çok sinirliyim

iyi akşamlar kızlar o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor yazı yazarken
derdimi anlatayım haksızmıyım tarafsız birine sormak istiyorum

ben kayınvalidemle 3 yıldır konuşmuyorum aynı binada otururken gece 12 de eşim ve 9 aylık bebeğimle kaçmama neden olacak kadar büyük

1 yıl eşimde bende görüşmüyorduk geçen yıl kaşındım acıdım haline istersen annenin bayramını kutlamaya git dedim koşa koşa annesine gitti
sonra kızımıda bayramlarda götürmeye başladı
ilk gittiğinde 2-3 saat kalmaya başladı derken bugüne geldik

eşim havuz yapıyor ve bakımını yapıyor. 2-3 aydır pazarda dahil çalışıyor ilk defa bugün boş kaldı ondada annesine gitmek istedi tamam dedim eşim kızımıda alıp annesine gitti bende anneme gittim.

eşim 1 haftadır gece gündüz iyileşsin diye dua edip ateşi 40 dereceye çıkan ateşini düşüremedim diye iki gözü iki çeşme ağlayan, ondan grip kapıp yatak döşek hasta olan beni hiçe sayıp kızımıda alıp kayınvalidemi görümcemi eltimi kaynımı denize götürmüş

annemlerden beni aldıkdan sonra hiçbişi olmamış gibi işden konuşan kocama kızıp kızma sebebimi anlatınca küstü eve geldi annesinin aldığı erikleri yedi şimdi yatak odasına geçip uyudu
bense sinir krizi geçirmemeye çalışıyorum
kızım hala uyurken öksürüyor ben napıyım arkadaşlar

biz kadınların iyi niyetini bu erkekler neden hep kötüye kullanırlar çözmüş değilim cnm .sende bebeğini bir daha gönderme o gitsin şart değil ya ufacık bebeğin koca gün annesiz kalması işte derler ya acıma acıncak duruma düşersin işte bu erkekler insanı bu hale getiriyor malesef sonrada küsüp olay bitti

Bu kadar sinirlenecek ne var?
Siz kendi annenize gitmişsiniz o da kwndi ailesiyle
denize gitmiş ne var bunda.
Hem evlilik ne demek?
Hastalikta sağlikta sözü vardır, eşini hastayken ona bakmanız
normal degilmide bunu dile getiriyorsunuz?
Hem ne güzel kızınızda eğlenmiştir denizde!!!
Başka zamanda beraber gidersiniz nasil olsa.

Büyük ne ? ? ? ? ?

