Bende de birkaç gündür normal olmayan bir sinir var.
Resmen birilerinin ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.
Küfretmek istiyorum. Nedenini çözemedim.
Ya da beni sinirlendirmiş pislik insanların yaptıklarını hatırlayıp uyuz olduğumdan böyleyim.
Çok kötü bir durum ama. Hayatımda ilk kez yaşıyorum bunu.
Hep kötü şeyleri hatırlayıp öfke doluyorum. Hayatta yapmazdım böyle bir şeyi.
Ki zaten çekim yasası ve olumlu düşünme konularıyla ilgilenip hayatıma uygulayan biriyim.
Lakin bu kez engel olamıyorum öfkeme. :s
Havalardan mıdır nedir ... Sen de hiç ilaç kullanma zaten.
İyi yapıyorsun insanı ot gibi yapan o ilaçları kullanmamakla.
Altındaki nedenleri tam anlamıyla idrak edip çözüm üretmemiz lazım.
Aklımızı başka şeylere verip iyi düşünmemiz lazım.
Bizi mutlu eden, bizi seven insanlara yönelmemiz lazım.
Kendi kendimize mutlu olmayı bilmemiz lazım. Çözüm bizde. Kurtuluruz umarım kısa sürede.
bu yazılanlarda kendimi okuyomuş gibi oldum.birikimler, baskılar,sorumluluklar ,beklentiler vs.vs vs. o kadar yıpranmış hissediyorumki kendimi tarif edemem.öfke kusuyorum herkese ve herşeye.psikoloğa gitmek en mantıklısı tabi ama her seans 100 TL. den başlıyor bi de iyi bir doktor olsun dersem daha da fazla.kimbilir kaç seans gitmek gerekicek.böyle bi bütçe ayıramayacağım için kendimi yiyip bitiriyorum ne yazıkki
ben de öyleyim
hayat şartları,seni anlamayan bir koca,maddi sıkıntılar,manevilerihaaaa birde çocuklar,onların okul ve şahsi stresleri
annelik görevi derken boğulduğumu hissediyorum bazen
bir arabaya binip (ki hiç sevmem araba yolculuğunu )o gitse ben gitsem diyorum yani
doktora gittim dayadı ilaçları kullanmadım korktum çünkü en önemli şeyi biliyorum bana geçici bir mutluluk verecek ilaçlar bitince kaldığım yerden devam
arkadaşlar, aranızda benim gibi olan var mı çok merak ediyorum..
beş sene öncesine kadar aşırı sakin, sessiz, biri küfür etse oturup ağlayan biriydim.. sonra yaşadığım kötü olaylardan dolayı yavaş yavaş tahammülsüz biri olmaya başladım. önceleri ağlamakta buldum çareyi, psikiyatra gittim, ilaç verdi iki sene kullandım.. bi polar bozukluk teşhisi kondu.. ama son 2 senedir ilaç kullanamıyorum, kilo verdim, ağır geliyor ve titremeye başlıyorum ilaç alınca.. ilaçları bıraktıktan bi süre sonra her şeye sinirlenen, öfke kontrolunu tamamen yitirmiş biri oldum. sinirlenince sanki içimden başka biri çıkıyorve sinirlendiğim şeyler de o kadar büyütülecek şeyler değil, bunu ataklar geçince anlıyorum..
psikiyatr a gitmek istemiyorum tekrar ilaç vericek biliyorum ve hiç bir işe yaramıyorlar.. ne yapacağımı şaşırmış bi haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?