Çok sinirliyim...

Sağolun ya herkes haklı buldu etrafımda şahit olanlar ben sadece it dedim ki haketti bence. yaptığı hareket beni dövmek için üzerime yürümesi falan normal değildi evet hatalıyım keşke hiiiiç it demeseydim şimdiki gibi burda saysaydım söyleyemediklerimi ama olmadı çok sinirlendim bacaklarım ellerim titredi sinirden çocugumun yanında ağzına geleni saydı bende sadece it dedim eşim bile bırak şu kadını dedi ki haksızsam haksızsın der.
Merak ediyorum çoooook ama çooook sinirlendiğiniz de ne yaparsınız???

ben coook sinirlendigimde sonunu dusunmem.
it demissinizya,ben dahada fazlasini derdim hicte pisman olmam.
haketmistir o kisi bunu,hatta keske sunu sunuda deseydim o kadinin yuzune derim.

sakinlesmek icin kulak caligi kulagima takarim, bi rock muzik acarim son ayar ve gozlerimi kapatim dinlerim, sinirim gecer.

şu mahalle ağzını düzelt
sonra gel anlat derdını, biz de insan gibi dinleyelım seni:34:

İnsanlar birbirlerine nasıl yapabilir bunu aklım almıyor ..
Ş..lık ne demek yahu ?
Bak yazamıyorum bile ..

Karşınızda ki insanın ağzı bozuk dıye sız de agzınızı bozmak zorunda değilsiniz ki..
'' Senınle muhatap olmak ıstemıyorum '' der , insan gb çıkarsınız ortamdan herkes kimin ne olduğunu zaten anlar..

Kaldıki başlık zaten herseyı ortaya koyuyor bence..
İki kadının da birbirinden hiçbir farkı yok benım gözümde..

Ben sizin yerinizde olsaydım bu kadar sinirlenip laf sayacağıma : iş yerimde böyle bir durumla karsı karsıya kalıp çalışanların önünde düştüğüm duruma yanardım..

valla ne yalan söyliyim bende çok sinirlensem kavga ederim...
elimde olmadan sesimi yükseltirim, ama karşımda ki insana hakaret, küfür gibi şeyler söylemem...
o söylese bile, senin seviyene inmicem derim, hele ki çocuklarımın yanında ağzımdan küfür çıkmamıştır...
ama yapı mselesi cnm, sen çok sinirlenince gözün bişeyi görmeyebilir,ağzından çıkanı kulağın duymayabilir...
biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım, hele ki toplum içinde...

Tekrar yazıyorum ki sadece it kelimesini kullandım kızlar
Ve evet evime girip ekmeğimi yiyip bunu bana yaptıysa en ağır kelimeleri de hakediyor ama söylemedim!
Eminim hepiniz hiç kötü kelime kullanmıyorsunuzdur zaten :)
Ben hakaret dolu yazınca siz oraya kilitlendiniz hala anlatamadım ben

valla ne yalan söyliyim bende çok sinirlensem kavga ederim...
elimde olmadan sesimi yükseltirim, ama karşımda ki insana hakaret, küfür gibi şeyler söylemem...
o söylese bile, senin seviyene inmicem derim, hele ki çocuklarımın yanında ağzımdan küfür çıkmamıştır...
ama yapı mselesi cnm, sen çok sinirlenince gözün bişeyi görmeyebilir,ağzından çıkanı kulağın duymayabilir...
biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım, hele ki toplum içinde...

Evet çok haklısın bende sadece it dedim işte ana avrat küfür etmedim. Kendi üzerime yürüdü elimdekini çekiştirince sustum sustum g.tn kalktı falan diyince ancak itlik yaparsın dedim susmadıgı için öyle başladı işte :/

Ve evet evime girip ekmeğimi yiyip bunu bana yaptıysa en ağır kelimeleri de hakediyor ama söylemedim!

evet ara sıra kullanırım kötü kelimeleri
ama burada bu şekilde yazman benı rahatsız etti
buraya yazarken bence daha dikkatli olunmalı
reelde söylemek ayrı, buraya yazmak ayrı.

hakaretlerınden konuyu anlayamadım ki zaten.