ben aynı binada oturmadan önce kiradaydım hamile kaldım ve hamileliğim sorunluydu işimi bırakmak zorunda kaldım eşimde ailesinin binasında yarı inşaat olan evi yaptıırıp oraya geçelim dedi
tamam dedim kredi çekip evi yaptırdık kayınvalidem yapılan eve geçmek istedi onada tamam dedim kayınvalidem evi boşaltınca evi tepeden tırnağa tekrardan yaptırdık bu arada hamileliğim 4 ayındayken durumumbiraz düzelince tekrar işe döndüm evi yaptırdık içine girdik sorunlar başladı eşim işi bırakıp kendi işini yapmak istedi işini oturtana kadar altınlarımı satıp onlarla geçindik eşim araba almak istiyordu biraz biriktirdik birde büyük bir ödeme alacaktı eşim hoşuna giden bir araba buldu almak için ödemesini bekliyordu kayınvalidem emeklisinden küçük kaynım için kredi çekmişti eşime borç verdi ödemeyi alınca kaynıma parayı verecekti eltim ve büyük kaynım çıldırdı nasıl annesi para vermiş diye kaynanamı doldurup üzerime gönderdiler bende yeter dedim ve 9 aylık bebeğimide alıp anneme gitmeye karar verdim eşim ayaklarıma kapandı gitme diye bir daha kapıya dayanırlarsa bu evden çıkıp gideceğiz diye tamam dedim o gün öyle bitti ertesi gün eşim arabayı alıp evin önüne çekti küçük kaynım her zamanki gibi çok içmiş bi vaziyette gelmiş eşime annemler evde yok sizde kalcam demiş bende eşime ben çocuk emziriyorum sen gittikden sonra öğlen uyanıyor evin ortasında onun uyanmasını bekleyemem dedim eşimde küçük kaynıma olmaz demiş (kayınvalidem sürekli bi köşeye yedek anahtar bırakırdı o gün tüm yedekleri toplayası tutmuş nedense) kaynım beni babamın evine almazsın diye kapıya dayandı alttan büyük kaynımda tabi parayı aldıya artık sizi tanımazlar diye veriyo gazı küçük kaynım elinde bıçak kapımı kırmaya çalışıyor kızım çıldırmış gibi ağlıyor bir yandan kaynanam telefonda bana ağza alınmıcak küfürler sarf ediyor derken ben polis çağırdım içkili elinde bıçak olan adamlakavga edilirmi polise şikayetimi bildirim sağolsun türk polisimiz çok aile içi şiddet oluncaşikayet tutanağı tutmaz derken ben bavulu toplayıp anneminevine eşimle ve kızımla kaçtım. annesi borç para verdim ya arabayı vereceksin ya eşyalarını burdan alamazsın yada eşyalarınızı yakarım dedi
3 gün sonra kiralık bi ev bulup eşyalarımı almaya gittiğimde kapımın kırılmış olduğunu gördüm polis çağırdım tutanak tutturup eşyalarımı alıp çıktım o evden

Bu kadar sinirlenecek ne var?
Siz kendi annenize gitmişsiniz o da kwndi ailesiyle
denize gitmiş ne var bunda.
Hem evlilik ne demek?
Hastalikta sağlikta sözü vardır, eşini hastayken ona bakmanız
normal degilmide bunu dile getiriyorsunuz?
Hem ne güzel kızınızda eğlenmiştir denizde!!!
Başka zamanda beraber gidersiniz nasil olsa.

kaçırdığınbir nokta var canım kızım daha iyileşmeden götürmesine sinirlendim halada öksürüyor gece ateşlenirse bakacak olan kim 1 haftadır ben uyumadım bu gece uyumayı planlıyordum yeni iyileşti derken 3 yaşındaki bir çocuğu denize götürmek doğrumu ki ondan grip kaptım kafamı kaldıramaz durumdayım bende insanım benim yavrumda benim kıymetlim

kaçırdığınbir nokta var canım kızım daha iyileşmeden götürmesine sinirlendim halada öksürüyor gece ateşlenirse bakacak olan kim 1 haftadır ben uyumadım bu gece uyumayı planlıyordum yeni iyileşti derken 3 yaşındaki bir çocuğu denize götürmek doğrumu ki ondan grip kaptım kafamı kaldıramaz durumdayım bende insanım benim yavrumda benim kıymetlim

Ben önce eşinizin <sonrada sizin hastalandiginizi sandim
kizim hastaydi diye birsey yazmamissinizki.
Eger kiziniz hastaysa o zaman tamam denize gutmesi iyi degil.
Neyse

İkinci yazdiklarinizida okudum şimdi, eşinin özellikle kardeşleri
edepsizin biriymiş.
Alkollü bir şekilde kapıya dayanmak nasıl bir cürettir ya.
Cocugun korkmasini bile aldiris etmemişler.
O binadan kacmakla cok iyi yapmissiniz.
Onlardan uzak durmaklada iyi yapiyorsunuz ama eşinizin
onlarla bir yerlere gitmesini takmayin bukadar kafaniza.
Sonucta ailesi, atsa atamaz satsa satamaz.

