk yaptim 3ündede aynisiydi ...emzirmeyi birakma sütün cok falan... mama sanki zehir ... güzelim gögüslerim emzirt bosalt emzirt bosalt... tabi 3 cocukta .... ne olacak süzüldüler sekilleri bozuldu 2 sene cocukmu emzirilir ....offf ya simdi gögüs kücültme ve toparlama yaptirmak istiyorum .....(((kaynana dili)))))kötükedihüso

yani bebeklerinizi emzirdiniz ve göğüsleriniz bozuldu diyemi bu üzüntünüz...akannehir
emzirmenize teşvik ettiği için kayınvalidenize kızıyorsunuz üstelikakannehir
üç çocuğu nasılsa mamayla beslerim,göğüslerim sarkmaz diyemi yaptınız anlamadım...
cidden anlamadım...

ah ah bu ennler kocalar kayın valideler bi bırakmazlar bbğimizle biz anneleri basbasa aynı tarz seyleri yasadım bbğin ne kdrlık blmiorum ama anne sütünü bol bol vermeye calıs derim ben doktor kontrolünde olursa bbk cook daha iyi olur

canım birinin bebeği olunca herkes karışıyor işte.boşver.sütüm yok onun yerine ne verebilirim de.bakalım ne çözüm bulacaklar

Back
X