Son düzenleme:

evet ara sıra kullanırım kötü kelimeleri
ama burada bu şekilde yazman benı rahatsız etti
buraya yazarken bence daha dikkatli olunmalı
reelde söylemek ayrı, buraya yazmak ayrı.

hakaretlerınden konuyu anlayamadım ki zaten.

Söyleyemediklerimi yazdım haklısınız okurken haksız gibi oluyo düzenleyelim o zaman

Cnm bosuna sinirlerini yipratma. Burda seni kimse anlamaz. Herkes melek, hayatlarinda hic küfür etmemisler, agiz dalasina girmemisler, herkes dört dörtlük. Karsisindaki üstüne yürüse dahi "seninle muhatab olmuyorum" diyebilecek kapasitede.. Yorumlari gördükce rahatlamayacaksin dahada üstüne gelecekler...

ütü-paket atölyesinde olur böyle şeyler.
normal...

benim ilgilendiğim tek nokta sanırım tartışma anında kızın yanındaymış keşke olmasaymış
bir laf var edepli edebinden susar da edepsiz ben susturdum sanır
sen de öyle yapabilirdin her basit insana cevap vermek zafer değildir .

Cnm bosuna sinirlerini yipratma. Burda seni kimse anlamaz. Herkes melek, hayatlarinda hic küfür etmemisler, agiz dalasina girmemisler, herkes dört dörtlük. Karsisindaki üstüne yürüse dahi "seninle muhatab olmuyorum" diyebilecek kapasitede.. Yorumlari gördükce rahatlamayacaksin dahada üstüne gelecekler...

Hislerime tercüman oldun teşekkürler... Dediğim gibi sadece it dedim pişman da değilim eğer birileri araya girmese dövmeye geliyodu zaten daha kötü olucaktı

anladıgım kadarıyla ıkınızde bırbırınızden onceden nefret edıyormussunuz zaten ve olay patlak vermiş birbirinize girmişsiniz.
ancak sevıye bayagı inmiş kotu olmus.. nolucak şimdi aynı işyerındesınız cunku?

benim ilgilendiğim tek nokta sanırım tartışma anında kızın yanındaymış keşke olmasaymış
bir laf var edepli edebinden susar da edepsiz ben susturdum sanır
sen de öyle yapabilirdin her basit insana cevap vermek zafer değildir .

Vallahi siz çok sinirlendiğinizde yapabiliyorsanız bunu tebrik ederim ben ezdiremiyorum kendimi
Kızım kayınvalidemin elindeydi o konu da haklısınız keşke olmasaydı yanımızda anlamadı ama sonuçta stres oldu çocuk

anladıgım kadarıyla ıkınızde bırbırınızden onceden nefret edıyormussunuz zaten ve olay patlak vermiş birbirinize girmişsiniz.
ancak sevıye bayagı inmiş kotu olmus.. nolucak şimdi aynı işyerındesınız cunku?

Aslında bende nefret falan yoktu evime geldi oturduk yedik içtik ben kimseye kin güdebilen biri değilim. Ama onun yaptıgı bu davranış benimde patlamama sebep oldu aklıma geleni söyleyenlerdenim ben biraz kızıyorum kendime bazen ama ne yazık ki huy işte. Birşey olmycak onlar altta biz üstte devam ama adam mahçup oldu işte eşime yaranmaya çalışıyo sonuçta ürün bizim ama eşi muhalefet oldu işte

Son düzenleme:
Çok bilinmeyenli matematik denklemi gibi olan bu kavganın ilerleyen günlerde bacaklarını çarpanlara ayırma,:57: ensenin kare köküne indirmece :57:, ağzını toplamazsan dişlerinden birkaçının çıkarmaca :57: gibi vahim sonuçları olabilir. İyisi mi fazla muhattap olmamaya çalışın. :ssz:

Son düzenleme:
aksiyon filmlerini aratmamış kavganız. biraz daha devam etseydiniz fiziksel saldırılara geçilirdi. :)

saçma sapan yorumlar yapmayın artık. Siz hiç kötü kelime kullanmamışsınızdır sinir sisteminiz yoktur eminim.hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız zaten üzerinize yürüyene de ayy canım nye böyle yapıyorsunuz dersiniz!!!!

Back
X