Ben hasta çocugumla ne anneme giderdim ne de başka bir yere gönderirdim...

işte burda haklısın yeni iyileşti eşimde annesni 1 aydır görmüyordu o yüzden izin vermek zorunda kaldım ben çok hasta olduğum için anneme benimle ilgilensin biraz kendime geleyim diye gittim (ayağa kalktığımda midem bulanıyor kusuyorum ve migrenim tavan durumda )

eşimede annene gidiyorsun dışarı çıkacakmısın dedim hayır dedi belki hani alışverişe giderler falan dedim ama daha iyileşen çocuğu denize götüreceğini bilsem mide bulantımı migrenimi umursamaz evde çocuğumla otururdum

işte burda haklısın yeni iyileşti eşimde annesni 1 aydır görmüyordu o yüzden izin vermek zorunda kaldım ben çok hasta olduğum için anneme benimle ilgilensin biraz kendime geleyim diye gittim (ayağa kalktığımda midem bulanıyor kusuyorum ve migrenim tavan durumda )

eşimede annene gidiyorsun dışarı çıkacakmısın dedim hayır dedi belki hani alışverişe giderler falan dedim ama daha iyileşen çocuğu denize götüreceğini bilsem mide bulantımı migrenimi umursamaz evde çocuğumla otururdum

Sonuçta iyileşmiş ama.

Belki de aniden karar vermişlerdir.
Bence gerçekten sinirlenecek bir şey yok...

Sonuçta iyileşmiş ama.

Belki de aniden karar vermişlerdir.
Bence gerçekten sinirlenecek bir şey yok...

eşimin işlerinin tümünü ben takip ediyorum günde abartmıyorum 100 defa beni arar bunu nasıl yapayım buna ne diyeyim işler şöyle işler böyle şu adam bana böylesöyledi ben ne diyeyim diye telefon açar bende işle ilgilideneyimlerimden ona yardımcı olurum bu sayede bugünlere geldik eğer annesine gittiğinde iş için beni 4-5 defa arıyorsa denize gittiğindede beni arayıp haber verse kötümü olur şimdi uyumuyorum kızımın ateşi yükselmeye başladı ve öksürüyor eşim uyuyor ben hasta baş ağrısı çekiyorum sence eşime sinirlenmekte haksızmıyım

eşimin işlerinin tümünü ben takip ediyorum günde abartmıyorum 100 defa beni arar bunu nasıl yapayım buna ne diyeyim işler şöyle işler böyle şu adam bana böylesöyledi ben ne diyeyim diye telefon açar bende işle ilgilideneyimlerimden ona yardımcı olurum bu sayede bugünlere geldik eğer annesine gittiğinde iş için beni 4-5 defa arıyorsa denize gittiğindede beni arayıp haber verse kötümü olur şimdi uyumuyorum kızımın ateşi yükselmeye başladı ve öksürüyor eşim uyuyor ben hasta baş ağrısı çekiyorum sence eşime sinirlenmekte haksızmıyım

Evet yapabilirdi.
Kızacagınızı bildiği için yapmadı diyelim.

Ama bence sizin açınızdan mesele bu degil.
Mesele ailesi ile güzel bir gün geçirmesi.
Çünkü diyorsunuz ki ''şimdi içerde annesinin aldıgı erikleri yiyor.''

Yesin, bunun ne zararı var Allah aşkına?

Son düzenleme:
deniz iyi geliyor ama gribe.güneş iyi gelir ,deniz de burnunu açar.hem eğlenmiş hastalığını da unutmuştur.siz de tek başınıza annenize gitmişsiniz siz de kafa dağıtmışsınız.o kadar ağır olsaydınız sizde gezmeye gidemezdiniz,çok ağır olsa eşiniz de kızınızı babaannesine götürmezdi zaten.yoksa szizin çanınızı sıkan eşinizin ailesiyle keyifli vakit geçirmesi mi?

kısıden kisiye degısır,baskasının sınırlenmedıgı bırseye,bır baskası cok sınırlenebılır gayet normal
canım bıde senın sınırlerını asıl zıplatan olay eskılereden kaynaklı bence,vede haklısın sana
cok yanlıslıklar yapmıslar,hasta cocuk denıze goturulmez,ALLAH korusun zatureye falanda cevırebılrdı

Back
X