- Konu Sahibi xbursankarax
-
Merak etme bence merak edecek gibi değildir zannımca. Tamam genel anlanayabilir insan gerçi süpürme bir vileda yapma lavabo ovup toz almanın anlaşılmayacak nesi var bilmem ama tencere tava yıkamak özel beceri mi gerektiriyor ki. 1 aydır yağlı olan şey çıkmaz tabi yok baştan yıkamış olsa çıkardı annesi yok mu sorup öğrenememiş mi ablasıda mı bilmiyor 1ay bekliyor valla bir yaşıma daha girdim bu kk yüzünden ömrüm kısalıyor birşey değil.
Bir aydır bulaşık yıkamıyorsanız kirli tencerelerde mi yemek yapıyorsunuz? :44:
Sıcaklar yavaş yavaş kendini göstermeye başladığı için karıncalar yukarı çıkıp buldukları delikten, çatlaktan giriyorlardır. Siz temizlikçide tutsanız çamaşır sularıyla yerleride sildirseniz. 2-3 saat sonra koku etkisi geçer ve yeniden gelmeye başlarlar :) Tabiki hijyen asıl bu yüzden dahada önemli. giriş yerlerini kapattıysanız yeni bir giriş yolu bulamazlarsa kurtulmuşsunuz demektir.
Tencerelerinizin içine çamaşır suyu ve su koyup kaynatırsanız geçer, iz kalırsada ciflersiniz ama bir daha yağlar o konuma gelene kadar bırakmayın. bulaşıklarınızı hemen durulayıp bulaşık makinesine atın, yapışkan olanlarıda suyun içinde 1 saat bekletip iyice ovarsanız, şimdiki gibi zorluk çekmezsiniz. bunu bir çok ev hanımı bilir ama biraz acemisiniz sanırım diye ayrıntılı yazayım dedim :)
iyi günler ev işlerinde vs acemi oldugum için siteye ugruyorum!!!! ablamla ortak kullandıgım hesap bu !
evimin banyosunda bugun gordum kanatlı karıncalar ve normal karıncalar var 50-60 taneydı hiç sevmiyorum elektrıklı supurgeyle cektım sonra elektrıklı supurgenın kagdını cope atmaya gıttım yarım saat felan dolastım dısarıda bı geldım eve yıne 30 tane fln bırıkmıs elektrıklı supurgeyle cektım yıne sonra cıktıkları bı dlk var ordan camasır makınesının borusu gecıyo oraya çimento döküp kapattım sizce yeniden gelirler mi ? gelirlerse ne yapmam gerekiyo bktım gercekten !
ayrıca 1 aydır bulasık yıkamıorm neden dersenız tenceredekı yaglar yapısmıs tum gucumle bulasık sungerıyle cıtılıyorum gıtmyo ne yapmam lazm? bı tane temızlıkcı kadın bulacagım ona yaptıracam artık baska carem kalmadı ama bu karıncalar ıns bıdaha gelmez
evde yemek yemiyorum ama bikaç kere kahvaltı yapmıstım sucuklu yumurta vs bıde hazır corba alıp yapmıstım 3 tane tava 1 tane tencere 15 tane fln çatal kasık 10 tane fln bardak var bulasık olarak.
hazır corba almıstım tadını sevmedım hıc yemeden doktum ama yıkamadım bı kac gun bekledı bı baktım ıcınde kırmızı bırsye olusmus ne olabılır acaba bu cıtılıyorm yaglar fln cıkmıyo
evin fln kokusu ııyıde mutfak kötü sadece bulasıklar var evim güzel
kız değil ev erkeğiymişyumurta kokar kızzz ayyy nasıl bıraktınnn
ben ev hanımı degilim ev erkegimbulaşık makinesi almadım dha teşekürer sıcak suyun ıcnde bekletınce cıkıyor galıba
iyi günler ev işlerinde vs acemi oldugum için siteye ugruyorum!!!! ablamla ortak kullandıgım hesap bu !
evimin banyosunda bugun gordum kanatlı karıncalar ve normal karıncalar var 50-60 taneydı hiç sevmiyorum elektrıklı supurgeyle cektım sonra elektrıklı supurgenın kagdını cope atmaya gıttım yarım saat felan dolastım dısarıda bı geldım eve yıne 30 tane fln bırıkmıs elektrıklı supurgeyle cektım yıne sonra cıktıkları bı dlk var ordan camasır makınesının borusu gecıyo oraya çimento döküp kapattım sizce yeniden gelirler mi ? gelirlerse ne yapmam gerekiyo bktım gercekten !
ayrıca 1 aydır bulasık yıkamıorm neden dersenız tenceredekı yaglar yapısmıs tum gucumle bulasık sungerıyle cıtılıyorum gıtmyo ne yapmam lazm? bı tane temızlıkcı kadın bulacagım ona yaptıracam artık baska carem kalmadı ama bu karıncalar ıns bıdaha gelmez
Merak etme bence merak edecek gibi değildir zannımca. Tamam genel anlanayabilir insan gerçi süpürme bir vileda yapma lavabo ovup toz almanın anlaşılmayacak nesi var bilmem ama tencere tava yıkamak özel beceri mi gerektiriyor ki. 1 aydır yağlı olan şey çıkmaz tabi yok baştan yıkamış olsa çıkardı annesi yok mu sorup öğrenememiş mi ablasıda mı bilmiyor 1ay bekliyor valla bir yaşıma daha girdim bu kk yüzünden ömrüm kısalıyor birşey değil.
bir aydır bulaşık yıkamıyormusun yani ne oluyor o bulaşıklaraa ayyyayrıcada bulaşık yıkamanın neyini beceremiyorsunuz anlayamadım bi arkadaşta temizlikçi tut demiş yok artık dedim bulaşık içinde mi temizlikçi gelirmiş bir eve çorabınızıda giydirip çıkartsın o zaman temizlikçiniz :))
Hoşçakal konu sahibi ve konubikaç dklık ömrün var kkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?