Çok sinirliyim! ! ! ! !

anneme sordum sıcak suyun altında yıka dedi bende yıkamama ragmen çıkmadı napıyım

ama bi bulaşık makinesi şart gibi gözüküyor bana bana tavsiye edecegin bi bulaşık makinesi varsa söyleyebilirsin

bir aydır bulaşık yıkamıyormusun yani ne oluyor o bulaşıklaraa ayyy ayrıcada bulaşık yıkamanın neyini beceremiyorsunuz anlayamadım bi arkadaşta temizlikçi tut demiş yok artık dedim bulaşık içinde mi temizlikçi gelirmiş bir eve çorabınızıda giydirip çıkartsın o zaman temizlikçiniz :))

Son düzenleme:
Bir aydır bulaşık yıkamıyorsanız kirli tencerelerde mi yemek yapıyorsunuz? :44:

Sıcaklar yavaş yavaş kendini göstermeye başladığı için karıncalar yukarı çıkıp buldukları delikten, çatlaktan giriyorlardır. Siz temizlikçide tutsanız çamaşır sularıyla yerleride sildirseniz. 2-3 saat sonra koku etkisi geçer ve yeniden gelmeye başlarlar :) Tabiki hijyen asıl bu yüzden dahada önemli. giriş yerlerini kapattıysanız yeni bir giriş yolu bulamazlarsa kurtulmuşsunuz demektir.

Tencerelerinizin içine çamaşır suyu ve su koyup kaynatırsanız geçer, iz kalırsada ciflersiniz ama bir daha yağlar o konuma gelene kadar bırakmayın. bulaşıklarınızı hemen durulayıp bulaşık makinesine atın, yapışkan olanlarıda suyun içinde 1 saat bekletip iyice ovarsanız, şimdiki gibi zorluk çekmezsiniz. bunu bir çok ev hanımı bilir ama biraz acemisiniz sanırım diye ayrıntılı yazayım dedim :)

Bir aydır bulaşık yıkamıyorsanız kirli tencerelerde mi yemek yapıyorsunuz? :44:

evde yemek yemiyorum ama bikaç kere kahvaltı yapmıstım sucuklu yumurta vs bıde hazır corba alıp yapmıstım 3 tane tava 1 tane tencere 15 tane fln çatal kasık 10 tane fln bardak var bulasık olarak.

hazır corba almıstım tadını sevmedım hıc yemeden doktum ama yıkamadım bı kac gun bekledı bı baktım ıcınde kırmızı bırsye olusmus ne olabılır acaba bu cıtılıyorm yaglar fln cıkmıyo

ben ev hanımı degilim ev erkegiyim bulaşık makinesi almadım dha teşekürer sıcak suyun ıcnde bekletınce cıkıyor galıba

Son düzenleme:

Karincalarin geldiği yere limon koyun. Limonu kullandıktan sonra kabuğu yani. Ya da sarimsak. Yagli tencereler içinde yağ çözen maddeler var onlardan dene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurta kokar kızzz ayyy nasıl bıraktınnn

evin fln kokusu ııyıde mutfak kötü sadece bulasıklar var evim güzel

Evin cirkin demedim. Sen artik almiyosundur kokuyu. Bugune kadar neden kadin tutmadin bilmiyorum. Herkes temizlik yapmak zorunda degil ama yaptirabilirsin heralde. Evine hic misafir gelmiyor mu

Sen bizimle dalgamı geçiyorsun erkekmisin nesin, onlar pis olur,eşimden bilirim 1 hafta evde yoksam 1 haftalık bulaşık yığılmıştır ona göre erkek her iş yapar ama asla bulaşık yıkamaz, kadın işidir ona göre

Bir adet fake buldum sanki

Evi kotu kokmuyomus oyle diyo

Eski konulara bak hazir corba guzel mi? Bu kadar mi aciz olur insan. Annelerin sucu bu. Her seyi ayagina goturursen boyle oluyo demek ki..

temizlikçi ttcm bulasıkları yıkaıyp evın her tarafını temızlesın yeter bana bulaşık yıkamak zor iş kolay gıbı gozuksede normalde aşagıdaki bulasık 10 dakıkada yıkanır dıyorlar ama ben ayrıntılı olarak yıkadım tam 2 saat 20 dakıkamı aldı ama onu yıkadıktan sonra cok sevınmıstım buyuk bı ısın ustesınden gelmıstım

evın salonunuda felan temızlemıstım temızlıkcı kadın boyle yapsın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…