- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
merhaba kızlar ;
Allah başka dert vermesin benim ufak bir problemim var .
Üniversite 4.sınıf öğrencisiyim . Okulumu bitirmem aynı zamanda ufaktan da olsa Kpss 'ye hazırlanmam lazım . Derslerim çok yoğun . Çoğu zaman günümün 12 saati okulda geçiyor . uykusuzluk stres de gün içinde sürekli gergin olmama neden oluyor .
Aileme 1 saatlik uzaklıkta bir şehirde okuyor ve her haftasonu ailemin yanına geliyorum . Tıpkı bu Cuma da olduğu gibi .
Kaban almak üzere annemle Ankamall'e gittik . Annem fiyatı ne kadar olursa olsun istediğini al dedi ( Sağolsun ailem asla bir dediğimi iki etmez ) . Baktık biraz geçen hafta beğendiğim kabanlara bu hafta burun kıvırdım , beğenmedim . Orda surat astım , gerginlik çıkardım . istemiyorum ben hiçbir şey vs dedim ve annemi üzdüm . Eve geldik bir kaç saat sonra hatamı anladım ve pişman oldum , özür diledim . Anneciğimde konuyu uzatmadı .
Sorun şu ki etrafımdaki herkes , ailem , arkadaşlarım , sevgilim gözümün içine bakıp bana bu kadar değer verirken ben , en ufak şeyde esip gürleyip , taş taş üstüne bırakmıyorum . Engel olamıyorum bu duruma . O anda en haklı benmişim gibi gelse de bir kaç saat durup düşününce kabahatimin farkına varıp özür diliyorum ama kalp kırmış , insanları üzmüş oluyorum .
Allaha şükür her istediğim anında olmasına rağmen asla şımarık , kendini beğenmiş biri olmadım ben . Ama bu ara herkesden üstünmüşüm gibi kendini beğenmiş çirkin bir tavır , ruh hali içindeyim . Sonra da bu halde olmamın vicdan azabını çekiyorum . Akşam yatağıma yattığımda gün içinde kırdığım kalpleri düşünüp çok üzülüyorum .
Geçici bir süreç mi bu bilmiyorum . Ama bu en çok kınadığım çirkin haller üstüme yapışır diye çok korkuyorum ..
Her türlü çözüm önerisini uygulamaya tam teslimiyetle hazırım
konu içinde takıldığım tek nokta ankaraya bir saat uzaklıkta olan yer. yoksa Kırıkkale Üniversitesi'nde misin ?
kızlar ben de kk dayım :)
inanamıyorum hep Bursalıları görürdüm :) ilk kez kk ile karşılaştım hem de 2 tane :)
Seninkisi ne biliyor musun simariklik huzur azginligi sadece.. üniversitede okuyorsun annen kiyafet alıyor bi tripler falan.. Ben üniversiteye daha girmeden depremde tüm ailemi sevdiklerimi kaybeden biri olarak illet oluyorum böyle simarik insanlara.. Kendine gel silkinip ve tüm sevdiklerinin Allah korusun bi anda yok.olduğunu dusun o zaman anlarsın... Bunu okuyan herkes yasarken sevdiklerinin değerini bilsin.lütfen.. Son pismanlik fayda etmez..
bişeye ihtiyacınız olursa ulaşın bana kızlar :):) Aman Allahımmm .
bişeye ihtiyacınız olursa ulaşın bana kızlar :)
elimden geleni yaparım
biz de öğrencilik yaşadık neticede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?