Çok sinirliyim

Canım ya kvlere karşı çok iyimsersin... emekli kvler ben geceleri uyumuyodum yinede yapıyordum 2 çocukla falan filan diye bi başlıyolar Allah diyimmm....
Insan degil robot ozaman o.
Dünyalık işler icin hic yoramam kendimi.
Kıymet Biliniyor sanki..

iki kişiyseniz ve her gün makine çalışıyorsa gerçekten israf
iş durumlarınız nasıl? ortalama aynı mesleklerde misiniz? size yardımcı olma çabası var mı?
yardımcı tutalım dedin olur hayatım deyin ya da böyle yetişemiyorum en iyisi işten ayrılayım deyin ve tepkilerini ölçün derim

Suya acıdım param var faturayı ödeyebiliyorum diye luzumsuz harcanması yazık yani canlı hakkına giriyorsun...

Hiç yardım etmez çok nadir yani

Kendinize acıyın bence önce

Keske bu kadar iyi niyetle söyleseydi çok kırıcı söyledi
öyle işte taşa tutuyo baxıları ben olunca

Evt akşamda söyleyebilirdi aramak ne demek bide yüzüne kapadm diye aradıntartıştık küsüz şimdi annesi kına yaksın

Öyle bi yetiştirmişlerki sanki evdeki işler kadına aitmiş gibi öğretmişler biz senelerce sevgili kaldık yeni öğrendim bunu yani

İşte ankayışsız sanki herşeye yetişcem ben

Zararı yok keske güzelce söyleseydi ama ben mutlu bile olurdum

Sonradan aradı tartıştık ve küsüz şu an

Hiç el atar mı nefret ettim bugün ondan bu kadar olmaz ya hiç böyle yapıcağı aklıma gelmezdi

Aynen öyle çok haklısın

Kendi evlerinde çürümüyomuş lafa bakarmısın

Evt 2 kişiyiz 5te geliyorım ama bazen o kadar yorgun oluyorum ki adım atıcak halim kalmıyo ancak dinkeniyorum kendime zaman ayırıyorum evlede ilgileniyorum hiç ilgilenmiyorum değil yani haksızlık etti bana

Yok ben dağınığım biraz ama pis değilimdir hatta çok titizimdir
Dediğiniz gibi yapın anlasın ne kadar zor olduğunu uzaktan konuşmak kolay
Bende söylerim hayası olduğunda ama kırıcı konuşmam ben

Noktalama isaretlerini de kullanirsaniz daha anlasilir olucak soyledikleriniz:))

Haklısınız; dolapta meyvenin bozulmasını istemiyorsa kalkıp yiyecek, bozulanı da çöpe atacak o zaman. Buzdolabından meyve alacak fiziksel kabiliyete sahiptir diye düşünüyorum. Siz de aynen böyle söyleyebilirsiniz.

Dün akşam eşime puding yaptım, bir makine de çamaşır astım; bir baktım sağ olsun banyoda lavaboyu ve klozeti ovuyor. Bunu eşimi değil kayınvalidemi övmek için yazıyorum; işte erkek evlat böyle yetiştirilir. Erkek kisvesinin altına saklanmış yetersiz insanlar yetiştirip bir de onunla övünüyorlar, yazık.

Canım bu erkek milleti hepsi aynı! Ben de bugun aşırı sinirliyim. Annesi gelince adam başkası oluyor. Allahım bize sabır versin. Çalış bütün gün ve evi topla yemek yap çocuk bak hala yaranamiyoruzzzzz

Her gün her gün makineyi çalıştırırsan bozarsın tabii... 2 güne bir çalıştır.
Ayrıca kvne ben de sinir oldum. ''Evimizin makinesine kadar da karışmayın isterseniz anneciğim'' falan diyebilirsin. Ona ne oluyorsa.

diğer konularında haksızsın ama bak bu konunda haklı buldum seni kimse kimsenin evine karışamaz sitersen günde beş kerede çamaşır yıkarsın ben her gün yıkarım mesela ne dışarda gıydığımı ne de ev kıyafetlerimi ikinci gün giymem yıkamadan asla kaldırmamÇalışmadığım halde bazen benim de sebzem maydonozum çürür ev dağınık olur hizmetçi değiliz biz elimizden geleni zaten yaparız evimiz için
Aynen bende yıkamadan giyinemiyorum
Bende elimden geleni yaptım ama bi değeri yokmuş

Canım ya kvlere karşı çok iyimsersin... emekli kvler ben geceleri uyumuyodum yinede yapıyordum 2 çocukla falan filan diye bi başlıyolar Allah diyimmm....
Aynen oda öyle söyledi.

