- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi xbursankarax
-
Bir adet fake buldum sanki
temizlikçi ttcm bulasıkları yıkaıyp evın her tarafını temızlesın yeter bana bulaşık yıkamak zor iş kolay gıbı gozuksede normalde aşagıdaki bulasık 10 dakıkada yıkanır dıyorlar ama ben ayrıntılı olarak yıkadım tam 2 saat 20 dakıkamı aldı ama onu yıkadıktan sonra cok sevınmıstım buyuk bı ısın ustesınden gelmıstım
evın salonunuda felan temızlemıstım temızlıkcı kadın boyle yapsın yeter
temizlikçi ttcm bulasıkları yıkaıyp evın her tarafını temızlesın yeter bana bulaşık yıkamak zor iş kolay gıbı gozuksede normalde aşagıdaki bulasık 10 dakıkada yıkanır dıyorlar ama ben ayrıntılı olarak yıkadım tam 2 saat 20 dakıkamı aldı ama onu yıkadıktan sonra cok sevınmıstım buyuk bı ısın ustesınden gelmıstım
evın salonunuda felan temızlemıstım temızlıkcı kadın boyle yapsın yeter
neden bırkaç dakikalık ?
haha süpersin yahakikaten saat mi tuttun ayrıntılı olarak bulaşık nasıl yıkanıyor?
haha süpersin yahakikaten saat mi tuttun ayrıntılı olarak bulaşık nasıl yıkanıyor?
amannn yok artık ya hergün bi fake oluyor artık kim doğru kim yalan ayırt edemiyorum resmen:26:
ben ev hanımı degilim ev erkegiyimbulaşık makinesi almadım dha teşekürer sıcak suyun ıcnde bekletınce cıkıyor galıba
mesela çatalları felan hepsini temiz oldugundan emin olana kadar teker teker elime alıp yıkadım.bardakları felan da oyle o resımde az gorundugune bakmayın çatal kasık felan cok ben hepsnı ust uste koydum düzenli olsn ondn gozukmuyor o yuzden bıraz uzun surdu yıkaması
mesela çatalları felan hepsini temiz oldugundan emin olana kadar teker teker elime alıp yıkadım.bardakları felan da oyle o resımde az gorundugune bakmayın çatal kasık felan cok ben hepsnı ust uste koydum düzenli olsn ondn gozukmuyor o yuzden bıraz uzun surdu yıkaması
erkek üye yasak çünkü
Ay bide evinin fotolarını koymuş biri beğenir falan diyemi acaba
yok çocuk 2 saat bulaşık yıkamış, taktir bekliyor haklı olarak
Ortak hesap kullanmak yasak. Erkek kullanıcılara üyelik de yasak.:113::113::113::113:
Çok taktir ettik tamam hadi git şimdiyok çocuk 2 saat bulaşık yıkamış, taktir bekliyor haklı olarak
Tu tuu masaallah
Teker teker yıkamış bi de cifter cifter dene bakalım ne kadar sürecek:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yasak ama buraya bilgi almak için geliyorum 2-3 ayda bi ugruyorum sana ne zararım var
admin benim üyeligimi onayladı bi kere dediler erkek kullanıcı yasak dıye sonra mail attım sıteye uyelıgımı açtılar bana izin vermişlerdi
yasak ama buraya bilgi almak için geliyorum 2-3 ayda bi ugruyorum sana ne zararım var
admin benim üyeligimi onayladı bi kere dediler erkek kullanıcı yasak dıye sonra mail attım sıteye uyelıgımı açtılar bana izin vermişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?