muhat kızım geliyorrrr :) Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 6.355 Emoji Skoru 981 Puanlar 398 Yaş 38 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #21 güneşş .!.: :) Çok teşekkür ederiz :) . Sizde öğrencilik yıllarına donmek isterseniz evimde misafir etmek üzere bir özel mesaj kadar uzağınızdayım Genişletmek için tıkla... nerde oturuyosunuz? bi de komşu çıkarmışız :) ben gürler mahallesindeyim
güneşş .!.: :) Çok teşekkür ederiz :) . Sizde öğrencilik yıllarına donmek isterseniz evimde misafir etmek üzere bir özel mesaj kadar uzağınızdayım Genişletmek için tıkla... nerde oturuyosunuz? bi de komşu çıkarmışız :) ben gürler mahallesindeyim
sepetsepetyumurta Bırakın Parlicaaam:) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2007 Mesajlar 1.413 Emoji Skoru 30 Puanlar 643 Yer Ankara 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #22 muhat .!.: nerde oturuyosunuz? bi de komşu çıkarmışız :) ben gürler mahallesindeyim Genişletmek için tıkla... Yenişehirdeyim ben :) Merkezi pek bilmiyorum ne var ki yakınlarında
muhat .!.: nerde oturuyosunuz? bi de komşu çıkarmışız :) ben gürler mahallesindeyim Genişletmek için tıkla... Yenişehirdeyim ben :) Merkezi pek bilmiyorum ne var ki yakınlarında
muhat kızım geliyorrrr :) Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 6.355 Emoji Skoru 981 Puanlar 398 Yaş 38 27 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #23 güneşş .!.: Yenişehirdeyim ben :) Merkezi pek bilmiyorum ne var ki yakınlarında Genişletmek için tıkla... hımmm.. merkezden uzaktasın sen :) yolun düşerse eğer merkezde çalışıyorum ben :) erzağınız azalırsa haber ver :)
güneşş .!.: Yenişehirdeyim ben :) Merkezi pek bilmiyorum ne var ki yakınlarında Genişletmek için tıkla... hımmm.. merkezden uzaktasın sen :) yolun düşerse eğer merkezde çalışıyorum ben :) erzağınız azalırsa haber ver :)
sepetsepetyumurta Bırakın Parlicaaam:) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2007 Mesajlar 1.413 Emoji Skoru 30 Puanlar 643 Yer Ankara 28 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #24 muhat .!.: hımmm.. merkezden uzaktasın sen :) yolun düşerse eğer merkezde çalışıyorum ben :) erzağınız azalırsa haber ver :) Genişletmek için tıkla... Ay ne kadar içten ne kadar güzel bir davettir bu :) . Çok teşekkür ederim :)
muhat .!.: hımmm.. merkezden uzaktasın sen :) yolun düşerse eğer merkezde çalışıyorum ben :) erzağınız azalırsa haber ver :) Genişletmek için tıkla... Ay ne kadar içten ne kadar güzel bir davettir bu :) . Çok teşekkür ederim :)
K kadifeligln Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 399 Emoji Skoru 40 Puanlar 43 28 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #25 Hormonal bi durum olabilir. Troit ile alakalı olabilir. Ya da bu durumdan cok rahatsızsanız öfke ve sinir kontrolü grup terapilerine katılmanızı tavsiye ederim.
Hormonal bi durum olabilir. Troit ile alakalı olabilir. Ya da bu durumdan cok rahatsızsanız öfke ve sinir kontrolü grup terapilerine katılmanızı tavsiye ederim.
muhat kızım geliyorrrr :) Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 6.355 Emoji Skoru 981 Puanlar 398 Yaş 38 28 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #26 güneşş .!.: Ay ne kadar içten ne kadar güzel bir davettir bu :) . Çok teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... rica ederim :) komşularımız bize yardım ederlerdi, çok mutlu olurduk:) bu arada bölümün ne, dersaneye gidiyomusun?
güneşş .!.: Ay ne kadar içten ne kadar güzel bir davettir bu :) . Çok teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... rica ederim :) komşularımız bize yardım ederlerdi, çok mutlu olurduk:) bu arada bölümün ne, dersaneye gidiyomusun?
sepetsepetyumurta Bırakın Parlicaaam:) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2007 Mesajlar 1.413 Emoji Skoru 30 Puanlar 643 Yer Ankara 29 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sepetsepetyumurta #27 muhat .!.: rica ederim :) komşularımız bize yardım ederlerdi, çok mutlu olurduk:) bu arada bölümün ne, dersaneye gidiyomusun? Genişletmek için tıkla... :) Ben İstatistik okuyorum Dershaneye bu sene gitmeye cesaret edemedim açıkcası . Kendim hazırlanıyorum
muhat .!.: rica ederim :) komşularımız bize yardım ederlerdi, çok mutlu olurduk:) bu arada bölümün ne, dersaneye gidiyomusun? Genişletmek için tıkla... :) Ben İstatistik okuyorum Dershaneye bu sene gitmeye cesaret edemedim açıkcası . Kendim hazırlanıyorum