iki kişiyseniz ve her gün makine çalışıyorsa gerçekten israf
iş durumlarınız nasıl? ortalama aynı mesleklerde misiniz? size yardımcı olma çabası var mı?
yardımcı tutalım dedin olur hayatım deyin ya da böyle yetişemiyorum en iyisi işten ayrılayım deyin ve tepkilerini ölçün derim
Evt aynı meslekteyiz yani iki günde birde çalışıyo hergünde
Bana yardımcı olma çabası yok çok nadir yani

Suya acıdım param var faturayı ödeyebiliyorum diye luzumsuz harcanması yazık yani canlı hakkına giriyorsun...
Lüzumsz harcama yapmıyorum birikiyo bende yıkıyorum

senlik hiçbir durum yok. kaynana doldurduğu sürece sizin evliliğiniz tehlikede.
Nolcak peki yani hoşuna mı gidiyo aramızın bozuk olması diycemde suç eşimde karakter sahibi bi insan dolduruşa gelmez

Haklısınız; dolapta meyvenin bozulmasını istemiyorsa kalkıp yiyecek, bozulanı da çöpe atacak o zaman. Buzdolabından meyve alacak fiziksel kabiliyete sahiptir diye düşünüyorum. Siz de aynen böyle söyleyebilirsiniz.

Dün akşam eşime puding yaptım, bir makine de çamaşır astım; bir baktım sağ olsun banyoda lavaboyu ve klozeti ovuyor. Bunu eşimi değil kayınvalidemi övmek için yazıyorum; işte erkek evlat böyle yetiştirilir. Erkek kisvesinin altına saklanmış yetersiz insanlar yetiştirip bir de onunla övünüyorlar, yazık.
Demekki o fiziksel kabiliyete sahip değil dır dır çenesi çalışıyo ancak
Bende takdir ettim kayınvalidenizi
Canım bu erkek milleti hepsi aynı! Ben de bugun aşırı sinirliyim. Annesi gelince adam başkası oluyor. Allahım bize sabır versin. Çalış bütün gün ve evi topla yemek yap çocuk bak hala yaranamiyoruzzzzz
Aynen oda bi başkası oldu sanki
Her gün her gün makineyi çalıştırırsan bozarsın tabii... 2 güne bir çalıştır.
Ayrıca kvne ben de sinir oldum. ''Evimizin makinesine kadar da karışmayın isterseniz anneciğim'' falan diyebilirsin. Ona ne oluyorsa.
Yok bazen iki günde bir de çalışıyo ama sık çalışıyo işte
4bin tl vermiş makinaya insan bunun lafını nasıl eder
Hani burda konu açıyolarya herşeyimi kendim yaptım diye kimsenin yardımı olmadı evlenirken hiç şikayet etmesinler hiç ben isterdim ki herşeyi kendimiz alalım kimse laf edemesin böyle herkes etmez tabi bazıları işte

Arayıp söylemesi kırıcı olmuş ..

Haftada bir gün yardımcı gelebilir..

Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar..

Sıkmayın canınızı..

Aynen bende yıkamadan giyinemiyorum
Bende elimden geleni yaptım ama bi değeri yokmuş

Aynen oda öyle söyledi.

Evt aynı meslekteyiz yani iki günde birde çalışıyo hergünde
Bana yardımcı olma çabası yok çok nadir yani

Lüzumsz harcama yapmıyorum birikiyo bende yıkıyorum

Nolcak peki yani hoşuna mı gidiyo aramızın bozuk olması diycemde suç eşimde karakter sahibi bi insan dolduruşa gelmez

Demekki o fiziksel kabiliyete sahip değil dır dır çenesi çalışıyo ancak
Bende takdir ettim kayınvalidenizi

Aynen oda bi başkası oldu sanki

Yok bazen iki günde bir de çalışıyo ama sık çalışıyo işte
4bin tl vermiş makinaya insan bunun lafını nasıl eder
Hani burda konu açıyolarya herşeyimi kendim yaptım diye kimsenin yardımı olmadı evlenirken hiç şikayet etmesinler hiç ben isterdim ki herşeyi kendimiz alalım kimse laf edemesin böyle herkes etmez tabi bazıları işte
Verdiyseniz de tapusunu almadınız ya bizim makinemiz artık o !

iş bölümünün varlığından söz edin eşinize,
9.00-17.00 mi çalışıyorsunuz siz? zorlu bir mesleğiniz mi var? maddi durumlar nasıl aslında bunlar küçük ama önemli detaylar..
yani bazı insanlar dağınıktır mesela, aldığını aldığı yere asla bırakmaz,
böyle biri olabilir misiniz?
eşiniz sonuna kadar suçlu çünkü telefon da söylenmesi gereken bir durum değil ama bir de kendimize ayna tutsak belki diyorum çözüme ulaşırız.

