Çok sinirliyim! ! ! ! !

haha süpersin ya hakikaten saat mi tuttun ayrıntılı olarak bulaşık nasıl yıkanıyor?

fotoğraf koymuş üşenmeden
senin gibi gençleri mutfakta bulaşık yıkarken görmek isteriz

şu bulaşıgı 2 saat 20 dkkada mı yıkadınn

haha süpersin ya hakikaten saat mi tuttun ayrıntılı olarak bulaşık nasıl yıkanıyor?

mesela çatalları felan hepsini temiz oldugundan emin olana kadar teker teker elime alıp yıkadım.bardakları felan da oyle o resımde az gorundugune bakmayın çatal kasık felan cok ben hepsnı ust uste koydum düzenli olsn ondn gozukmuyor o yuzden bıraz uzun surdu yıkaması

Konu sahibi erkek miymiş?:44:

Zaten erkek olmalı yoksa mantığım kabul etmeyecek
Bi'de konu başlığı "çok sinirliyim" konu sahibi sanırım bulaşıkları yıkamadığına sinirlenmiş zira karıncaların bi'suçu yok

yok artık canım ben 10 dkkda yıkarım o bulaşıgıda tabi eline alıp yıkıcaksın yoksa başka nasıl yıkamayı düşünüyorsun ki:86:

yazık yahu hergün 2 saat bulaşık mı yıkanır, al bir makine rahat edersin. yazık en genç yaşların sünger ve tencere arasında kaybolacak yoksa

Allahım ne güldüm ya
Burası kadinlar kulubu farkında mısın
Cok istiyorsan bi kadın fikri ablanı arayıp sorabilirsin
Tövbe ya

Tu tuu masaallah
Teker teker yıkamış bi de cifter cifter dene bakalım ne kadar sürecek:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ortak hesap kullanmak yasak. Erkek kullanıcılara üyelik de yasak.:113::113::113::113:

yasak ama buraya bilgi almak için geliyorum 2-3 ayda bi ugruyorum sana ne zararım var

admin benim üyeligimi onayladı bi kere dediler erkek kullanıcı yasak dıye sonra mail attım sıteye uyelıgımı açtılar bana izin vermişlerdi

Haa torpilliyim diyosun:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyyy nasıl yani kazen erkek üye yasak değilmi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…