"Beni arayana kadar düzeltemedin mi?" demedin mi?

Kesinlikle izin verme bu cümlelere, elimden geleni yapıyorum falan da deme.

Neden böyle derse aynı soruyu sen ona sor, evet neden böyle diye ona yönelt.

Hesap sormaya çalıştığı her şeyin aynı oranda kendi işi de olduğunu anlasın.

Hergün çamaşır makinesi çalıştırmak gerçekten çok müsriflik.
Çünkü sanırım çocuğunuzda yok sadece 2 kişi yaşıyorsunuz evde.
Biz de hergün farklı kıyafetler giyiyoruz elbette ama hergün makine çalışmıyor evde.
Hani bebek olur çocuk olur anlarım bi nebze.
Makinenin tam dolması için bekliyorum ben mutlaka.Yani bir günlük kıyafetle makine dolmaz ki.
Yani artık fatura deterjan vs.yi geçtim gereksiz enerji tüketimi ve çevre kirliliğine yol açıyor bu tür bilinçsiz tüketici davranışları.
Kv ve eşiniz bu konuda kesinlikle haklı.Bence biraz daha bilinçli davranabilirsiniz.

Emekli öğretmn kendisi ama çok erken yaşta emekli olmuş
Kv kv dir demekki o zaman.ne kadar erken emekli bile olsa bazı zorluklar yaşamış tır. Çalışan kadın ev işinde mukemmel olamaz gibi bir durum söz konusu degil elbet. Ama gençlere biraz daha yardımcı olmak gerek. İlk evlendigim zamanı hatırlıyorum. Hazır corba makarna vs gibi yemekler yedirdi. Şimdi 8 yıl oldu. Köfte corba mantı bunlar hazır girmez evimi ze. Bir misafir agarlayacak sam elim ayağıma dolaşır dı. Şimdi menüyü hazırlıyorum şunu damı yapsam diyiru
Hahaa kv olma açısından düşünmedim demekki. Haklısın.

"Beni arayana kadar düzeltemedin mi?" demedin mi?

Kesinlikle izin verme bu cümlelere, elimden geleni yapıyorum falan da deme.

Neden böyle derse aynı soruyu sen ona sor, evet neden böyle diye ona yönelt.

Hesap sormaya çalıştığı her şeyin aynı oranda kendi işi de olduğunu anlasın.
Anlamıyo işte işine gelmiyo anlamak
Hergün çamaşır makinesi çalıştırmak gerçekten çok müsriflik.
Çünkü sanırım çocuğunuzda yok sadece 2 kişi yaşıyorsunuz evde.
Biz de hergün farklı kıyafetler giyiyoruz elbette ama hergün makine çalışmıyor evde.
Hani bebek olur çocuk olur anlarım bi nebze.
Makinenin tam dolması için bekliyorum ben mutlaka.Yani bir günlük kıyafetle makine dolmaz ki.
Yani artık fatura deterjan vs.yi geçtim gereksiz enerji tüketimi ve çevre kirliliğine yol açıyor bu tür bilinçsiz tüketici davranışları.
Kv ve eşiniz bu konuda kesinlikle haklı.Bence biraz daha bilinçli davranabilirsiniz.
İki kişiyiz ama sadece kıyafet değilki nevresimler havlular..

9.00-17.00 mi çalışıyorsunuz siz? zorlu bir mesleğiniz mi var? maddi durumlar nasıl aslında bunlar küçük ama önemli detaylar..
eşiniz sonuna kadar suçlu çünkü telefon da söylenmesi gereken bir durum değil ama bir de kendimize ayna tutsak belki diyorum çözüme ulaşırız.

08-17 çalışıyoruz
Evt gerçekten zorlu yani bide teni olduğumdan bölümde çok yoruluyorum, maddi durumumuz gerçekten iyi ama birden cimrileşmrte başladı eşim sanırım
Evt ben biraz dağınık biriyim ama temizlik çok önemli benim için onu ihmal etmem

Bende dün skşam çözüme ulaşırız diye düşündüm ama hiç konuyu açmadı ne özür dileme ne telafi etme hiçbirşey yok.
Bende erkenden gittim yattım
Hatasını anlayana kadar muhattap olmayı düşünmüyorum
Yani başka napabilirim bilmiyorum

Back
X